Google Asistan Turkiyede Devreye Girdi
-
mkyb bunu yazdı
Evde Tek Başınalı reklamı güzel olmuş :
Tipi hiç değişmemiş ya :)
-
frp oynayanlar vs için
24lük zar at
6lık zar at
komutları verebilirsiniz.
-
GNDZYRYN bunu yazdı
Voice Match açılmayan arkadaşlar.
Benim telefon ayarlarına Google Ayarları kısmı gelmiş. Ordan Arama ayarlarını İngilizce(US) yaptım. Asistan ayarlarındaki Voice match kısmı kapalı olmasına rağmen OK Google dediğimde açılıyor. Asistanla Türkçe konuşmaya devam ediyorum.
Bilmiyorum belki de daha önce yaptınız ancak paylaşayım dedim.
Teşekkür ediyorum. Voice match özelliği açılmasa da gayet güzel çalışıyor. Türkçe ve İngilizce başarılı arama yapıyor.
-
Telefonum ingilizce seçenekte, türkçe dil ekleyemedim asistana, listede yok. Uygulamaların çevirileri kötü diye değiştirmek istemiyorum telefon dilini. Buna bir çözüm bilen var mı?
-
TheM4D bunu yazdı
Telefonum ingilizce seçenekte, türkçe dil ekleyemedim asistana, listede yok. Uygulamaların çevirileri kötü diye değiştirmek istemiyorum telefon dilini. Buna bir çözüm bilen var mı?
türkçe dil paketi yükleyemiyorsun bununla birlikte dilini hem türkçe hem ingilizce yapıp sadece ingilzice paket indirsen bile türkçe cevap verebilyor. (bu arada telefon dilini değiştirmene gerek yok)
-
Bu arada google asitan ile yaptığınız konuşma dökümanlarıda aşağıdaki adreste yer alıyormuş :)
https://myactivity.google.com/myactivity?product=31
engin01288 tarafından 30/Ara/18 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de hala turkce secenegi gelmedi ya. bi de sozde beta programina kayit oldum. herkese acildi mi turkce? acaba yurtdisinda oldugum icin mi turkce secenegi yok?
-
Bende de ses tanımayı öğretin kısmında ok google deyin kısmı dönüp duruyor sesimi almıyor-ilerlemiyor nedendir ya yaşayan var mı? uygulamada birinci dil eng UK- ikinci dil TR seçili. google voice mail adresi Türkiye diye ülkede kullanılamıyor diyor çıkamadım içinden.