Gizli Bir Site Yapmak İstiyorum.
-
ilk kez duydum böyle şeyler :) vay bee
-
bende sana şöyle bir uçuk bir fikir söyleyeyim..
diyelimki siten o kadar cazip hale geldikii..bir kullancı üye olmak için yapmayacağı şey yokönce sana başvursunlar..sonra sen onları değerlndri..tabi işi gücü hobileri mesleğini
sonra aktivasyon kodunu şu şekilde ver..
mesaj maille deki...
''AKTİVASYON KODUNUZ -İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİNDEKİ- İYONYALILARA AİT SAÇ KABIN SIRALAMA KODUDUR''
Bu kadar hayvansı birşey değil taibki ama..gizli olucaksa böyle acayiplikler olabilir..vuuvv çok etkliyici oldu be :))
tarzını ve yapmak istediklerini anladım..inş yaparsında..
seçkin üyelerinden biri yap beni :)..üye alımına lütfen bende dahil oluyum.. bırak onları süründürüyüm müze müze cadde cadde vapur vapur.. :)) ..(bu tabiki istanbul içi olcak ama ağımızı geliştirdikmi güzel olur..öncelikle her ilden bir üye lazım tabi).. :)
Aktivasyon kodunuz.. M. Kemal Vapurunun 2. kat kıç bölümündeki demire kazınmıştır..saygılar başarılar.. :)) -
gokcan
Eşek bence siteyi ziyaret eden kişiyi caydırmaya yönelik birşey. Giren adam bakacak. Eşek var, başka birşey yok, çıkacak. Orada kuyruğu bulmak kolay. Sen başka birşey yaparsın. Paneli bulmak zor olur böylece.
Banka sisteminden bahsetmişsin. Şimdi öyle açık seçik birşey olursa sitemin varlığı da ortaya çıkar. Sitemin güvenliğini sağlama konusunda tereddütlerim olduğu için, sitemin varlığının bilinmemesiini istiyorum. Tabi sonradan ikincil bir önlem olarak da o olabilir.
Son örneği anlamakta biraz zorlandım. Sonuçta kriptoloji de olabilir diyorsun.
Edit:
emre
Sitemin cazip hale geleceğini düşünmüyorum. Genellikle tıp ağırlıklı şeyler olabilir.
Şimdi ben bu siteyi niye kuruyorum? Arkadaşlarla muhabbet için.
Ne yapayım? Arkadaşıma "Başvuru yap, seni incelemeye alayım." mı diyeyim. Hadi bu tamam. Belki kulaktan kulağa böyle bir sitemizin olduğu arkadaşlar arasında duyulur. Hadi başvurusunu yaptı. O adama böyle sorular sormak bence dalga geçmek gibi birşey olur. Senin dediğin yabancı üye alımlarında olabilir. Önerilerime ekledim.
Yalnız şu anda, 5 sene sonra ortaya çıkabilecek bir site hakkında konuşuyoruz :D
-
kriptoloji harika olur determinat polinom matris bi bak bunlara
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
emre
Bana işte bunların hangi programlama diliyle kodlandığı, eğer birçok alternatifi varsa hangisinin daha güvenli ve şık olacağı bilgisi lazım.
Belki bir fikir edinmişsinizdir. Ben sanki bu gizli kapıyı yaptıktan sonra bi tarafım göğe erecek gibi bir hava var ama buna gerçekten önem veriyorum.
Aklıma başka örnekler de geliyor.
Örneğin siteye girdiğinde bir satranç tahtası gelsin adamın karşısına. Mesela bir user "cancel king side" hani kale ile şahın yer değiştirmesi gibi bir hareket yapınca login ekranı görülsün. Başka user kale ile piyonu yiyince giriş paneli görülsün. Zaten üye sayısı az olacak. Çok olsa bile satrançta yeterince hamle var.
Başka bir fikir.
http://www.neptoons.info/
Bu da torrent sitesi. Gidiyorsunuz, karşınıza tic tac toe çıkıyor. Mesela kullanıcı panelini görebilmek için bende en az berabere kalma kuralı koyarım.
Başka bir örnek:
https://packme.in/
Bu da bir torrent sitesi. Giriş panelini bulun bakalım. İşte bana böyle enteresan fikirler verin. Bir de biliyorsanız hangi programlama diliyle kodlanacak. Onu söyleyin yeter. Çok mu şey istiyorum :P
-----------------------------https://packme.in/signup.php
Niye böyle bir sey istedigini anlamadım acıkcası. Bunun yerine bence icerik olarak bol bir sey yapsan daha mantıklı.
