Gizli Bir Site Yapmak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba. Konuyu TAMAMEN okuyup buna göre yorum yapacak olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Benim bir tane wordpress sitem var. Makale yazıyorum vs. Dökümanlarım dışarıdan görünüyor. Ama ben bir topluluk oluşturmak istiyorum. İnsanların muhabbet edip video vs paylaşıp eğlenebileceği ve kopamaycağı bir site...

Şimdi detaylara geçelim. İnternette birçok gizli site var. Örn:

seedmore.org

Bu bir torrent sitesi. Dışarıdan bakınca basit bir blog. Şimdi benim sitem de böyle olacak. Ben çevirdiğim dökümanları eklemeye devam edeceğim bloga. O ayrı. İşte bu gizli blogun içine bir de forum gibi bir şey kurmak istiyorum.

Yalnız bu topluluğun login bölümüne ulaşmak biraz kolay olur. Onun için gizli hale getirmek istiyorum. Nasıl?

scenexpress.net

Bu da bir torrent sitesi. Peki login yeri nere? İşte bu sitedeki login yeri seedmoredaki gibi wp-login.php de değil. Peki nerde. Arama çbuğuna gizli bir kelime yazıyorsunuz, o sizi bir yere yönlendiriyor, orada görülüyor login bölgesi. Ama enteresan olan şudur ki; o yönlendirdiği yeri yerimlerine ekledikten sonra tarayıcıyı yeniden başlatıp o yönlendirilmiş yere doğrudan gidince(Arama çubuğuna gizli kelime yazmadan) login paneli görülmüyor. Örnek vereyim.

O sitedeki arama bölümüne mesela rene yazınca seni scenexpress.net/diamonique.php ye götürüyor. Bilgilerini giriyorsun ve içeridesin. Şimdi tarayıcıyı kapatıp yeniden açıyoruz. Direkt olarak scenexpress/diamonique.php ye gidince not found diyor. Böyle bir ilginç şey.

Başka bir örnek daha:

http://www.blackcats-games.net/

Dışarıdan bakınca bir şirket sitesi gibi değil mi? Ama yazılar hala lorem ipsum...

Peki bu siteye nasıl login olunuyor?

Search kısmı var orada. Her kullanıcı için ayrı bir anahtar kelime var. Onu search kısmına yazıyor. Dikkat lütfen: Entera BASMIYOR. 1-2 sn bekleyince sayfanın en altında bir bölüm beliriyor. Kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılabiliniyor.

Başka bir site: Bunun adresini veremem. Yasak çünkü.

burada ise her kullanıcıya ayrı bir login url si var. Örn:

https://www.cokayip.net/login.php?id=1111&hash=34kjrh34tş3lk4tşlr3rw0gfbvk

Adam buna girdiğinde karşısına

"Enter Your PIN Code"

Diye bir şey çıkıyor. Pin kodunu yazıp siteye giriyor. İşte benim sitemde bu yukarıdaki yazdıklarımın sentezi olacak.

Bur la daha bitmedi. Burası sadece giriş kısmı ve siteyi bilinirlikten kurtarma kısmı.

Şimdi sitenin yapısına gelelim.

geçenlerde davetiyesini dağıtmıştım. u413.com

Site, komut satırı ile çalışan forum gibi diyebiliriz. Ben de böyle birşey kodlamak istiyorum veya hazır bulursam onu yaparım ama hazırını bulmak zor.

Bu konuda sizlere danışacağım şeyler:

Bu tür garip güvenlik önlemlerini, ki özellikle son 3 sitedeki gibi, nasıl yapabilirim? O sitelerin üyesiyim ama adminler bu konuda cevap vermiyorlar.

Bu kısmı atlattıktan sonra topluluk oluşturma tarzındaki en iyi script nedir? vbulletin, smf, vs... Ama illegal içerikli sitelerin kullandığı scriptler olmasın. Mesela rus warez siteleri dle mi ne kullanıyor. Ben öyle paylaşımlar yapmayacağım için script de buna uygun birşey olmalı. Şu an en uygunu vbulletin gibi. Sizin fikriniz?

