folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google Bilim Fuarı Hakkında (Çok Önemli)

Google Bilim Fuarı Hakkında (Çok Önemli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Yeap thats ok...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_SuNShiNe
    the_SuNShiNe's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

Şahsen ben aynı ülkeden aynı soydan geliyoruz diye birine oy vermeyi kendime yediremem. Proje diğerlerine nazaran daha kullanışlı, daha çevreci, üretim maliyeti daha düşük değilse 1. olmasının hiçbir mantığı yok. Projesi iyi olan kazansın. Projelere gözatayım bari bu arada.

Birde şu açıdan bak ülkemizde teknoloji bok durumda bu insanlara fırsat verip içindeki şevkleri kırmayarak daha ileri projeler için tohum atabilrsin ve böyle şeyler bazı insanlarında kulağına gidip onlardada bir hırs uyandırabilir.

Diğer ülkelerden çok çok geri kaldık zaten sen boş ver iyi olan projeyi.

kız sanırım doğma büyüme amerikalıydı

Ingilizcesi o kadar iyi degil kizin, dogma buyume amerikli oldugunu sanmiyorum belki sonradan gitmistir.

Computer science projelerine baktim da ne projeler var arkadas. Image processing ler yapip, machine learning ile modeller olusturup teshis yapacak yazilimlar yapiyorlar. Bizim kizin projesinin yaninda cok hardcore bunlar. Bu konular bircok universitede arastirma, calisma konusu. Inanasim gelmedi bunlarin yaptigina :D Bizim liselerin projeleri gibi; "hocalar yapar cocuklar gider tubitak tan odul alir" olayi geldi aklima :) Ya da fikrin sahibidirler ve beraber calisiyorlardir akademik cevreler ile.

Bizim kiza verdik bakalim oyu. 

Şu alacalı bulacalı yeryüzünde bir adam dolaşır, ne zengin, ne yoksul, ne mümin ne kafir, yaltaklanmaz hiçbir hakikate, saygısı yok hiçbir kanuna... Şu alacalı bulacalı yeryüzünde, bu yiğit ve hüzünlü adam kim ola?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

I voted for

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Eve gidince hepsine bakayım şuan bioplatik, solar hücreler , su arıtma ve mıknatıs olayı hoşuma gitti inceleyip verecem oyumu.

Bu arada bu böcek bi muz kabuğunda afrikadan geldi :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

çok deli projeler var zannerdsem burada ne olursa olsun işe yarayan projeler birinci olamadı diye çöpe atılmayacaktır bi şekilde değerlendirilecektir o yüzden bizimde adımızın geçmesi ve belki bi nebzede olsa ülkede bu tür şeylere destek verilmesi için oyumuzu bizim kıza verelim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yürü be kızım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende bi destek attım

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ip değişince tekrardan verebiliyomuşuz.. arada olurda ip değişirsem denk geldikçe oy vereyim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bizim milletimiz de bu zihniyetle devam etsin bizden bir bok olmaz.

not: sayfaya veya sahiplerine bok atmıyorum. kimse alınıp tartışma çıkarmasın. amacım zihniyeti göstermekti..

angelofhope tarafından 10/Ağu/13 13:38 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

zaten bir çok internet sitesi bu kızın haberini yayınladı artık 1. olur artık :)

ya çinden katılan bir çocuk varsa :0

Toplam Hit: 5127 Toplam Mesaj: 46