Grafik Tasarım Okuyan Varmı Aramızda
-
pc dedigin neki? yetenekle alaksi yok.. dedigim gibi ekmekle alakali.. yasin daha 17 kac yildir bilgisayar kullaniyosun? ben suan new yorkta grafik studyosunda calisiyorum photoshop denen zimbirtiyida benden daha ii bildiinide idda edersin sanirim.. sinavdan sonrada boyle gulebilmen dilegiyle.. kal saglicakla..
-
o kadarda abartma istersen..
pc dede bişeyler çizebilmen için yetenek gerekir..
belirli şeyleri düşünüp belirli bir kompozisyonu görsel olarak karşı tarafa aktarmakta bir sanattır.
illa kağıda çizilen şey sanat eseri olacak diye birşeyde yok.. pc dede çizilen çok güzel sanat eserleri vardır.
+ herkez yapıyor falan demişsin.. sıradan şeyleri dediğin gibi herkez yapar. ama gerçekten güzel birşeyler çıkarmak
için düşünceler çok önemli ve onları en iyi şekilde karşı tarafa aktarmak çok önemli.
-
tamamdir fakat burada tartistigimiz konu yetenek (el becerisi) yaraticilik degil!.. anlatmaya calistigim olay farkli.. ve hala iddia ediyorum ki photoshopta harikalar yaratmak icin yetenek gerekmiyor.. eger sanat eseri diye photoshopta tabletle cizim yapmaktan bahsediyosan ayni kapiya cikiyor = bilek..
-
tmm pc de yetenek felan hatta photoshop da hiç yetenek yok
herkes photoshop prog. öğrenebilir.ancak herkes muhteşem ürünler ortaya çıkarama.muhteşem ürünler ortaya çıkartmak için
sanatcı bir yapıyaa sahip olmanız gerekir.AKSİ HALDE STANDART İŞLERİ VEYA BİRİNİN SİZDEN İSTEDİKLERİNİ YAPABİLİRSİNİZ.(AHADA SENİN DEDİĞİN BUNA GİRİYOR)
herkes bakar ancak bazıları görür. nasıl ki ilköğretim ve lise yıllarında resim derslerinde herkes resim cizerdi,pardon çoğu resim cizermiş gibi yapardı az kişi de gerçekten cizerdi. İŞTE PHOTOSHOP da bunun gibi bir şey. Herkes kullanabilir ama bazıları yani satnacı yetekli ruhlu olanlar çok iyi şeyler yapa bilir
BİLMEM ANLATA BİLDİN Mİ?
-
aha bak photoshop la dünyada neler dönüyo
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=5551&p=1&rid=2369