folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Giresun Buluşması Başlangıç.. Atılım Zamanı..

Giresun Buluşması Başlangıç.. Atılım Zamanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam kalenın neresı ruyana girer ben 18 yıldır cıkıyorum benım ruyama girmiyo : )

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam kalenın neresı ruyana girer ben 18 yıldır cıkıyorum benım ruyama girmiyo : )

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

rockipsiz bunu yazdı:
    -----------------------------

En eski giresunlu üye benim heralde :) İzmirde olmasam mutlaka gelirdim, tavsiyem alın bisikletleri çaldağ taraflarına çıkın, cafelerde oturup yada kızlara sarkıp ziyan etmeyin buluşmayı ;)

buluşma bi gelenekleşsin.. onuda yaparız.. :) eski üye senide bekleriz :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

iş güç olmasa kalkar gelirdim valla :D seviyorum giresunu

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

iyi olurdu. umarım yaza tekrarlarız buluşmayı..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bisiklet olsa bisikletle her turlu adrenalıne varım

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

bisiklet olsa bisikletle her turlu adrenalıne varım

ben bi akşam sürerken ölümden döndüm desem yeridir... artık eskisi gibi istemiyorumm bisiklet sürmeyi..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:

iyi olurdu. umarım yaza tekrarlarız buluşmayı..

bana uyar :) çok merak ettiğim bir yer giresun yazın kesin gelicem.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

siz ayarı verin ben gelirim bulusmaya higheri de sacndan tutup getiririm :)

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

arkadaşlar herkes tarih aralığı söylesin.. şu şu tarihlerde gelebilirm diye.. bende kesişimini bulup netleştiriyeim..

Toplam Hit: 6447 Toplam Mesaj: 56