folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Giresun Buluşması Başlangıç.. Atılım Zamanı..

Giresun Buluşması Başlangıç.. Atılım Zamanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

baktım kadarı ile herkese uyuyo bayramın son günü feroci

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:
    -----------------------------

baktım kadarı ile herkese uyuyo bayramın son günü feroci

tamam o zaman.. Pazartesine denk geliyor... banada uyar..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

benim askerlik durumu var bayramdan sonra pazartesiye denk gelme olasılıgı cok yüksek gibi duruo.ama siz yinede pazartesi olsun diosanız olsun gelebilirsem kesinlikle orda olcam.NOT: burası kücük bi memleket oldugu için kesin birbirimizi bi yerlerden gözümüz ısırcak belki tanıs bile cıkar :)

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ayteach bunu yazdı:

benim askerlik durumu var bayramdan sonra pazartesiye denk gelme olasılıgı cok yüksek gibi duruo.ama siz yinede pazartesi olsun diosanız olsun gelebilirsem kesinlikle orda olcam.NOT: burası kücük bi memleket oldugu için kesin birbirimizi bi yerlerden gözümüz ısırcak belki tanıs bile cıkar :)

sanırım pazartesi olacak.. herkes bayramın 4. günü diyor..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

olsun ya hayırlısı olsun bide bilinmeyen nickli müridimiz de vardı giresundan.ismi enes oda gelebilir belki.

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyking
    uglyking's avatar
    Erkek

beyşler ben giresunlu diilim ama belki bayramda orarada olabilirm..

bugün ise hayat ,dünün de geleceğin de amk !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

2 hafta sonraki cuma-cumartesi hariç hergün her saatte gelirim tabi cafe cadde işi beni bozar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hoop.. noluyo lan Giresun buluşması varmış. Bayramda Giresun'dayım inşallah.. 3. 4. günü fark etmez.

* Buluşma yeri olarak nereyi düşünüyosunuz :)

* Benim fikrim mangal yapmak tabi hava iyiyse oralarda.. (mangal malzemelerini ayarlarım..)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

Hoop.. noluyo lan Giresun buluşması varmış. Bayramda Giresun'dayım inşallah.. 3. 4. günü fark etmez.

* Buluşma yeri olarak nereyi düşünüyosunuz :)

* Benim fikrim mangal yapmak tabi hava iyiyse oralarda.. (mangal malzemelerini ayarlarım..)

zaten kurban bayramı.. kesin mangal yaparız :D :))   buluşma yeri olarakta kesin bi yer yok.. ama önce yemek olup sonra sahil kayalıklar olabilir...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

beyler kacda nerde ne getiriyoz

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 6446 Toplam Mesaj: 56