Gölgeler Yoğun Bakımdaymış
-
Real_Kurd :
jezreel"in akciğer delindi iki kez hastaneye yattı ameliyat olucak yakında gıkımızı çıkarmıyoz. gelen geçen kriz geçiriyor ne hikmetse. abicim hepimiz severiz compümüzü de golgelerimizi de ama forumda olmaz ki böyle yaw msnde toplaşın ya da irc de gidin bi buket çiçek yollayın yada uğrayın adama da forumda geçmiş olsun demekle olmuyo
............................................................................
Haklısın aslında Doğru diosun ama Jezreelden Kimsenin haberi yok galiba :S ( bu arada bu ameliyat golgelerin 8. ameliyatı Hepside üzüntüden ) -
vay anasınıı pınar ne hale getirmiş çocuu, çok da iyi muhabbet ederdüq beyaw
-
Cıktım hastaneden Allah Hepinizden Razı olsun sizin gibi dost bulamam ben Cok sağolun..! Ben kacar..
-
h.g. hajı tekrar geçmiş olsun
-
çok geçmiş olsun
-
ii ses verdi ya artıkın ölmezz :) ..toparlar kendini ..tekrar geçmiş ossun kardeşim
-
jezreelden kimsenin haberi yok diyorsunda siz ne kadar yazılarımızı görmesenizde biz burda tüm forumu okuyoruz gerekirse nadir de olsa cevaplıyoruz, geçmiş olsun pnomotoraks olmuşsun ben 2 kere geçirdim 3. yü geçirmemi bekliyorlar sana taktıkları direnin aynısı bana takılacak fakat bir farkı var benimki göğüs kafesindeki havanın boşalması için değil ameliattan sonra göğüs kafesine hava girmesin diye ameliattada akciğerin üzerindeki zarı ve göğüs kafesindeki zarı kazıyacaklar kanama olmazsa ki inşallah olmaz birbirine yapıştırıp sana taktıkları direni takacaklar 4gün günde 2 kez bölgeyi uyuşturacaklar yine günde 2 kez serumdan ağrı kesici ameliat total anestezi ile oluşuyor ve yine söyleyim bu olayı övünmek vs için anlatmıyorum eğer bir daha yırtarsan ( sigara içersen %100 ) benim geçireceğim ameliatı geçireceksin aklında bulunsun ve biliyorsundur sanırım ameliattan sonra direni vücudunu uyuşturmadan akciğerinden çekerek çıkarıyorlar
-
Hajım,tekrar geçmiş olsun,bundan sonra dikkate et,ne olursa olsun fazla takmamaya çalış,daha görecek çok günün var.
-
jezreel kardes gecmiş olsun senin gecireceğin ameliyatı ben bi kez gecirdim gercekten büyük bi ameliyat akciğerdeki zarı kesiyorlar eğer biraz sağlamsa dikiyorlar akdeniz tıp fakültesinde oldum o ameliyatı ve basarılı yaptılar vats yöntemiyler gerceklesti ve 2 hafta kadar yattım cıktım ameliyattan sonrada o tüpü taktılar ve bu sefer su yerine kan vardı o tüpten bana 8 kez taktılar sigaranın etkisi var ama üzüntü akciğerlerde kasıntı yapıor ve buda dolayısıyla yasak neyse canını hiç sıkma tüp takarlerken daha cok acı hissettiydim bu büyük ameliyatta bişi hissetmedim :D
-
şimdi jezz le sen tüplüsün yani :D
kaç para yakıyonuz kilometrede??::D:D
Toplam Hit: 11027 Toplam Mesaj: 102