Grafik Tasarım Okuyan Varmı Aramızda
-
arkadaslar ben maltepe üniversitesinde yetenek sınavıyla grafik tasarım bolumune girmeyi dusunuyorum yani yarın on kayıt yaptırcaz ama bisi sorucam bu yetenek sınavlarında ne oluyor cok zormu zaten bi yerden torpilim var ama ben elimden geleni yapmak istiyorm
-
hoja bende dokuz eylül ünvde okuyorum 3.senem her ünivin aynı bilmiyorum ama bizim yetenek sınavında hoja bir konu verdi o konu üzerinden tasarım yapıyosun gerçekten azbiraz yetenegin varsa düşünce olarak (zaten artık herkes kullanıyo programları) geçersin bol şans..
-
hacı lar peki fotoshop var mı?
-
photoshop olmazsa olmazlardan, freehand, corelDraw bu üçünüde kullanıyorsun hajım
-
ben yeditepe gorsel iletisim tasariminda okuyorum.. yetenegin varsa alirsin sinavi.. gorsel iletisim tasarim bolumunude tavsiye ederim.. grafik + animasyon + 3d + web tasarimi + programlama + desen + yabanci dil... hepsini kapsiyo.. basarilar kardesim..
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------photoshop olmazsa olmazlardan, freehand, corelDraw bu üçünüde kullanıyorsun hajım
-----------------------------hacıı hani sınava gircem yaaa photoshop dan girsem olur mu??
-
sanirim sadece bilgi universitesinin gorsel iletisim bolumunde bilgisayar uzerinde sinav yapiyolar.. yoksa dierleri 50x70 veya 35x50 kagit uzerine desen veya arti genel kultur sinaviyla aliyolar
-
adamlar yetenek ariyo photoshop dedigin nedirki herkes kullanabilir.. bol sans sana :):)
-
puhaaaaaaaaaa hatta muhahhaha hata ehühühhhüü :D
hacım photoshop da hiç yetenek yok dime yok yok hiç yok ne alakası var :D
öyle zaten herkes kullanıyo salla boşver zaten herkes yapı yoooo
-
yetenek bilektedir kocum ps daki yaraticiliktir ver fikri herkes yapar.. aradaki farki anlaman icin bi kac firin daha ekmek yemen gerekiyor.. budur!..
-
yafff hacı pc de şimdi herkes yetenek limi ? muhahahha :D
öyle öyle
Toplam Hit: 2030 Toplam Mesaj: 16