Gittigidiyor.Com Gitti...
-
Ahahah index çok dehşet olmuş =)
-
biri benim şu ilk mesajı düzenleyebilir mi rica etsem 1280x1024 px resim çok yer kaplıyor, diğer arkadaşların verdiği ss ekleseler daha şık olacak gibi.teşekkürler.
-
biri bunları durdursun :D, çoştu bu elemanlar.
-
zuaha
hah çok iyi olmuş.daha dün manipülasyon yaptıım diye beni steden banlamışlardı.keşke benim ismimde oalydı indexde:D
-
rene geçende haberturk hacklenmişti ondada redline vardı bundada :) sende haberturkde register.com dedin ama
-
ii de hepsinin mail adresleri belli adamlar bunları yakalar a.q
-
yanlıs bir siteye girmedim dimi ?
site açılıyor :D demekki sağlam D:
-
işte Türk zihni yapmaktan çok yıkmaya yönelik amale bo1 styLe başka birsey değil...
-
Register.com lamı alakalı Bizim telekom lamı ? Veya 4.2.2.xx dns inin sağlandığı yerdenmi ? Doruknet mi sağlıyordu bu dns leri ?
Host iel ilakalı görünmüyor.Geçen sefer free bir siteye yönlendirmişlerdi bu sefer register.com a yönlenmiş dns ler.
-
Abi onlar herif değil mürid benim bildiğim:) Ne zaman büyük bir site hacklense altından Tahribat çıkıyor... Nicklere bakınca Redline ve Darkcode tahribattan diye hatırlıyorum, bu habertürk mü kanaltürk mü onu da bu arkadaşlar şey etmişti:)
Neyse elinize sağlıkta walla korkuyom türk sitelerine girmeye artıkın, nereye güvencez biz ya, Tahribat hariç bir yere giremecek miyiz, özgürlük istiyorum:)))