folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gölgeler Yoğun Bakımdaymış

Gölgeler Yoğun Bakımdaymış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Real_Kurd :
    jezreel"in akciğer delindi iki kez hastaneye yattı ameliyat olucak yakında gıkımızı çıkarmıyoz. gelen geçen kriz geçiriyor ne hikmetse. abicim hepimiz severiz compümüzü de golgelerimizi de ama forumda olmaz ki böyle yaw msnde toplaşın ya da irc de gidin bi buket çiçek yollayın yada uğrayın adama da forumda geçmiş olsun demekle olmuyo
    ............................................................................
    Haklısın aslında Doğru diosun ama Jezreelden Kimsenin haberi yok galiba :S ( bu arada bu ameliyat golgelerin 8. ameliyatı Hepside üzüntüden )

BAN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    vay anasınıı pınar ne hale getirmiş çocuu, çok da iyi muhabbet ederdüq beyaw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Cıktım hastaneden Allah Hepinizden Razı olsun sizin gibi dost bulamam ben Cok sağolun..! Ben kacar..

BAN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    h.g. hajı tekrar geçmiş olsun

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    çok geçmiş olsun

Every thing"s place and her time reach
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ii ses verdi ya artıkın ölmezz :) ..toparlar kendini ..tekrar geçmiş ossun kardeşim

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    jezreelden kimsenin haberi yok diyorsunda siz ne kadar yazılarımızı görmesenizde biz burda tüm forumu okuyoruz gerekirse nadir de olsa cevaplıyoruz, geçmiş olsun pnomotoraks olmuşsun ben 2 kere geçirdim 3. yü geçirmemi bekliyorlar sana taktıkları direnin aynısı bana takılacak fakat bir farkı var benimki göğüs kafesindeki havanın boşalması için değil ameliattan sonra göğüs kafesine hava girmesin diye ameliattada akciğerin üzerindeki zarı ve göğüs kafesindeki zarı kazıyacaklar kanama olmazsa ki inşallah olmaz birbirine yapıştırıp sana taktıkları direni takacaklar 4gün günde 2 kez bölgeyi uyuşturacaklar yine günde 2 kez serumdan ağrı kesici ameliat total anestezi ile oluşuyor ve yine söyleyim bu olayı övünmek vs için anlatmıyorum eğer bir daha yırtarsan ( sigara içersen %100 ) benim geçireceğim ameliatı geçireceksin aklında bulunsun ve biliyorsundur sanırım ameliattan sonra direni vücudunu uyuşturmadan akciğerinden çekerek çıkarıyorlar

gaipten görüntüler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Hajım,tekrar geçmiş olsun,bundan sonra dikkate et,ne olursa olsun fazla takmamaya çalış,daha görecek çok günün var.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    jezreel kardes gecmiş olsun senin gecireceğin ameliyatı ben bi kez gecirdim gercekten büyük bi ameliyat akciğerdeki zarı kesiyorlar eğer biraz sağlamsa dikiyorlar akdeniz tıp fakültesinde oldum o ameliyatı ve basarılı yaptılar vats yöntemiyler gerceklesti ve 2 hafta kadar yattım cıktım ameliyattan sonrada o tüpü taktılar ve bu sefer su yerine kan vardı o tüpten bana 8 kez taktılar sigaranın etkisi var ama üzüntü akciğerlerde kasıntı yapıor ve buda dolayısıyla yasak neyse canını hiç sıkma tüp takarlerken daha cok acı hissettiydim bu büyük ameliyatta bişi hissetmedim :D

BAN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    şimdi jezz le sen tüplüsün yani :D
    kaç para yakıyonuz kilometrede??::D:D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 11027 Toplam Mesaj: 102