folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Göztepe Süper Lige Dönebilir

Göztepe Süper Lige Dönebilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek
    valla göztepenin amatöre düşmesiyle göztepeli arkadaşlarımla çok taşak geçmişliğim olmuştu ama ne bu ülker sponsro olacakmış hooppp birden süper lige yok babacım olmaz böyle şey göztepe taraftarı eğer kendine yakıştıracaksa bunu buyursun çıksınlar bizde bol bol taşak geçelim satılmış beştepe diyelim solun kalesi olan bi kente yakışmaz ülker mülker

Anlayamazsınız...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLAZZ
    HaYLAZZ's avatar
    Dişi
    bende galatasaraylıyım.. fb yi sevmeye bilirsin ama onlara küfür etmeye hakkın yok o senin seviyesizliğini gösterir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek

nirvana1912 bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla göztepenin amatöre düşmesiyle göztepeli arkadaşlarımla çok taşak geçmişliğim olmuştu ama ne bu ülker sponsro olacakmış hooppp birden süper lige yok babacım olmaz böyle şey göztepe taraftarı eğer kendine yakıştıracaksa bunu buyursun çıksınlar bizde bol bol taşak geçelim satılmış beştepe diyelim solun kalesi olan bi kente yakışmaz ülker mülker

kardeş sen öyle diyonda göztepe hakkıylamı düştüki hakkıyla çıksın yönetime çıkan şerefsizler yeni asır cart curt yıktı borçlerı çıktı işin içinden  sora ne oldu göztepe 90lı oyuncularlatop oynamaya çalıştı şimdi bu konuda yanlış bi bilgi verdiysem söyle bana

şiddete meyalim vallahi dertten..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek

nirvana1912 bunu yazdı:

blacksun bunu yazdı:

kardeş sen öyle diyonda göztepe hakkıylamı düştüki hakkıyla çıksın yönetime çıkan şerefsizler yeni asır cart curt yıktı borçlerı çıktı işin içinden  sora ne oldu göztepe 90lı oyuncularlatop oynamaya çalıştı şimdi bu konuda yanlış bi bilgi verdiysem söyle bana

hakkıyla düştü kardeşim zamanında yeni asır grubu takımı aldığında avrupa hayalleri kurmaya başlayanlar,herşeye toz pembe bakanlar,takımı neydü belirsiz bi başkana emanet edenlerin sonu bu olur(bütün takımlara ders olsun bu) 

Anlayamazsınız...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HaYLAZZ bunu yazdı:
    bende galatasaraylıyım.. fb yi sevmeye bilirsin ama onlara küfür etmeye hakkın yok o senin seviyesizliğini gösterir...
    sana sormadım..

seviyesizim ben varmı?

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek

sorcerer gene coştu hoca bi sakin ol ne bu sinir stres:D

o zaman türkiyede bi gün batarsa aynen bu yüzden batacak sen sadece ksk taraftarı oludğun için böyle boş düşünceler içersindesin kendinde demişsin zaten  yönetime gelenler bunu böyle yaptı!!!

şiddete meyalim vallahi dertten..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek
    blacksun bunu yazdı:

sorcerer gene coştu hoca bi sakin ol ne bu sinir stres:D

o zaman türkiyede bi gün batarsa aynen bu yüzden batacak sen sadece ksk taraftarı oludğun için böyle boş düşünceler içersindesin kendinde demişsin zaten  yönetime gelenler bunu böyle yaptı!!!

türkiye batarsa tabi ki beceriksiz hükümet yüzünden batıcak bizim yüzümüzde mi batıcak sana göre boş bana göre dolu bilen biliyo neyin ne olduğunu fazla kurcalamaya gerek yok zaten bu haber hem cavcav hemde ülker tarafından yalanlandı

Anlayamazsınız...
Toplam Hit: 3901 Toplam Mesaj: 28