Gölgeler Yoğun Bakımdaymış
-
Arkadaslar hakikatende kıza yüklenmeyin bizi ilgilendirmez ama ben pınarla konusmusdum zamanında böle bi kız a benzemiyodu.
En iyisini kardesimiz bilir nedeosla sevgilisi. Arkadasınız sevgilisine küfretmek delikanlı adama yakısmaz... -
geçmiş olsun acil şifa versin allah
-
merak etmeyin kızın dediği laf " ben onun icin ağlamıstım oda benim icin ağlasın istedim " benim cevap " aqduum kasarı o ağlamadı ölüo ölüo " kız" valla ben kilyosta tatildeyim hiç cekemem" ben " siktir git" neyse bu kız konusu uzuo aq bosverelim apo inş 2-3 güne cıkıo hastaneden ve 1 hafta sonra gönderioz alanyaya ilk hasta olduğunda aylarca eve kapanmıstı tekrar eve kapanır %99 neyse hepinizden Allah razı olsun..! eywallah..!
-
Lan golgelerın kuzenımısın nesın.O kıza kufur etme dıom sen nedıon.Malmısın nesın anlamıom.Kız ne kadar kotu olursa olsun onu senın kuzenın sevıosa sana o kıza kufur etmek dusmez.Eger kuzenın ayrılmıssa yada sevmıosa artık ne bok yersen ye o su an senın yengen.Dunya kımlere kalıo allahım.Delıkanlılık sozde var artık.Icraata geldımmı herkez kalles.
-
Gecmiş olsun.
-
azapp apo ayrılmasaydı küfretmezdim apo ayrılmasaydı su an bu halde deildi yoksa boku bokuna niye hastalansın ayrıldılar..!!
-
Gölgeler kardeşimize geçmiş olsun...
-
şştt kuzeni gölge ipnesinin msn ve tahribat şifresini nerden biliyon hastanede yataken mi öğrendin :D hele ver şifreyi bana ben cevaplarım soruları sen yorma kendini
-
ben apoyla kardesten öteyim onla tüm şifrelerimiz aynı..
Bu arada hastaneden geliom apoyu gördüm odaya gecmişler bi tüp bağlı inş 2 güne cıkacak ve pınar kelimesi dahi gecmedi şükürler olsun =) -
Allah şifa versin..Gecmiş oLsun..
Toplam Hit: 11995 Toplam Mesaj: 102