Google'in Sizi İzlemesini Engelleyin
-
Orada gorduklerinizi bosuna silmeye ugrasmayin, silerseniz artik sadece siz goremezsiniz cunku, bilgiler sonsuza kadar onlarda kalmaya devam ediyor.
-
DE5TROY3R bunu yazdı
Isim soyisim farkli kullansak yanlis fişlemiş olmazmi
:)))) senin kafada hep hinliğe çalışıyor gibi
tam türk kafası sevdim
-
Kaçış yok belli. Yapılacak şey, kafalarını karıştırmak.
Öyle davranın ki sizi şucu bucu diye bir algoritmaya sokup değerlendiremesinler.
Hem ateist hem teist, hem solcu hem sağcı hem kola hem fanta sever gibi davranın elinizden geldiğince.
Başka da bir yol bilmiyorum ben.
-
KaptaN bunu yazdı
Arkadaşlar sonuçta hepimizin eline verdimi google android telefonu verdi.
Onu kapat bunu kapat bitmez adamlar en çok hangi saatlerde wc ye gittiğimizi biliyor en güzeli 3310 hatta 5110 diyecem ama onlarda sıkıntılıdır.
Hocam ben modelini bilmediğim bir çift hatlı sadece arama yapabilen bir telefon kullanıyorum. Kendime özel işlerim ve müzik dinlemek için bir iPod aldım. Hem sosyal medyadan uzak kalıp, hem de acil işlerimi (Banka işlemleri, randevu alma, mail gönderme vs.) halledebiliyorum.
-
Ne guzel engelliyorsunuz oyle. Google bile korkar sizden.
-
ben hepsini actim, tam 4 yildir doktora funding programi icin cv, ozgecmis, yedi sulalemin ozgecmsini yolluyorum.
bir turlu fislemiyor beni.
yakinda google earth arabalarinin onunde foto cekerken kollarimi acip zipliycam burdayim burdayim diye.
-
Teşekkür ettim. Hepsini bir araya toplaman çok iyi olmuş :))
-
harika bilgiler teşekkür ederim :)
-
-
birde kıçımıza chip taksalar adamların tüm derdi bitecek. bu ne yahu sinir oldum şimdi. naturel hayat için her türlü elektronik cihazı bile yok edesim geldi şimdi.
google google dashboard google my activity google izleme google arama geçmişi