Gittigidiyor.Com Gitti...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Ahahah index çok dehşet olmuş =)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    biri benim şu ilk mesajı düzenleyebilir mi rica etsem 1280x1024 px resim çok yer kaplıyor, diğer arkadaşların verdiği ss ekleseler daha şık olacak gibi.teşekkürler.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    biri bunları durdursun :D, çoştu bu elemanlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

zuaha

hah çok iyi olmuş.daha dün manipülasyon yaptıım diye beni steden banlamışlardı.keşke benim ismimde oalydı indexde:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

rene geçende haberturk hacklenmişti ondada redline vardı bundada :) sende haberturkde register.com dedin ama

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ii de hepsinin mail adresleri belli adamlar bunları yakalar a.q
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yanlıs bir siteye girmedim dimi ?

site açılıyor :D demekki sağlam D:

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

işte Türk zihni yapmaktan çok yıkmaya yönelik amale bo1 styLe başka birsey değil... 

#darkedition.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZOOM
    ZOOM's avatar
    Erkek

Register.com lamı alakalı Bizim telekom lamı ? Veya 4.2.2.xx dns inin sağlandığı yerdenmi ?  Doruknet mi sağlıyordu bu dns leri ?

Host iel ilakalı görünmüyor.Geçen sefer free bir siteye yönlendirmişlerdi bu sefer register.com a yönlenmiş dns ler.

http://www.ipnetor.com/index.php?fcezvbfgvhvq=http%3A%2F%2Fwww.gittigidiyor.com%2F&fcezvbfgvhvq_frame=1

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Abi onlar herif değil mürid benim bildiğim:) Ne zaman büyük bir site hacklense altından Tahribat çıkıyor... Nicklere bakınca Redline ve Darkcode tahribattan diye hatırlıyorum, bu habertürk mü kanaltürk mü onu da bu arkadaşlar şey etmişti:)

Neyse elinize sağlıkta walla korkuyom türk sitelerine girmeye artıkın, nereye güvencez biz ya, Tahribat hariç bir yere giremecek miyiz, özgürlük istiyorum:)))

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 7077 Toplam Mesaj: 36