Google'in Sizi İzlemesini Engelleyin
-
mark zuckerberg facebook da canlı yayın açtığında, arkada laptobun kamerasını bantladığını gördüm.
mark zuckerberg bile bunu yapıyorsa, bilgi güvenliğinin, tehlikenin ne kadar elzem olduğunu görüyoruz..
-
msjım dursun.
-
EmiRReiS bunu yazdı
mark zuckerberg facebook da canlı yayın açtığında, arkada laptobun kamerasını bantladığını gördüm.
mark zuckerberg bile bunu yapıyorsa, bilgi güvenliğinin, tehlikenin ne kadar elzem olduğunu görüyoruz..
donanımı sökmek varken bantlamak?
-
lazım oluyor mesajım kalsın
-
Gerekli bilgiler arasında bulunsun :)
-
çizik
-
Teşekkürler.
-
teşekkürler bilgi için.
-
Üye girişi yapıldığında mümkün olan her şeyin kaydı tutuluyor. Hatta konum veya wifi kapalı olsa bile seçenek aktif ise işletim sistemi bunları kullanabiliyor(ben şarj uzatmak için kapamıştım).
En iyi yöntem; chrome harici bir tarayıcıda gizli modda her hangi bir servise giriş yapmadan internet kullanmak.
-
arama geçmişim işime yarıyo, bazen daha önce aradığım ama tam olarak hatırlayamadığım şeyleri buluyorum (mesela geçen bi filozof aramıştım, kitaplarını okumak için. unuttum kim olduğunu ordan buldum. heideger miş)
girdiğim içeriğe göre reklam çıkarması da güzel bişey, ben hosting bakıyorum sonra yanda hosting kampanyası çıkııyo. ayakkabı bakıyorum ayakkabı kampanyası çıkıyo. bundan mutluyum, işime de yarıyo.
konum geçmişimi tutunca bana otobüs saatleriyle ve trafikle ilgili hatırlatmalar yapıyo google (android de yapıyo) bu da gayet işime yarar bişey. onun dışında başıma bişey gelse, kaybolsam falan ya da yuvarlansam gitsem bi yerden konumumu paylaştığım arkadaşlarım görücek en azından nerde olduğumu.
nedir bu düşmanlığınız anlamıyorum. adamlar verinizi alıp size komplo kurmuyoki, bu verileri işleyip size hizmet olarak geri veriyo.
aynı hizmetleri siz verin gittiğim her yeri sizede söyliyim. v for vendetta izleyip gaza gelmeyin, kapitalizm ve nimetleri çok güzel şeyler
google google dashboard google my activity google izleme google arama geçmişi