folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Giresun Buluşması Başlangıç.. Atılım Zamanı..

Giresun Buluşması Başlangıç.. Atılım Zamanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek

sokakbaşı meyhane asmadandır kapısı, debboy da buluşalım zati hep ordayım:D

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bende giresunlym sakaryada okuyrm su anda eğer 20snden sonra yapılırsa bende gelmek isterim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar şuanlık 5 kişiyiz..  katılım artarsa kısa zamandu buluşmayı planlarız artık.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Giresunlular fındık gönderin help me please

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım 200 kilo fındık topladık onuda sattık gitti.. fındığı bol olan arkadaşlar eminim yardımcı olur.. zaten para etmiyor fındık.. bilader gelirsen fındık ezmesini yersin ama ok ;)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

cia sen nerdesin ya :) giresun yeni mahalledeyim bende mal pazarı ve civarında bulunurum genelde.bu aralar sanayideyim metal demir dograma işiniz olursa pm atın beyler.ne zmandır girmiodum siteye şimdi nasip oldu ayrıca bu ayın sonunda askere gitcem gitmeden bulusalım

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bizde 20 sinden sonra buluşmayı düşünüyorduk.. kajmerpac üniden gelicek.. uygun olursa gelirsin sende

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    Giresunlu arkadaşlar.. bizde tbt adına bi buluşma yapabiliriz.. komşu illerdende bekleriz.. bi başlangıcı yapalım.. devamı gelir... belli bi grup oluştuğu zaman tarihi de belirleriz... 

Bende Giresunluyum ama mugladayım..eger ki bayram boyunca herhangi bir gün olursa bende gelirim

Sabreden Zafere Ulaşır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bende giresun tirebolulu yum suan bayburtayım eger bulusma bayramın 2 3 gunu olursa bende katılırım

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam tamam buluşma güzel hoşta Giesunda nereye gidicez napıcaz bi fikri oLan bi caddesi vaR bide kaLE : )

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 6443 Toplam Mesaj: 56