Gözyaşını Tutmak Elde Değil Ki :((
-
kokainman haklısın bunların hiç biri olmuyodu ben tayip i savundugun falan yok ama su an onun yerınde kim olursa olsun aynı seyler olurdu ben onu demek istiyorum bende dediğin şeylere katılıyorum ama bugun gazeteleri okuduysanız yenı yasalar cıkıyo düzenleme asamasında baya etkili olucak bence bi göz atın derim postada okumuştum ...
-
ŞehitLere ağlamak gerekirken yaptığınız Şu APTALLIĞA ßakın yok R.T.Erdoğan ßöyLe ŞöyLe.. ÇAMUR ATMA HEDEFİNİ ŞAŞIRIR KİRLİ ELLERİNLE KALIVERİRSİN..(Şerefiz PKK yandaşLarı ne kadar anLarsanız artık)
-
kokainman +1
-
seneler önce avrupalı adam çıkıpta başbakanımızı kınama gibi bi terbiyesizlik yapamıodu.
seneler önce isteyen istediği yerde kürtçe konuşmuodu.
nevruz bayramında apo resimleri açılmıodu kürtçe sloganlar atılmıodu.
bunların hepsi oluyordu.
1. sine yorum yapamayacağım. -
Aylardır adama habire hakaret ve suçlamalar yapan arkadaşlar var.Adamın ne kötülüğnü gördünüz.Ecevit gibi Mesut Yılmaz gibi Süleyman Demirel gibi şerefsiz değil ondanmı?
Adam Türkiyede görülmemiş bir ekonomi sağladı.Adam geldiğinde borsa kaç bin deydi.Şimdi kaç?Yıllardır İmf mahkumu bir devlettik imf'den para alınıyorumu?Hayır...Ama ecevit zart zurt demirel olsa haberlerde yarın imfden Türkiye'ye bilmem kaç milyar dolar para gelcek.Adamlar devletin bankasını batıryor be.EMLAK BANKASI devletin değilmiydi kardeşim devletin bankasının battığı nerde görülmüş.Tayip'de geldi onların pislikleriyle uğraşıyor vergileri düşürüyor.4 sene önceki ayçiçek yağı fiyatı ile şimdiki yağ fiyatı hemen hemen aynı.Önceden olsa yok bu kadar zam geldi yok şu kadar.Velhasıl bizim toplumumaza dürüst adam yaramıyor.Devleti dolandıran şerefsizler daha iyi Tayyipten hangi başbakan hangi hükümet bu kadar düzelte bildi devleti?Kısacası toplum olarak büyük bir kesiti durust adamı sevmiyor galiba adam dininde imanında eşi kapalı diye demediğniz lafı bırakmadınız.Biri sizin ananıza bacına şahsınıza bunları dese neler hissederdiniz
-
Milletin derdi uzum yemek degil bagciyi dovmek ,
Tayyib e kufur etmek icin sabah aksam olay olsun , anarsi olsun diye dua da ediyordur bunlar ,
tamam asalim Tayyib i aninda durur bu olaylar ,
gecmisteki hukumetler adam olsaydi apo yu daha Turkiye sinirindan gecmeden oldurulerr di de ondan sonra bak bi daha olay cikiyormuydu , ama mesele o kadar kolay degil beyler lafla olmuyor . eger o kadar kolay olsaydi hukumettede MHP vardi niye asmadilar Apo itini . biu dusunun de ondan sonra Tayyib e kufur edin .
Su an Turki ye uzerine buyuk tezgahlar kuruluyor ve Amerika da bu isin icinde .bu huklumeti basarisiz gosternmek istiyorlar ki olasi Iran a saldirida istedikleri gibi karar aldirabilecekleri bi hukumet olsun iktidar da -
ya aslanım sokturtma şimdi ekonomine ne ekonomisinden bahsediosun sen?
işsizlik arttımı?azaldımı?her geçen gün artıyor.nerde hani ekonomi???
iç pazar tamamen yabancıların elinde.türk telekomu bile sattı.bütün devlet kurumlarını yabancılara satıo.hani nerde ekonomi aslanım sölesene bana.
hergün bissürü adam ölüyo ne yapim ben ekonomiyi.en büyük hortumcu kendi tayfasıdır onun git bak bakim ihaleleri incele hepsi akrabasıdır yakınıdır yalamasıdır.
çiftciyi memuru azarlar ülkeyi dört bi yandan pazarlar.hala dahaa ekonomiyi düzeltti dersiniz.at gözlüğü takmışsınız kardeşim bi boku gördüğünüz yok.
apoyla yakında masaya otururuz görürsünüs o zaman seneler önce olanlarla şimdi olanlar aynı şeylermi???
-
student apo piçi kendisi sölemedimi röportajında mhp ye kalsa beni 2 saate asarlardı ama onlar devletin dengesin ve düzenini düşündürler diyen.
ama sizin gibi bi boku incelemeden düşünmeden yazı yazanlar anca zırlarlar yok mhp apoyu asamadı bilmem ne diye.ya bırakın kardeşim bi bok bilmiosanız yorum yapmaın -
harbi cahil insanlarsınız bundan önceki yönetim geldi ekonomiyi ayağa kaldırdı tayyip geldi üstüne kondu. maliye bakanına yumurta bakanı diyorlar bi araştırın bakalım niye öyle diyorlar. adama devleti sömürüyo. bir sürü yoksul insana para yardımı yaptılar bu paraların kaynağı ne? tayyip iti zamanında ORDUYA hakaret etmedi mi? hakkında dava açılmadı? bi araştırın kimi desteklediğinizi ondan sonra ahkam kesin.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adam yardım yapsa kaynağı ne yapmasa Yardım yapmadı sizenasıl yaranılacak
.........................................................
Edit byRedfox -
Bi kere benzin fiyatları kimin elinde Türkiye'ninmi americanınmı onun için yok her gun zam geliyor benzine cart curt bir kere zamı yapan america bizim kendi petrol yataklarımız varmı yok eee daha ne bir ikincisi yok nerde ekonomi duzeldi diyosunuz telekomu bile ozelleştrdiler deniliyor kardeşim geçmiş hukumetin pisliklerini nasıl kaptacak bu hukumet yok yumurta bakanı felan kardeşim adamın yumurta fabrikasından bize ne belki adam zengin yok parasını yıyomus devletin tayyible yumurta bakanı diye nitelendirdğniz maliye bakanı bugun devletin yıllık açığını geçmiş doenmelrdeki açıklarla karsılastırdıgnızda korkunç rakamlar war oncden her gun bir banka iflas ediyordu işin komik tarafı bu bankalarda devletin kendi bankası cem uzan o kadar şerefsizlik yapmış niye goz yummuslar demekki oncedki başbakanların cumhuır baskanlarının bir memfaati warmış ondan goz yummuslar tayip geldi ne yaptı adamın her bir bokunu aldı yolsuzlukları onluyor adam devletin yıllık açıkları her sene azalıyor uretim git giderek artıyor onceden millet sabah uyanıyodu zam akşam yatıyodu zam anca size işte ole zam yapan osopu çocukları lazım size dursut çalmayan çırpmayan adam yaramıyor
Toplam Hit: 5432 Toplam Mesaj: 49