Göztepe Süper Lige Dönebilir
-
Sağlam kaynaklardan aldığımız duyumlarımıza göre Ülker, Gençlerbirliği Oftaş'ı alıp, aldıktan sonra da klubün ismini Göztepe Ülker olarak değiştirip, Türk Futbolunun incisi Göztepe'yi tekrardan liglerimize döndürmek istiyor. Fakat şu anda isim değişikliği konusunda TFF ile bir takım pürüzler yaşanmaktaymış. Yaşanan bu gelişmelerin sorunsuz biçimde tamamlanmasını ister ve Göztepe'nin tekrardan ligimize, Süper Lig'e dönecek olmasının; tüm Göztepe Taraftarları'na hayırlı olmasını dileriz.
GLaDio: Haberin kaynagi GoztepeList'dir, GFB ile alakasi yoktur
-
Şirket olmadan superligden oynamak bir basari sayilabilir , patronlar sayesinde superlig e cikmak yuz karasi bir durum olsa gerek :) Oyle birsey olsa bile superlige cikan takim Goztepe SK olmayacak "Goztepe Ülker A.Ş" olacak ,Göztepelilerin takımı değilde ülker patronunun takımı olacak ;) eski Göztepeliler bu duruma hiç sevinmemistir bundan eminim :)
-
valla başlığı görünce aklıma ilk efsun geldi kesin dalga geçmeye açmıştır başlığı dedimde, göztepe için Aliağa ile birleşcek filan diyolar, valla çok yazık ettiler göztepeye aqmun federasyonu
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
valla başlığı görünce aklıma ilk efsun geldi kesin dalga geçmeye açmıştır başlığı dedimde, göztepe için Aliağa ile birleşcek filan diyolar, valla çok yazık ettiler göztepeye aqmun federasyonu
-----------------------------aliağa işi yattı bi göztepe taraftarı olarak herkesi perşembe günü göztepenin kuruluş yıl dönümü şenliğine beklerim yer güzel yalı
Göztepe YALI Derneği,tüm taraftarların kahrolduğu bu zor senelerde yine ayakta kalma, sevenleri ile kucaklaşma ve şahlanma adına kutlama organizasyonlarını yapıyor.
14 haziran 2007; 82. kuruluş yıl dönümümüz.Canımızdan çok sevdiğimiz Göztepe'miz buruk giriyor yeni yaşına.Ancak buruk olduğu kadar da yanında onu en çok sevenlerin olduğunun bilincinde ve bunun verdiği güvenle giriyor.82. yıl dolayısı ile geçen sene olduğu gibi Göztepe YALI Derneği 2 özel gün için 3 kutlama organize etmiştir.Öncelikle 14 haziran saat 18:00 de Alsancak Miko'da kokteyl yapılacaktır; kokteyl, mekandaki yer sıkıntısından dolayı, başta gyd üyeleri olmak üzere, efsane topçulardan ve yöneticilik yapmış kişilerden oluşacaktır .Kokteylin ardından saat 20:30 civarlarında 81.yıl kutlamalarında da olduğu gibi Göztepe iskelesinde buluşulacaktır ve klasik görsel eğlence yapılacaktır.14 haziranı bu şekilde kapattıktan sonra 16 haziran cumartesi günü Göztepe YALI Derneği yeni dernek merkezinin açılışını yapacaktır.Saat 18:00 da Kulübün karşı çaprazında 34 sokak 42/A adresinde ki açılışa tüm taraftarlarımız davetlidir.Açılıştan hemen sonra saat 19:25 te üçkuyular iskelden açılacağımız vapur ile hem 82. yılımızı tüm taraftarlar ile kutlamak hem de dernek açılışımızın mutluluğunu hep beraber yaşamak için körfez turu atacağız.Meşaleler ile İzmir körfezine Göztepe taraftarının yine ayakta olduğunu göstereceğiz.Vapur gezisi 250 kişi ile sınırlandırılmıştır ve 10 ytl karşılığında 2 içki verilecektir.
-
Türkiye'de bana göre BEŞİKTAŞ taraftarından sonra en büyük Taraftar.Göztepe TaraftadırıR..
HELAL OLSUN SİZE!. -
Taraftar takim iyi olunca destek veren ,takim kotu olunca stada gelmeyip kufur eden degildir ,bunun icin Anadolu takimlari taraftar bilinci konusunda 3buyuklere hep ornek olmustur...
-
Compü,
O saydıklarını Beşiktaş Taraftarının yaptığını gördünmü??
Beşiktaş taraftarı diyorum ama Hayatında maça ilk kez gelen adamların yaptığı şeyleri değiL... -
ah Göztepe ah, 2. ligteyken seyirci rekoru kırdığımız günleri bilirim :D
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------Compü,
O saydıklarını Beşiktaş Taraftarının yaptığını gördünmü??
Beşiktaş taraftarı diyorum ama Hayatında maça ilk kez gelen adamların yaptığı şeyleri değiL...
-----------------------------Herhangi bir takim taraftarina yonelik elestiri yapmadim ,BJK taraftarininda oyle birsey yaptigini gormedim ama bize(Adana Demirspor -Şimşekler Grubu) BJK ve FB tribun liderlerinden durusumuzdan dolayi cok tesekkur faxi falan geldigini gordum...
-
Şimşekleride baya duydum..
Ama göztepe taraftarının vefasını amatör lig olsun 2.lig olsun hiç bi takımda görmedim..
En basit örneği bu gece işte..Amatör lige düştüler ama orada olucaklar..
Süper ligde taraftarız diye gezinen çok renkliler amatöre düşse kimse maça gitmez be :) -
Goztepe ,KSK,Simsekler bunlar unutulmayacak takimlardir...bize fedrasyon borclardan dolayi haciz getirdi amatore atti ,takima destek bulamadik is adamlarindan taraftarlar aclik grevine basladi,adanada her evin kapisini calip 1ytl bagis kampanyasi baslatildi inanilmaz para toplandi...yani taraftar bilinci olmeyent takim bunlar goztepe nin ayridir zaten...Goz Goz Goztepe biz sokariz herkese...
Lise1 de Mehmet diye bir arkadasim vardir izmirli-goztepe fanatigiydi ,hayatimda karsilastigim en kral adamdi...onun gibi harbisini gormedim bidaha...babasi vefat etmisti izmire dondu cocuk ailesinide alip goztepede bir restaurant isletiyor suan ,birgun yolum duserse arayip bulacam sarapci memo yu :)