Google Asistan Turkiyede Devreye Girdi
-
Bende voice match aktif edilmiyor çok uğraştım ama başaramadım var mı aynı sorunu yaşayan?
-
Eğer bu asistan gerçekten yapay zekaya sahipse ve kendini geliştiriyosa. Türkiyedeki asistan 1 seneye eskortluğa başlar.
-
Dadaloglan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıitalyan bunu yazdı
Sorsana arkadaşı varmıymış

Çok iyi niyetli bir asistanmış .
Ahanda kaşar çıktı :))
-
HoLyCat bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
verebileceğimiz tüm komutların bir listesi yok değil mi?
Neler yapabilirim?
Benzer komutlar anlamında örnekler var hocam ama demek istediğim mesela standartta aklimiza gelmeyecek komutlar olabilir hani düşününce akla gelmeyecek ama lazım olduğunda farkedebilecegimiz komutların genel bir listesi var mı anlamında demistim
-
csfrt bunu yazdı
Bende voice match aktif edilmiyor çok uğraştım ama başaramadım var mı aynı sorunu yaşayan?
üstad telefonun dilini ingilizce yaparsan açabilirsin. asistan komutları türkçe anlayıp cevap verebiliyor. telefon ekranı kapalıyken seslendiğinde ekranı açıyor soruna cevap verebiliyor. ama telefon dilini tekrar türkçeye çevirince tekrar pasif oluyor.
-
twilight_flame bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
verebileceğimiz tüm komutların bir listesi yok değil mi?
Neler yapabilirim?
Benzer komutlar anlamında örnekler var hocam ama demek istediğim mesela standartta aklimiza gelmeyecek komutlar olabilir hani düşününce akla gelmeyecek ama lazım olduğunda farkedebilecegimiz komutların genel bir listesi var mı anlamında demistim
Şarkı söyle
masal anlat
fikra anlat
yazı tura at
bana kendini anlat
bir sürü var. Önemli olan kişilerin farklı bulduklarını paylaşması.
örneğin; siri bana beatbox yap
-
amk ve sik deyince kızdığınızı anlıyor. Şimdiden iyi eğitim aldığı belli.
-
Tek zar 🎲 at deyince tek, çift at deyince çift atıyor.
-
tr de açıkmı bende aktif oldu biraz kurcaladım sonra
türkçe seçeneği gitti gelmedi :|
eğlencesinden ziyade ışıklarımı kapasın android tv var kanal değiştirme ve kapatmayı yapsın yeter
whatapptan felan gelenleri kulaklığa okursa tadından yenmez
-
Hain Siri.