Gözyaşını Tutmak Elde Değil Ki :((
-
cem uzandan aldı da noldu hepsinin üstüne kendi adamlarını yerleştirdi.senin gibi at gözlüğü takmış bi adam bile araştırsa bi günde 500 bin tane tayyibin yolsuzluğunu bulur.
yumurta fabrikası varmış mış.varsada bize neymiş.ne demek bize ne kardeşim unakıtanın kızı evlenmiş neden hala babasının soyadını kullanıo zannediosun.bunlara iş vermeyenleri alşağı ediyolar devlet yoluyla da ondan.
yol çalışmaları oluyor zart zurt oluyor her dakka git o ihaleleri alana bi bak.
satarak borç ödenmez kardeşim tamammı.telekom vatandır.onu bile sattılar.
gidip yurtdışından alcağına muzu mısırı ve bunun gibi daha bir çok şeyi kendi ülkende üretileni kullan kendi milletinide madur etme adam gibi borcunuda öde.o zaman bak bakalım satmakmı gerekiyormuş bişeyleri.
ya kardeşim zanayı salan bu değilmiydi?buydu.
türkiyelilik kavramını ortaya atan bu değilmiydi?buydu
alt kimlik üst kimlik die boktan bi kavram yaratan bu deilmiydi?buydu
bu gün diyarbakırda orda burda hainler rahatça konuşabliyor.neden özgürlük var çünkü tayyip efendi avrupaya girecek.
ekonomi düzelmiş sözde.yarrağımı düzelmiş nereye düzeliyo yaa boş laflar bunlar.tayyibin savulunacak bişeyi yok bırakın bu işleri.
madem ekonomiyi düzeltti benim dedem rizede çay işi yapıo versin lan dedemin çay paralarını. -
kokainman sana tek lafım war sen burnunun ucunu bile goremiyosun
-
hastra sen burnunun ucunu göremiosun asıl.aç bile tv izle bakalım ülke ne halde.tayyibin savunuculuğunu yapma
-
harbi cahil insanlarsınız bundan önceki yönetim geldi ekonomiyi ayağa kaldırdı
KRİZ NEDEN OLDU PEKİ!!!
SALAK SALAK KONUŞMA. -
Size acımaya başladım.
Burnunuzun önünü göremezsiniz gelir burda tayyip i savunursunuz.
türkiye üzerinde bir sürü oyunlar oynanıyo. o kriz durduk yerde olmuyo. bize birşeyler yaptırmak istediler biz kabul etmeyince de ekonomimizi sarstılar. şimdi buna gerek kendi yalakalarını oy çokluğuyla seçen bir ülkede yaşıyoruz. adamlar istediklerini rahatça kabul ettirir oldular niye krizi tetiklesinler ki. salak salak konuşma diyeceğine gazete oku. kendi yorumunu yap. başkalarının dediklerine körü körüne inanma.
-
ya diorumki karısmıyım karısmıyım.a.q. tayipten onceki hukumetler gotunuzden kan alınca cokmu hosunuza gidiodu yok unakıtanın yumurta fabrikasıymıs yok kızı evlenmiş hala aynı soyadı tasıomus sanki hulya avsara hulya cilingiroglu diosunuz...
siz burda devlet kurup devler batırın tayip sizi yolmuyo ya tabi kasınıonuz gazete okuyun dionuzda sanki gazetelerin sahipleri tarafsız hangi gazete tarafsız hurriyetmi milliyetmi guldurmeyin ya aydın dogan gibi biri oldugu surece bu gazetelerin sahipleri o gazetelerdende bi sikim olmas
kokainman sen sole hangi devlet olcak senin istediğin devlet biçimi ne onu sole bizde bilek yok illa merdivenleri cıkamayan 80 yasında devlet baskanı olcak karısı saman altından su yurutcek ekonıomik kriz olcak iki tane salak birbirine anayasayı fırlatacak bunları istionuz tabi siz
bide dionuz iş yok nasıl iş yok millet calısmak istemio calısana cok guzelde işler var yok bizim milletimiz oturcak cay içicek kafve içicek para gelicek bide calısıo die gozukucek varmı bole mantık ya
madem bukadar hukumeti begenmionuz sizin kurunda bizde size bakalım sizin ananıza bacınıza kufur edelim hosunuza giderse hep orda kalın tabi yapabilirseniz -
tayibe laf etmeyin tv lerde gazetelerde hercikanada inanmayin en buyuk propogasyon elti onlar beyniniz varsa calistirmayi deneyin tayibe laf atanlar fanatik partili kesiin suanakadar gelen eniyi basbakanlardan kendisi gosterin ban tayipten sorna gelecek bir basbakan dogru duzgun ha goster isim ver sonra yorum yap tayipten daha iyisi varsa gelsin otursun koltuga ama bugunekadar hepsi konustu ama bir icraat yapmadi ama tayip hepsini teker teker yapiyor
cocuklasmayin bu ulkeyi yonetmek kolaymi saniyorsunuz anca bos bos konusuyorsunuz dunya politikasi diye birsey var heryapilan is biryere dayaniyordur mutlaka tayibi ayakta alkisliyorum danimarka basbakanina avrupaya bile rest cekti sayin basbakanimiz dettek cikacaginiza kostek oluyosunuz
bir aralar diyordunuz tayip ulkeyi satiyo yabancilara topraklarimizi satiyorlar ama hic dusunmuyorsunuz sadece elestiriyosunuz bir dusunun acaba neden satiyor satiyorda ne yetkiler vererek satiyor
1. sadece topragi satiyor calisma izinleri yok sadece kala bilecekler
2. bu arsalari evleri alanlar genelde emeklilige ayrilmis kisiler
3 buadamlar aldiklari emeklilik maasini Turkiyede harciyacak ve ulkeye hem doviz girecek hemde esnaf isyapacak
ama dusunen kimm anca tayip ulkeyi satiyo diyin sizler oldugu surece bu ulke ilerlemez biraz genis kafali olun .............;saygilar
eger bu ulkenin basbakaniysa saygi gosterin kufur etmeyin kendi vataninin basbakanina kufur eden adamdan zaten birsey beklemem saygisizlar benciller dir. el ele vermeli gogus goguse gelmeliyiz boyle parti kavgalariyla bir birimize girmelerle bir boq olmaz bazilari cok merakli bu islere nedense ????????????? -
be_cool ayhun +999999999
-
ulan hala tayyip sizi yolmuyo ya diyo adam.ya sabırrrr.ulan daha neyi yolacak sattı ülkeyi aq sattı daha ne yapsın.
-
Oncelikle herkese merhaba..
Sabah actim konuyu.Ve bakmaya yeni vakit buldum..
Ben bu konuyu acarken duygulandim,agladim..Cunku beni uzen analarin,babalarin,yetisen evlatlarin ne halde olduklarıydı.Bunların olmaması gerektiğini düşündüm ve gazetede yayinlanan haberi burda konu yaptim..Tayyibi ya da baskalarini tartisin diye acmadim bu konuyu..Eger oyle bir konu acicak olsaydim acardim.Sizde kendinizi yer dururdunuz..Oncelikle konunun basligina ve icerine bakin.Ondan sonra yorumlariniza bakin..Ne alaka ?
Keske acmasaydim diye dusunuyorum ve okuyan admin var ise silmesini rica ediyorum.. Saygilar..İyi calismalar..
Toplam Hit: 5365 Toplam Mesaj: 49