Grafik(Photoshop , Flash Ve Css,Illustrator) Bilgileri İle Para Kazanma?
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
bi dünya ajans var iş bulma sitelerinde başvur görüşmeye git ne yapacağın konusunda bilgi al illa işi kabul etmen gerekmiyor.. bir profesyonelin ne yaptığını kendi gözünle gör..
eğer sana uygun bir iş çıkarsa (ders saatlerine uygun v.s.) bakarsın değerlendirirsin.. ama mutlaka bir iki ajans a git kendin gör.. kimse adam yemez ;) ne bildiğini, onların ne istediğini tam olarak öğrenirsin..
netten iş yapma olayı öyle sakat ki tutturan adam tutturuyoda şahsen ben altından kalkamadım bi türlü.. adam sana iş veriyo arıyo anlaşıyosun iş bitiyo telefonlara çıkmıyo ilgilenmiyo.. bi dünya tırt iş işte.. sinir krizi geçirmek istemiyorsan bi ajansda sabit bi iş olayına gir.. ama mutlaka bir iki görüşmeye git tecrübe olur bunlar hep :)
not: bide yaa ordakiler kimbilir ne derece işler yapıyo diye güvensizliğe kapılma ben öyle adamlar gördüm ki.. cv ye bakan bill gatesin yeğeni sanar, gelgelelim malın önde gideni geride durmayanı.. hele msnden arkadaşlarına sora sora html sayfa tasarlayan gaciler vardı ne gülmüştüm :D
-----------------------------dostum normalde istanbulda oturuyorum şuan izmirdeyim burdaki ajansların nerede olduğunu yapısını falan pek bilmiyorum 2 aydır izmirdeyim zaten
-
işte başvuracaksın öğreneceksin onu demeye çalıştım bende zaten :)
-
çok pis ps kulllanırım :D
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
çok pis ps kulllanırım :D
-----------------------------işte bunun bi yararını görmek için iş yapmak istiyorum.
-
müridin dediği gibi okulunda onlarca topluluk vardır.ve bu toplulaklar ayda onlarca etkinlik düzenler.her etkinlik,seminer için çoğu afiş ve benzeri tasarımlara senin gibilerini arar.en basitinden bi kaç üyesi olan bi topluluğu olan ev arkadaşım bir afiş için nice paralar baylıyor.bazen banada yaptırmaya çılışıyor ama bide anlasam aq.diyeceğim o ki bi kaç topluluğun başkanı ile tanışıp anlaşsan harçlığın çıkar.
-
http://www.r10.net/ucretli-tasarim-isleri/