Giresun Buluşması Başlangıç.. Atılım Zamanı..
-
baktım kadarı ile herkese uyuyo bayramın son günü feroci
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
baktım kadarı ile herkese uyuyo bayramın son günü feroci
tamam o zaman.. Pazartesine denk geliyor... banada uyar.. -
benim askerlik durumu var bayramdan sonra pazartesiye denk gelme olasılıgı cok yüksek gibi duruo.ama siz yinede pazartesi olsun diosanız olsun gelebilirsem kesinlikle orda olcam.NOT: burası kücük bi memleket oldugu için kesin birbirimizi bi yerlerden gözümüz ısırcak belki tanıs bile cıkar :)
-
ayteach bunu yazdı:
benim askerlik durumu var bayramdan sonra pazartesiye denk gelme olasılıgı cok yüksek gibi duruo.ama siz yinede pazartesi olsun diosanız olsun gelebilirsem kesinlikle orda olcam.NOT: burası kücük bi memleket oldugu için kesin birbirimizi bi yerlerden gözümüz ısırcak belki tanıs bile cıkar :)
sanırım pazartesi olacak.. herkes bayramın 4. günü diyor.. -
olsun ya hayırlısı olsun bide bilinmeyen nickli müridimiz de vardı giresundan.ismi enes oda gelebilir belki.
-
beyşler ben giresunlu diilim ama belki bayramda orarada olabilirm..
-
2 hafta sonraki cuma-cumartesi hariç hergün her saatte gelirim tabi cafe cadde işi beni bozar
-
Hoop.. noluyo lan Giresun buluşması varmış. Bayramda Giresun'dayım inşallah.. 3. 4. günü fark etmez.
* Buluşma yeri olarak nereyi düşünüyosunuz :)
* Benim fikrim mangal yapmak tabi hava iyiyse oralarda.. (mangal malzemelerini ayarlarım..)
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Hoop.. noluyo lan Giresun buluşması varmış. Bayramda Giresun'dayım inşallah.. 3. 4. günü fark etmez.
* Buluşma yeri olarak nereyi düşünüyosunuz :)
* Benim fikrim mangal yapmak tabi hava iyiyse oralarda.. (mangal malzemelerini ayarlarım..)
zaten kurban bayramı.. kesin mangal yaparız :D :)) buluşma yeri olarakta kesin bi yer yok.. ama önce yemek olup sonra sahil kayalıklar olabilir... -
beyler kacda nerde ne getiriyoz