Bu sitede illegal olmayan ne paylaşılabilir? :D

Ben bu siteyi kendi arkadaş topluluğum için kuracam. Yani yabancı birisi olmayacak. Aslında ne paylaşılacağı konusunda arkadaşlarıma sorsam daha iyi olur ama eğer siz bir siteden kopmuyorsanız, sizi o siteye bağlayan şeyler nedir illegal olmayan.

Şimdi yukarıda script önerisi istedim ve kendim de kodlayabilirim dedim. Nasıl mı?

Şimdi vbulletin de video paylaşmak için veya tahribatta video paylaşmak için konu açıyoruz. Ama benim sitemde video bölümü olacak. Tabi öyle dandik değil. Medikal videolar, komik videolar. Şık bir tasarım olacak. Altta yorum, beğenme gibi şeyler olacak facedeki gibi. Mesela medikal bir video paylaştım. Arkadaşın orada kafası karıştı. Bir şey sormak istedi. Ama detaylı. Yani yorum bölümüne sığmayacak veya orada konuşulmayacak kadar ciddi. Orada bir buton olacak. Ona tıkladığı an konu açılacak forumda. Mesela 'Anestezi videosu hakkında' gibi otomatik bir olay. Ben bu tür şeyleri nasıl kodlayabilirim? Sitemde öyle admin gibi birşey de olmayacak. Zaten arkadaşlarımla muhabbet vs.

Bu siteyi kodlamam için benim hangi programlama dilini öğrenmem lazım?

Siz o siteye bağlanmak için ne tür içerikler isterdiniz?

EĞer arkadaşlar orada takılmasa bile mutlaka başka biri takılmak isteyecektir. Yani scripti başka birine de verebilirim. Mutlaka birinin işine yarar böyle birşey. Porgramlama bilgim 0. Bu yaz başlıyorum. Maymun iştahlı değilimdir. Ona göre cevap verin. Okulum yeterince uzun. 5 sene içinde projemi bitirmeyi hedefliyorum.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

oha hocam inanılmaz ilginç vallahi :S inşallah birşeyler çıkar bende öğrenirim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Hocam sana asp, html, css, ve hazır ajax uygulamalarını nasıl entegre edebileceğini öğrenmeni tavsiye ederim

ve forum olarak webwiz kurabilirsin hem asp hemde editlenmesi basit, çünkü editlemen gerekecek,

Video olsun yorum olsun videonun altında isterse başlık aç dediğinde forumda otomatik başlık açma olsun

bu tam webwizlik hocam.. kullanıyorum ve bu konuda fikir sahibi olman icin yardımcı olabilirim..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

"Bu siteyi kodlamam için benim hangi programlama dilini öğrenmem lazım?"

-töbe töbe.php.ajax(jquery). 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

http://www.seedmore.org/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.seedmore.org%2Fwp-admin%2F

2. site ise wordpress değil. Ama olaylar nasıl olup nasıl bitiyor bilmiyorum :)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

senin web programcılıgına bi giriş yapma gerekiyor böylelikle sordugun soruların cevaplarını bulabileceksin php öğren javascript öğren yeterlidir şimdilik en azından önünü görürsün.

birde bişey sorucan ben bu verdiğin sitelerin hiç birisine üye değilim burada üye olanlar varmı bilmiyorumda bu sitelerde ne paylaşılıyor acaba?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlar torrent sitesi. Dosya paylaşılıyor yani buralarda.

