Gittigidiyor.Com Gitti...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Abi onlar herif değil mürid benim bildiğim:) Ne zaman büyük bir site hacklense altından Tahribat çıkıyor... Nicklere bakınca Redline ve Darkcode tahribattan diye hatırlıyorum, bu habertürk mü kanaltürk mü onu da bu arkadaşlar şey etmişti:)
Neyse elinize sağlıkta walla korkuyom türk sitelerine girmeye artıkın, nereye güvencez biz ya, Tahribat hariç bir yere giremecek miyiz, özgürlük istiyorum:)))
-----------------------------
Darkcode'yi Bilmem redLine Tith4ck'in Admini :) -
şu an düzeldi site
-
ii olmuş ibnelere benimde iş ortaklığı başvurumu kabul etmemişlerdi =)
-
:| büyük sistemler :D
-
Dos_Attach bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Abi onlar herif değil mürid benim bildiğim:) Ne zaman büyük bir site hacklense altından Tahribat çıkıyor... Nicklere bakınca Redline ve Darkcode tahribattan diye hatırlıyorum, bu habertürk mü kanaltürk mü onu da bu arkadaşlar şey etmişti:)
Neyse elinize sağlıkta walla korkuyom türk sitelerine girmeye artıkın, nereye güvencez biz ya, Tahribat hariç bir yere giremecek miyiz, özgürlük istiyorum:)))
Darkcode'yi Bilmem redLine Tith4ck'in Admini :)
-----------------------------evet ayrıca redline , " Yet Another Forum " scriptindeki açığı bulan şahsiyet :) hatırlıyorumda yet in kendi sitesini hacklemişti :) bi ara bende kullanacaktım vazgeçmiştim iyikide geçmişim :)