Gölgeler Yoğun Bakımdaymış
-
hajımıza geçmiş olsun inş. hemen düzelir !!!
-
Siyami hastahanesindeymiş gidin istanbuldaki müridler bir görün biz gidemioz amk:(
-
laaaaaaaaayn kölkeler uyanmış:D:D
züpeart:D
büyük ameliyat olmamıs
simdilik tüp takmıslar tekrar
göğüs tüpü
3-4 güne ayağa kalkarmıs kuzeni didi -
Çok geçmiş olsun.. iyi olduna sevindim çabk iyileşir umarım..
-
ulan ben fatihasını bile okumuştum lan neyse peki herhangi bişeyi kalmışmı tehlikesi filan? şimdi gözünü açar PINAAAAAR diye sayıklamaya başlarsa nolcek?
-
Athzai amk senin 3-4 güne kalkarmış
Narkozdan uyanmış la kimseyi hatırlamıomuş :D
bi ara elini kaldırmış bunun adı neydi amk demiş kuzenine:D -
o narkoz un ne bok oldugunu ii bilirim, adamı 12 saat kusturur üstüne de mal gibi milletin yüzüne bakarsın
-
zuahuahzuhs:D
aovbkaobka:D
ahdbahsdasdad:D -
ne guluyon olm :D
-
arkadaslar hepinizden allah razı olsun apo tahribat diye hep bahsederdi bana bu kadar dostu olduğunu bilmezdim apo dün aksam 20:00 surlarında fenalık gecirince bi telaşlandık yetistirdik hastaneye apoyu aldılar bizi dısarda bıraktılar gece oldu ameliyat diye bi haber geldi ve uyanmadı dendi narkoza verdiler bi süre uyuttular yine o sıralarda ben pınar denen Allahsızı aradım telefonu actı "ne var be" dedi icimden sövdüm ve durumu anlattım direk yüzüme kapadı sonra gece 3 oldu mesaj cektim cevap olarak"yaw kus kadar beyninle benimi kandıraacksın bıktım be bıktım" dedi yazıklar olsun dedim ya ben bile yıkıldım yoğun bakım bölümünü teker teker anlattım gel dedim seni alacam ben kapıdan gelde gör eserini dedim kanıtı var dedim kız cevap olarak"kilyosa 1 aylığına tatile gidiom gecmiş olsun" dedi küfür edecektim ama aponun hatrı var dedim sonra sabah olunca baktım hala uyanmıo akciğer patlamıs tekrar ve bu seferki ağır dendi babamlar geldi beni işyerine gönderdiler ve apo ameliyat olacak dediler belki uyanamaz dediler ben şok halinde geldim işyerine ve msni actım aponun bi kac kişiye haber vermek icin Allah razı olsun sizler hemen gelip hal sordunuz neco diye bi arkadası ile konustum sanırım hp32 oluyor ve bi babamı arayayım dedim 20 dk önce felan aradığımda uyanmıs dediler ve akciğerine bi tüp takmıslar göğüs kafesindeki hava bosalsın diye aksam odaya gecireceklermiş 3-4 güne ayağa kalkar cıkarmıs belki tabi akciğerdeki hava dısarı bosalırsa bosalmazsa daha fazla yatacak tekrar uyuma ihtimali yüksek..! inşallah düzelecek..! Eywallah saolun...
Toplam Hit: 11060 Toplam Mesaj: 102