Google Bilim Fuarı Hakkında (Çok Önemli)
-
Şahsen ben aynı ülkeden aynı soydan geliyoruz diye birine oy vermeyi kendime yediremem. Proje diğerlerine nazaran daha kullanışlı, daha çevreci, üretim maliyeti daha düşük değilse 1. olmasının hiçbir mantığı yok. Projesi iyi olan kazansın. Projelere gözatayım bari bu arada.
-
zaten bir çok internet sitesi bu kızın haberini yayınladı artık 1. olur artık :)
-
oyumu kullandım. inş birinci olur.
-
Oyumuzu verdik hade hayırlısı.
-
Ayazz bunu yazdı
Şahsen ben aynı ülkeden aynı soydan geliyoruz diye birine oy vermeyi kendime yediremem. Proje diğerlerine nazaran daha kullanışlı, daha çevreci, üretim maliyeti daha düşük değilse 1. olmasının hiçbir mantığı yok. Projesi iyi olan kazansın. Projelere gözatayım bari bu arada.
Birde şu açıdan bak ülkemizde teknoloji bok durumda bu insanlara fırsat verip içindeki şevkleri kırmayarak daha ileri projeler için tohum atabilrsin ve böyle şeyler bazı insanlarında kulağına gidip onlardada bir hırs uyandırabilir.
Diğer ülkelerden çok çok geri kaldık zaten sen boş ver iyi olan projeyi. -
oyumu attim bende
dhmm tarafından 06/Ağu/13 09:51 tarihinde düzenlenmiştir -
+1 de benden :))
-
böyle bir konuda Türk kızı falan sikimde olmaz açıkcası, oylamaya bakar kafaya yatkın olanı seçeriz.
-
Zeytun-i bunu yazdıAyazz bunu yazdı
Birde şu açıdan bak ülkemizde teknoloji bok durumda bu insanlara fırsat verip içindeki şevkleri kırmayarak daha ileri projeler için tohum atabilrsin ve böyle şeyler bazı insanlarında kulağına gidip onlardada bir hırs uyandırabilir.
Diğer ülkelerden çok çok geri kaldık zaten sen boş ver iyi olan projeyi.kız sanırım doğma büyüme amerikalıydı
-
verdim hocam oyumu