Gitardan Anlayan Muritler Baksin:I
-
alacağın elektro nun markası da önemlidir...
mesela ibanezler blues ton ağırlıklıdır falan filan :W
sen kendine jackson al tabi alabileceksen =))
esp de olabilir :W
cort alacaksın tabi her türlü ama alacaksanda x2 falan al :P
-
arkadaşım eer benm profilim baktıysan ben hem aşçıyım hemide + gitarist :D baq bababcan yeni atılıosan işe hemen ole bass gitar felan elektro yapamazsın yavaş yavaş ilk once classicten başla tonları oğren yavaş yavaş akustikle devam et orda az daha gelişmeye başlarsın sora elektro ve bass olarak devam et. benm 4 tane gitar var classic- akustiq -bass- elektro - 2 tane de yedek elektro ve bass var istersen sana satabilirm bass markası fender 2006 standart jazz meksika yapımı süper çizik felan yok 3-4 kez kullanmışımdır 10 w lıkte anfiside var o da yanında 400 $ isdiorm +++ bilader rock şarkı istiosan sana ilk tavsiyem EXTREME PROGRASSİVE METAL TÜRÜ / OPETH dinlemeni tavsiye ederim bunun yanında death metal black sabbath / katatonia / heavy metalden Ozzy osbourne her zaman ve LEDD ZEPPELİN YİNE DEATH METALDEN PANTERA iyidir bunlar benm vazgeçilmez gruplarım Bir rockçı olarak + bi grubun kurucusu olarak bunları sana tavsiye ederim :P yoqsa metaalica felan uydurq herkes bilior onları ++ bass ve elektor gitar almak istiosan kaliteli bişi al oda tabiki ibanez ve fenderden geçer ama sana az pahalıya patlar :D
-
evet kardeş iyi bi distoşın ve ya bol özellikli bi pedal olması şart.ben de çalıyordum üniversiteye gelince baya bi ayrı kaldık.çok da iyi değildim zaten.cort x2im var orta seviyede bi elektro ama işini görür.istersen satabilirim sana.
-
arkadaşım eğer yeni başlıyorsan ellerini kesmemek adına bir klasik al ilk önce bi parmaklarının ucları nasır tutsun sonra elektroya geçersin.
klasik e fazla para yatırmana gerek yok.ilk önce herkez gibi bir akdeniz akşamları falan çalarsın sonra parmaklarının artık akor falan basarken acımadığını parmak uclarında hissizlik dikkatini çeker anlaki parmak ucların artık kesilmez git paşalar gibi akustikmi alıyosun elektromu takıl kafana göre
-
Ohh mis gibi bilgi kirliliği.
geberlanxD bunu yazdı:
Death metal, Pantera... Süpersin..
-----------------------------
YİNE DEATH METALDEN PANTERA iyidir
----------------------------- -
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Ohh mis gibi bilgi kirliliği.
geberlanxD bunu yazdı:
Death metal, Pantera... Süpersin..
YİNE DEATH METALDEN PANTERA iyidir
yaw htaam heavy metal karıştırmışısz -
yagiztektas bunu yazdı:
Hocam bence bir pedalla birlikte Cort evl k-4 seni bir kaç sene idare edecektir..ben kullandım ve çok memnun kaldım..şiddetle tavsiye ederim
-----------------------------arkadaş güzel söylemiş. pek ağıra kaçırma tonları. sıkar bi zamandan sonra ama herşey pedalda ve manyetiklerde bitiyor. ha birde gövde olarak maun tercih edersen aletler seni baya idare eder.
Cort un maun gövde gitarları var. z42 ve z44 bunları tercih edebilirsin. amfi olarakta uniwell scg-150 kullanıyorum ben. 15 watt gayet memnunum. ev için tabiki..
mydukkanda fiyatlar iyi daha ucuz satan yerler varmı bilmiyorum. kolay gelsin.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------yagiztektas bunu yazdı:
Hocam bence bir pedalla birlikte Cort evl k-4 seni bir kaç sene idare edecektir..ben kullandım ve çok memnun kaldım..şiddetle tavsiye ederim
-----------------------------arkadaş güzel söylemiş. pek ağıra kaçırma tonları. sıkar bi zamandan sonra ama herşey pedalda ve manyetiklerde bitiyor. ha birde gövde olarak maun tercih edersen aletler seni baya idare eder.
Cort un maun gövde gitarları var. z42 ve z44 bunları tercih edebilirsin. amfi olarakta uniwell scg-150 kullanıyorum ben. 15 watt gayet memnunum. ev için tabiki..
mydukkanda fiyatlar iyi daha ucuz satan yerler varmı bilmiyorum. kolay gelsin.
----------------------------
hocam mydükkan pek de ucuz değil aslında..arkadaş istanbul'da yaşıyorsa kadıköy çarşısında ucuz dükkanlar var..ya da taksim tünelde =)
-
bilmiyorum tünelde ucuz dükkanların olduğunu biliyorum, mydukkanda oradaydı galiba. iyi biyerden alki sonra sorun çıkmasın.
-
bence de hocam