Bir de eklemeyi unutmuşum.

www.seedcafe.com

Bunun da enteresan bir login paneli var. İşte benim oluşturmak istediğim olay da bunun gibi birşey. Open ID gibi de olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Bu  u413.com  uyuz etti beni, en son fuck you yazdım, no fuck you deyip banladı, nasıl giricez buna merak ettim :)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

http://www.blackcats-games.net/

burdaki enter a basmama olayı zor birşey olmasa gerek..sonuç oalrak bir çok sitede..enter a basmadan her harfte refresh gibi birşey yapıyorya..doal olrak kod doğru yazılıp refresh edilnce altaki yer açılıyordur..

bu php absghd++cfg123 5 7 olaylarından anlmadıımdan böyle cahilce birşekilde anlattım..:) :$

yorgun senarist .]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

emre

Bana işte bunların hangi programlama diliyle kodlandığı, eğer birçok alternatifi varsa hangisinin daha güvenli ve şık olacağı bilgisi lazım.

Belki bir fikir edinmişsinizdir. Ben sanki bu gizli kapıyı yaptıktan sonra bi tarafım göğe erecek gibi bir hava var ama buna gerçekten önem veriyorum.

Aklıma başka örnekler de geliyor.

Örneğin siteye girdiğinde bir satranç tahtası gelsin adamın karşısına. Mesela bir user "cancel king side" hani kale ile şahın yer değiştirmesi gibi bir hareket yapınca login ekranı görülsün. Başka user kale ile piyonu yiyince giriş paneli görülsün. Zaten üye sayısı az olacak. Çok olsa bile satrançta yeterince hamle var.

Başka bir fikir.

http://www.neptoons.info/

Bu da torrent sitesi. Gidiyorsunuz, karşınıza tic tac toe çıkıyor. Mesela kullanıcı panelini görebilmek için bende en az berabere kalma kuralı koyarım.

Başka bir örnek:

https://packme.in/

Bu da bir torrent sitesi. Giriş panelini bulun bakalım. İşte bana böyle enteresan fikirler verin. Bir de biliyorsanız hangi programlama diliyle kodlanacak. Onu söyleyin yeter. Çok mu şey istiyorum :P

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

benm şahsi fikrim son verdiğin o eşekle xox çok saçma hani bir gizliliğe hitap etmiyor..ha bide kullanıcı girişinin kodu elbet çözülecek ve bulunacaktır abi nasıl bir önlem bu..

------------------------

he bak bu cidden çok ilginç ve kişiye özel paneli bulmak hayli zor

"Search kısmı var orada. Her kullanıcı için ayrı bir anahtar kelime var. Onu search kısmına yazıyor. Dikkat lütfen: Entera BASMIYOR. 1-2 sn bekleyince sayfanın en altında bir bölüm beliriyor. Kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılabiliniyor."

--------------------------

ek olarak bankalarda kullanılan ve fake in önüne geçen resim olayı var sana 15 tane resim veriyor sen seçiyorsun birini her girişinde resminiz bumu doğrumu diyor eğer ordaki resimle sizin seçtiğin tutmuyorsa biline ki fake sayfadasın..(fake demişken ezgi sancak fake değildir ayık olun :D )

--------------------------

eğer kullnıcılar senin yaptığın işe saygı duyuyor ve seviyorsa kriptoloji uygulanabilir..bir uygulama yazarsın masaüstü program belli bir algoritma oluşturur aynı sistemni siteye kurarsın algoritamada kişiye özel olur..mesela adamın şifresi 1234..ilk giriş yaptığı anda sistem ona yeni bir şifre atıcak artık algoritması ne ise..

masaüstü program site ile aynı sırada bu algoritmayı en son şifreye uygulıcak ama kullanıcı hep 1234 yapcak burda şöyle birşey olur son oluşturulan şifreyi sen sitenin veritabanından çekebilirsin..yani 1234 adamın herdaim giriceği şifre bunun sonucunda algortima bunu çarpıp ççırpcak 3524 yapacak mesela program bunu veritabanından çekip şifreniz budur diyecek adam onu sitenin login girişine yapıştırınca girecek..

Toplam Hit: 5813 Toplam Mesaj: 35