folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Görüntüyü 2 Monitöre Yayma !

Görüntüyü 2 Monitöre Yayma !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

şunun tam sürümünü falan bulurum diyosan olur gibime geliyo: http://www.displayfusion.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanboran95
    batuhanboran95's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

Çözünürlüğü de değişir öyle yaparsan.

Çözünürlüğü manuel olarak ayarlamayı dene Nvidia control panelden.

onuda denedim hocam.

Her Şeyden Önce Korkmayı Bırakıp Bir Gün Öleceğini Kabullenmelisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanboran95
    batuhanboran95's avatar
    Erkek
    Bauer bunu yazdı

şunun tam sürümünü falan bulurum diyosan olur gibime geliyo: http://www.displayfusion.com/

hocam bundada ekranlar ayrı ya :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

senin ilacin UltraMon

instagram.com/macrlz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanboran95
    batuhanboran95's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

senin ilacin UltraMon

hocam onuda indirdim fakat çözemedim nası yapcak bi bilgin varmı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Dostum yapmak istediğin 1.ve2. resim de ki gibi sanırım. 2 monitöre aynı anda bakmaya çalışmak sinir bozucu en azından benim için öyle onun yerine 3. resme bak o daha kullanışlıdır iki farklı ekran iki farklı işlev. Ofistede evde de böyle kullanıyorum tek monitör çok dar geliyo artık. Eğer 1.ve2. resim gibi yarparsan monitörlerin aynı olmak zorunda değilse mouse geçişleri,pencere geçişleri farklı oluyor windows tam hesaplayamıyor bazı sorunlar oluyor ama en niyayetinde kullanıyorsun nasıl yapcağına gelirsek. Nvidia>Ekran>Çözünürlük Değiştirme>Özelleştir>Özel Çözünürlük girip ikimonitörün ortak desteklediği yüksekliği vermen gerek genişlik auto kalsın.

#Not : Eğer oyun oynamak için yapacaksan 3 monitör olmak zorunda ki atmosferi yakla. Oyun mantığı ise orta ana ekran cursor diğerleri yan bakışlar yani 120dereceyi görmeye yarıyor. + Bu kadar çözünürlüğü desteklemek için ya ekran kartına 800-900TL verecen yada Crossfire yapacan

Fuzulli tarafından 25/Tem/14 15:45 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanboran95
    batuhanboran95's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı

Dostum yapmak istediğin 1.ve2. resim de ki gibi sanırım. 2 monitöre aynı anda bakmaya çalışmak sinir bozucu en azından benim için öyle onun yerine 3. resme bak o daha kullanışlıdır iki farklı ekran iki farklı işlev. Ofistede evde de böyle kullanıyorum tek monitör çok dar geliyo artık. Eğer 1.ve2. resim gibi yarparsan monitörlerin aynı olmak zorunda değilse mouse geçişleri,pencere geçişleri farklı oluyor windows tam hesaplayamıyor bazı sorunlar oluyor ama en niyayetinde kullanıyorsun nasıl yapcağına gelirsek. Nvidia>Ekran>Çözünürlük Değiştirme>Özelleştir>Özel Çözünürlük girip ikimonitörün ortak desteklediği yüksekliği vermen gerek genişlik auto kalsın.

#Not : Eğer oyun oynamak için yapacaksan 3 monitör olmak zorunda ki atmosferi yakla. Oyun mantığı ise orta ana ekran cursor diğerleri yan bakışlar yani 120dereceyi görmeye yarıyor. + Bu kadar çözünürlüğü desteklemek için ya ekran kartına 800-900TL verecen yada Crossfire yapacan

işte aradığım açıklama şimdi ultramon ile yaptım fakat dediğim gibi pencerenin biri yukarda biri aşşada ortak çözünürülüğü nasıl bulabilirim ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    batuhanboran95 bunu yazdı
    Fuzulli bunu yazdı

işte aradığım açıklama şimdi ultramon ile yaptım fakat dediğim gibi pencerenin biri yukarda biri aşşada ortak çözünürülüğü nasıl bulabilirim ?

iki monitöründe çözünürlüğüne bak, hangisnin yüksekliği düşükse onu yazacaksın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

aynı büyüklükte ince çerçeveli olması gerek. bende bi 24 inç bide 19 var bok gibi oluyor eyefind ile hem çerçeveler kalın hemde çok  fark yaratıyor çözünürlük farkları

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanboran95
    batuhanboran95's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

aynı büyüklükte ince çerçeveli olması gerek. bende bi 24 inç bide 19 var bok gibi oluyor eyefind ile hem çerçeveler kalın hemde çok  fark yaratıyor çözünürlük farkları

valla hiç denemedim denicem işte birinin çözünürlüğü 1360x768 diğeri 1920x1080 

Toplam Hit: 4848 Toplam Mesaj: 34