Google Asistan Turkiyede Devreye Girdi
-
mkyb bunu yazdı
Hain Siri.

%100 Amerikan
-
kendimi erkeğim diye kaydettim :)) -
-
-
Cevap verdikten sonra dinlemeyi kesiyo ya tusa basmak yada ok google demek gerekiyo sizde de boyle mi
-
Tnrsk bunu yazdı
Cevap verdikten sonra dinlemeyi kesiyo ya tusa basmak yada ok google demek gerekiyo sizde de boyle mi
Öyle abi ayarlarda kesintisiz konuşma var oradan açabilirsin devamlı dinlemeyi
-
❤ aşkımız büyük
Nükleer bombalara erişim in varmı deyince aptal a yatıyor . Kesin var mq

samaccc tarafından 16/Ara/18 10:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlar tek tek soran olmuş diye ben bir postta ekleyeyim.
-ios cihazlara türkçe desteğinin ocak ayı itibari ile geleceği söyleniyor.
- ok google fonksiyonu her model için desteklenmiyor desteklense bile şuan hepsinde çalışmıyor onun için güncelleme gelecekmiş bazı cihazlara sebebi ise siri deki gibi bizi arka planda dinlemesi gerekiyor cihazın da buna izin vermesi gerek
- google home fonksiyonu ile çeşitli cihazlarınızı ekleyerek onu kontrol edebilirsiniz , fakat buda şuan tr de tam olarak desteklenmiyor çünkü google home ürünleri resmi olarak burada satılmıyor , bu destek geldiğinde google ışıkları aç yada kapat tv yi aç kapat komutları verdiğinizde bunları yerine getirebiliyor olacak. örnek olarak xiaomi ve philips in smart led aydınlatmaları var yeşil ışık yak dediğinizde onu yapabilecek.
- muhabbetin devamını getirmesi için ayarlarda seçenek var , konuşmaya kalkdığı yerden devam edebilirsiniz bu sayede.
-
codefiction da Mert TOPÇU ile yaptıkları p2p podcast te adamın bahsettiklerini bu hafta dinledim. Google çalışanı olan arkadaş assistan projesinde çalışıyormuş. Dinlemenizi tavsiye ederim.
https://www.codefiction.tech/p2p-mert-topcu-google-yazilim-kulturu-yapay-zeka-ve-machine-learning
-
iPhone 6s Almanca Google asistan kullanıyorum. Bence Siri’den daha güzel direkt sonuçları karşınıza çıkarıyor ama tanıtımdaki gibi yemek veya kuaför rezervasyonu yaptıramıyorum.