folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Göztepe Süper Lige Dönebilir

Göztepe Süper Lige Dönebilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    içine ettiler takımın onnar için ksk lilere bastığım index haram zıkkım olsun aq:(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Göztepe Taraftarları Kendilerine BÖle Bişeyi Yakıştırabiliyorlarsa.

zaten gözümde değerleri yok

tarihi falan kapat bi yere.

GLaDio: editledim 

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Oftas acaip bir takim helal olsun son haftaya kadar kovaladilar, satmadilar ve sampiyon oldular..

Izmir'e gelelim.. izmir klupleri kucuk hesaplara girmeyip, birbirlerine destek olsalar o altyapi potansiyeliyle, o kent kulturuyle sadece Turkiye'yi degil Avrupayi sallayacak 2-3 takim cikarirlar..

Mahallemizin takimi Goztepe'nin avrupa ve Turkiye liglerinde elde ettigi guzide basarisi, pek cok buyuk sehir ve anadolu kluplerinin dahi hayal edemecegi basarilardir, gel gorki klubu bitirdiler nerede bitirdiler.. 1.lige yillar sonra dondugu sene bitirdiler, geliri belli gideri belli bu klubu yonetemediler.

Simdi acele kan degisikligi ve guclu bir sponsor gerek, ULKER buyursun gelsin klube tekrar hayat versin lakin superligten asagiya nasil bir cefa ile inildiyse simdi de asagidan yukariya oyle buyuk bir sefa ile cikilsin derim. Gonlum razi gelmez direkt superlige donsunler, birakin alkislasin ibneler.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek

bu haberi bende ilk defa duydum sadece gfbnin adminleri böyle bişey yazmış zaten başka biyerdede kaydı yokmuş

şiddete meyalim vallahi dertten..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek

bende denizlide tribün genciyim ve denizlispora gönül vermiş biriyim.oyüzden burdan bi göztepelilere slm çakıyorum.her nekadar birbirimizi sevmesekte endüstriyel futbola karşı birlik olmamız lazım.Endüstriyel fıutbol yüzünden düşen göztepe,tekrar onun sayesin lige dönecekse bu tamamen yenilgidir,gurur inciticidir.Saolsun ülker grubu faaliyetleriyle türk sporunun içine etmiş durumda.sizde bu oyuna alet olmayın

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    anne tarafım izmirli hayatımın b üyük bi bölümü izmrde geçti o yüzden sempatim vardır.KSk yı renklerinden dolayı sevmem : D .ama hepsi iyidir.belki bana laf düşmez ama Göztepe Göztepe olarak kalmalı Ülker aş olarak dğil : )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

Biz KSK'lıyız... Güm! Güm! Güm!

En deli taraftar biziz.. Her zaman da öle olucaz.. Göztepenin düşmesine bi ksklı olarak ben bile üzüldüm gerçekten. Ama elden ne gelir, bence bu saatten sora göztepe götü kurtaramaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bu olay olursa ksk taraftarının dilinden kurtulamazlar :) direk 'satılmıs' damgası ve daha neler neler :)

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:
    -----------------------------
    Göztepe, KSK, Altay;
    Bu takımlar artık bitti, mahalle takımlarına yenilen takım oldular, bir ton sağa sola borçları var, hiç biride artık süper lige filan çıkamaz bence.
    -----------------------------

haberin varmı bilmiyorum ama altay süper ligi 90+5 ve 120. dk da yediği golle kaçırdı durum okadar kötü değil bence   

şiddete meyalim vallahi dertten..
Toplam Hit: 3896 Toplam Mesaj: 28