Gitardan Anlayan Muritler Baksin:I
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------koyim gitar markasına amfi tercihine ya...
cahil cahil yorum yapmayın lan sinirlendim...
hoca ne kadar azimli olursan ol direk elektro dan öğrenemezsin, yok ben öğrendim diyen varsa buyursun alsın gitarı karşıma gelsin...
dediğim gibi klasik ile başlaman şart...
dip not: sinirleniyorum lan cafe gençlerinin orada burada duyduklarını söylemelerinden...
-----------------------------alırım gelirim karsına :| calarsam anladın sen onu :P
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------.
groove metali ney lem :G yenimi çıqdı .. Pantera texasta kuruldu evet ama heavy metal türüdür yanlş biliosn arkdaşm
-----------------------------
-----------------------------ben sana satanist bir grup olan hemde taş gibi black metal yapan iron maiden i öneriyim dinle bak
videoları falan da var aga kan içiyolar kız falan kesiolar
iron maiden satanist :F black metal :F birol devamm :F:F
yaw siz daha iron maidendemisiniz size öneriyim gidin opeth - katatonia - rammstein - pantera - ozzy osbourne ledd zeppelin - radiohead - scorpions -- black sabbath - judas priest - static x dinleyn de heavy metal death metalin zevkine varın lan siz daha müzük gormemişsiniz gelmiş iron maiden diosn baa :F
-----------------------------iron maiden da cok harika bi metal grubudur sen diyon amk ?
burdaki meseleyi tartışmaya sürüklüyorsun güzelce yaz yorumunu
müziği sen görmemişsin pantera ya death metal diyorsun :|
-
qaMbLer bunu yazdı:
Yeah bunu yazdı:
hoca ne kadar azimli olursan ol direk elektro dan öğrenemezsin, yok ben öğrendim diyen varsa buyursun alsın gitarı karşıma gelsin...
dip not: sinirleniyorum lan cafe gençlerinin orada burada duyduklarını söylemelerinden...
-----------------------------yeah Hacı Ben güzel derecede baglama çalıyorum gitar ögrensem yararı olurmu çalabilrmiyim çok merak ediyorum ?
-
@hakan yeşilyurt
aynen hocam bayağı yararı olur, bende bağlamadan geçmiştim gitara...
en kötüsü kulağının bağlama çaldığın süreçteki gelişimi bile yeter...
nasıl algoritma bilgisi olan diğer dilleri kolay öğreniyorsa, bir enstrüman çalanda diğerlerini daha kolay kavrayabiliyor :W
son cümle sikten mi oldu ne :P =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------@hakan yeşilyurt
aynen hocam bayağı yararı olur, bende bağlamadan geçmiştim gitara...
en kötüsü kulağının bağlama çaldığın süreçteki gelişimi bile yeter...
nasıl algoritma bilgisi olan diğer dilleri kolay öğreniyorsa, bir enstrüman çalanda diğerlerini daha kolay kavrayabiliyor :W
son cümle sikten mi oldu ne :P =))
Yok Hacı iyi Oldu:) -
Kaligula bunu yazdı:
geberlanxD bunu yazdı:
groove metali ney lem :G yenimi çıqdı .. Pantera texasta kuruldu evet ama heavy metal türüdür yanlş biliosn arkdaşm -----------------------------
yaw siz daha iron maidendemisiniz size öneriyim gidin opeth - katatonia - rammstein - pantera - ozzy osbourne ledd zeppelin - radiohead - scorpions -- black sabbath - judas priest - static x dinleyn de heavy metal death metalin zevkine varın lan siz daha müzük gormemişsiniz gelmiş iron maiden diosn baa :F
-----------------------------iron maiden da cok harika bi metal grubudur sen diyon amk ?
bi problem yoqtur sende heralde ? pantera heavy metal grubudur demişim iyi bakarsan ? + ne tartışması yabmışlım 3 msjıom var konuda :F -
geberlanxD bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
geberlanxD bunu yazdı:
groove metali ney lem :G yenimi çıqdı .. Pantera texasta kuruldu evet ama heavy metal türüdür yanlş biliosn arkdaşm -----------------------------
bi problem yoqtur sende heralde ? pantera heavy metal grubudur demişim iyi bakarsan ? + ne tartışması yabmışlım 3 msjıom var konuda :F
-----------------------------bende problem yok canım sende var galiba adam sana acıklamış heavy metal grubu olmadığını heavy metal diyorsun adamların müzik tarzları benziyormu hiç heavy metale judas priestle bir karşılaştır 3 mesajın var ona rağmen tartışma çıkarabiliyorsun işte.
-
pantera ya sokim size bir şey olmasın...
-
Yeah bunu yazdı:
Klasikle başlamadan elektro geçilmez diye bir kuralmı var ? bende klasikle başladım akorların yerlerini ve parmak egzersizlernden başka birşey öğrenmedim. tek yararı şudur ki klasikte başlayıp parmaklarını alıştırırsınız akorlara daha kolay erişebilir. klasikte çok sert basmadan cızırtı alırsınız ve elektro geçtiğinizde bunların yararını görürsünüz.senin dediğin penasız elektro çalmak gibi bişey olmuş. mygitara aç bu dediklerini birde oradaki yorumları görelim :)
-
hea canım tamam...