İlk 2 verdigin site saglam tracker ama invitation ilemi üye toplucaksın yapacagın sitenin amacı ve hangi kitleye hitap ediceksin.
Bunları yapmak sorun degil css+js+herhangi bir dil yeterli.
kolay gelsin.
-
aslında tahribatta üye dağlımı geniş yurt dışı yurt içi mevcut her ilden birini ayarlıcan mesela istanbulda taksimde otobüslerin arkasındaki parkta havuz kenarında bir bankın üsünde yapıştırılan bir şifre olacak kişiye özel adam gidicek onu alacak ordan ancak ole giriş yapabilcek puhahahaha ne dolaştırılır be :D
-
emre_gss bunu yazdı:
bende sana şöyle bir uçuk bir fikir söyleyeyim..
diyelimki siten o kadar cazip hale geldikii..bir kullancı üye olmak için yapmayacağı şey yokönce sana başvursunlar..sonra sen onları değerlndri..tabi işi gücü hobileri mesleğini
sonra aktivasyon kodunu şu şekilde ver..
mesaj maille deki...
''AKTİVASYON KODUNUZ -İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİNDEKİ- İYONYALILARA AİT SAÇ KABIN SIRALAMA KODUDUR''
Bu kadar hayvansı birşey değil taibki ama..gizli olucaksa böyle acayiplikler olabilir..vuuvv çok etkliyici oldu be :))
tarzını ve yapmak istediklerini anladım..inş yaparsında..
seçkin üyelerinden biri yap beni :)..üye alımına lütfen bende dahil oluyum.. bırak onları süründürüyüm müze müze cadde cadde vapur vapur.. :)) ..(bu tabiki istanbul içi olcak ama ağımızı geliştirdikmi güzel olur..öncelikle her ilden bir üye lazım tabi).. :)
Aktivasyon kodunuz.. M. Kemal Vapurunun 2. kat kıç bölümündeki demire kazınmıştır..saygılar başarılar.. :))
gokcanaslında tahribatts üye dağlımı geniş yurt dışı yurt içi mevcut her ilden birini ayarlıcan mesela istanbulda taksimde otobüslerin arkasındaki parkta havuz kenarında bir bankın üsünde yapıştırılan bir şifre olacak kişiye özel adam gidicek onu alacak ordan ancak ole giriş yapabilcek puhahahaha ne dolaştırılır be :D
------------
fikrimi aşırıp defarmasyon yapmayın lütfen :) -
emre'ye sen oturduğun yerden buldurtuyorsun ben gezdiriyorum daha ne olsun :D
-
janni bunu yazdı:
https://packme.in/signup.php
Niye böyle bir sey istedigini anlamadım acıkcası. Bunun yerine bence icerik olarak bol bir sey yapsan daha mantıklı.
İlk 2 verdigin site saglam tracker ama invitation ilemi üye toplucaksın yapacagın sitenin amacı ve hangi kitleye hitap ediceksin.
Bunları yapmak sorun degil css+js+herhangi bir dil yeterli.
kolay gelsin.
-----------------------------Böyle birşey yapmamın amacı sitemin bilinmemesini sağlamak. Çünkü site güvenliğini sağlama konusunda bilgili değilim. Bu süre zarfında xss, xsrf, sql injection öğrenebilirim ama bu güvenliği ne kadar sağlayabilirim ki? Sitenin bilinmemesini istiyorsan dandik isimli bir domain al, kimse bilmesin, forum kur, geç diyebilirsin. Ama burada amacım programlama da öğrenmek. Eğlenirken öğrenmek yani :D O kadar topluluk kuracağız, enteresan bir giriş bölümü de olsun lütfen :P
Site belki 5-6 kişiye, ilerleyen yıllarda 50-60 10 yıl sonrada 200 kişiye hitap edebilecek bulunacağım konumdan dolayı. Tanıdığım kişileri direkt üye yapacağım. EĞer tanımadığım başka şehirden insanlar olur da öğrenirse, yukarıdaki saykoların yöntemlerine de başvurabilirim :D
Hitap edeceğim kitle; doktorlar, ailem, arkadaşlarım, kısacası tanıdıklarım. Belli bir zaman sonra herkes birbirini tanıyabilir de. Sitenin amacı muhabbet, bilgi paylaşımı.
-
çizik atayım takiplik konu