Google'in Sizi İzlemesini Engelleyin
-
-
Toplu işlem nasıl yapıyoruz?
-
Arkadaşlar sonuçta hepimizin eline verdimi google android telefonu verdi.
Onu kapat bunu kapat bitmez adamlar en çok hangi saatlerde wc ye gittiğimizi biliyor en güzeli 3310 hatta 5110 diyecem ama onlarda sıkıntılıdır.
-
mkyb bunu yazdı
Bunlar buzdağının görünen kısmı.
Hocam internette hiçbir data kaybolmaz. ABD nin veri bankasında durur zamanı gelince kullanmak için...
-
ya benim anlamadigim madem bu veriler tutuluyor.
madem bize de gosteriliyor.
ve silme secenegi koyuyorlar.
e arkadasim google.... tamamen silmeyeceginiz bir seyi niye bize gösteriyorsun. niye silme butonu koyuyorsun. ya hic gosterme bize. ya da silince gercekten sil.
-
EmiRReiS bunu yazdı
abartmak ? işim olmaz :) ben ? iftira :)
kolay demedim. olması gerek o dedim.
şunu demek istedim:
yani güç kimin elindeyse yetki her zaman ondadır. adam öyle bir sitem kurmuş ki dünyadaki herkes internete onun sitesinden bağlanıyor
hangi siteye giriyorum kaç saat kalıyorum? mail şifremi ondan alıyorum daha ötesi var mı.
birde bu hesap sana mı ait ayağıyla telefon no ile sosyal hesaplarıda eşleştirince zaten giydiğin donun markasına kadar tesbit edebiliyorlar.
google facebook sizi çatır çatır izleyecek, sizde hiçbirşey yapamayacaksınız . çok üzgünüm :(
bari kamerayı bantlayında uygunsuz yakalanmayın :)
bu yüzden şu ayarı değiştir izlemeyim dediğinde inananlara sesleniyorum: yalanın fellahı :)
o yüzden kendi arama motoru mu kurarsınız ne nasıl yapılır tartışılsın. burası yeri değil diyorsanız konu açayım orda tartışın :)
edit: @myblackworldweb çünkü silindiğinde güvende hissediyorsun. onu sağlayıp açık vermeni istiyorlar.. daha rahat hissetmeni daha çok bilgi vermeni.. bakınız: deepweb
-
tutrakan_d bunu yazdı
isin garibi tee 2015 agustosunda gittigim içinde yüzlerce ofisin olduğu merkezdeki 15. kattaki filanca şirketin adı yazıyo :) dehşet nokta vuruşu. oha
edit:2015 degilmis 2016 ymis
çevredeki wifi tarayarak yapıyor onu hocam. sen wifi kullanmasan dahi belirli aralıklarla wifi tarayıp logluyor. mesela başka birisi o katta bulunan wifi ile internete erişip ondan o veriyi alıyor. sonra sen o alana girince de ahanda bu da burada diyor :) GPS koordinatlarına ek olarak yükselik verisi de çekiyor onlar. e şirketin birde internette adres bilgileri varsa, bunları eşleştirip birleştirmesi zaten kolay :)
-
myblackworldweb bunu yazdı
e arkadasim google.... tamamen silmeyeceginiz bir seyi niye bize gösteriyorsun. niye silme butonu koyuyorsun. ya hic gosterme bize. ya da silince gercekten sil.
butonlar kendimizi güvende ve rahat hissetmemiz için var, kontrol sizin elinizde izlenimini çok güzel yediriyorlar
-
end bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
butonlar kendimizi güvende ve rahat hissetmemiz için var, kontrol sizin elinizde izlenimini çok güzel yediriyorlar
Evet yaptım ve kendimi güvende hissediyorum maalesef...
-
Isim soyisim farkli kullansak yanlis fişlemiş olmazmi
google google dashboard google my activity google izleme google arama geçmişi