folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gorselegitim.Com Büyük Kampanya Bu Fırsat Kaçmaz... Tüm Setler Bedava

Gorselegitim.Com Büyük Kampanya Bu Fırsat Kaçmaz... Tüm Setler Bedava

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    cok guzel oldu bu ya.. abktim adam gayet guzel anlatmis. buradan tesekkur edeyim dedim r3dros ve student tekten indirmek zhmetinde kurtardiniz yaw :D 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

ben aldım bu ay Flash eğitim seti isterseniz Atim rapide ama Crack lazım :) Bende C#.NEt de var hocam hediye etmişti 100YTL fiyatı üstünde yazıyor crack olayına baktım bi ara yapamadım yapabilen varsa çeksin video bende paylaşim onları :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------

--------------------------

Dualar hep sennl olsun ama eğitim ofisinvideolarının hepsi zaten elimizde mevcut ynede sağol 

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

legion_of_doom bunu yazdı:
    Ah Birde Su Java Görsel Eğitim Setini Hemen Verse...Finaller Öncesi Ne Kadar Büyük Bir Hayra Geçerdi ...

Görüntülü Java Dersleri - Türkçe

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85949

R3dros ' la beraber  hayır dualarını bekliyoruz   :)))

eyvallah hocam cok makbule gecti

Toplam Hit: 4594 Toplam Mesaj: 35