Göztepe Süper Lige Dönebilir
-
içine ettiler takımın onnar için ksk lilere bastığım index haram zıkkım olsun aq:(
-
Göztepe Taraftarları Kendilerine BÖle Bişeyi Yakıştırabiliyorlarsa.
zaten gözümde değerleri yok
tarihi falan kapat bi yere.
GLaDio: editledim
-
Oftas acaip bir takim helal olsun son haftaya kadar kovaladilar, satmadilar ve sampiyon oldular..
Izmir'e gelelim.. izmir klupleri kucuk hesaplara girmeyip, birbirlerine destek olsalar o altyapi potansiyeliyle, o kent kulturuyle sadece Turkiye'yi degil Avrupayi sallayacak 2-3 takim cikarirlar..
Mahallemizin takimi Goztepe'nin avrupa ve Turkiye liglerinde elde ettigi guzide basarisi, pek cok buyuk sehir ve anadolu kluplerinin dahi hayal edemecegi basarilardir, gel gorki klubu bitirdiler nerede bitirdiler.. 1.lige yillar sonra dondugu sene bitirdiler, geliri belli gideri belli bu klubu yonetemediler.
Simdi acele kan degisikligi ve guclu bir sponsor gerek, ULKER buyursun gelsin klube tekrar hayat versin lakin superligten asagiya nasil bir cefa ile inildiyse simdi de asagidan yukariya oyle buyuk bir sefa ile cikilsin derim. Gonlum razi gelmez direkt superlige donsunler, birakin alkislasin ibneler.
-
bu haberi bende ilk defa duydum sadece gfbnin adminleri böyle bişey yazmış zaten başka biyerdede kaydı yokmuş
-
bende denizlide tribün genciyim ve denizlispora gönül vermiş biriyim.oyüzden burdan bi göztepelilere slm çakıyorum.her nekadar birbirimizi sevmesekte endüstriyel futbola karşı birlik olmamız lazım.Endüstriyel fıutbol yüzünden düşen göztepe,tekrar onun sayesin lige dönecekse bu tamamen yenilgidir,gurur inciticidir.Saolsun ülker grubu faaliyetleriyle türk sporunun içine etmiş durumda.sizde bu oyuna alet olmayın
-
anne tarafım izmirli hayatımın b üyük bi bölümü izmrde geçti o yüzden sempatim vardır.KSk yı renklerinden dolayı sevmem : D .ama hepsi iyidir.belki bana laf düşmez ama Göztepe Göztepe olarak kalmalı Ülker aş olarak dğil : )
-
-
Biz KSK'lıyız... Güm! Güm! Güm!
En deli taraftar biziz.. Her zaman da öle olucaz.. Göztepenin düşmesine bi ksklı olarak ben bile üzüldüm gerçekten. Ama elden ne gelir, bence bu saatten sora göztepe götü kurtaramaz.
-
bu olay olursa ksk taraftarının dilinden kurtulamazlar :) direk 'satılmıs' damgası ve daha neler neler :)
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
Göztepe, KSK, Altay;
Bu takımlar artık bitti, mahalle takımlarına yenilen takım oldular, bir ton sağa sola borçları var, hiç biride artık süper lige filan çıkamaz bence.
-----------------------------haberin varmı bilmiyorum ama altay süper ligi 90+5 ve 120. dk da yediği golle kaçırdı durum okadar kötü değil bence