Gizli Bir Site Yapmak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adama bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel konu güzel şeyler çıkacak

https://packme.in/login.php

harbiden bunun girişi süpermiş :)

harbidende süpermiş, vürüs fışkırıyor içinden

evet virüslü

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

eğer web üzerinde bir proje yapacaksan, ve en kısa sürede öğrenilecek bir dil arıyorsan php ile başlamalısın. yapacağın işin mekaniğini php ile yaptıkdan sonra makyajı için css ve birazda resim editleyen bir prg(photoshop,fireworks v.s.) öğrenmelesin. tabi html yapısını biliyor olduğunu varsayıyorum. veritabanı ile işlemler içinde sql öğreneceksin. ajax denilen nane için ise bir ton hazır kütüphane mevcut bunlardan yararlabilirsin. fakat mantık olarak ajax nedir javascript ile nasıl yapılır(kodlanır) mantık olarak öğrenmek gerekli. yoksa $.ajax({}) v.s jquery ile yapacaklarından olayın mantığını kavramadığından  pek verim alamazsın.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet virüslü

Arkadaşlar site son 3 gün kapalıydı. Bende opendns e yönlendiriyordu. Bir de şimdi girmeyi deneyin ama çalışmalar daha bitmemiş ama muhtemelen virüs yoktur.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konuyu son kez yukarı alıyorum. Sanırım php ve ajax öğrenecem. Değişik bir güvenlik sistemi kurmanın(İlk mesajda yazmıştım.) başka bir yolu var mı?

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 5812 Toplam Mesaj: 35