folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Grafik(Photoshop , Flash Ve Css,Illustrator) Bilgileri İle Para Kazanma?

Grafik(Photoshop , Flash Ve Css,Illustrator) Bilgileri İle Para Kazanma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

bi dünya ajans var iş bulma sitelerinde başvur görüşmeye git ne yapacağın konusunda bilgi al illa işi kabul etmen gerekmiyor.. bir profesyonelin ne yaptığını kendi gözünle gör..

eğer sana uygun bir iş çıkarsa (ders saatlerine uygun v.s.) bakarsın değerlendirirsin.. ama mutlaka bir iki ajans a git kendin gör.. kimse adam yemez ;) ne bildiğini, onların ne istediğini tam olarak öğrenirsin..

netten iş yapma olayı öyle sakat ki tutturan adam tutturuyoda şahsen ben altından kalkamadım bi türlü.. adam sana iş veriyo arıyo anlaşıyosun iş bitiyo telefonlara çıkmıyo ilgilenmiyo.. bi dünya tırt iş işte.. sinir krizi geçirmek istemiyorsan bi ajansda sabit bi iş olayına gir.. ama mutlaka bir iki görüşmeye git tecrübe olur bunlar hep :)

not: bide yaa ordakiler kimbilir ne derece işler yapıyo diye güvensizliğe kapılma ben öyle adamlar gördüm ki.. cv ye bakan bill gatesin yeğeni sanar, gelgelelim malın önde gideni geride durmayanı.. hele msnden arkadaşlarına sora sora html sayfa tasarlayan gaciler vardı ne gülmüştüm :D 

dostum normalde istanbulda oturuyorum şuan izmirdeyim burdaki ajansların nerede olduğunu yapısını falan pek bilmiyorum 2 aydır izmirdeyim zaten

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

işte başvuracaksın öğreneceksin onu demeye çalıştım bende zaten :)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

çok pis ps kulllanırım :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:

çok pis ps kulllanırım :D 

işte bunun bi yararını görmek için iş yapmak istiyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

müridin dediği gibi okulunda onlarca topluluk vardır.ve bu toplulaklar ayda onlarca etkinlik düzenler.her etkinlik,seminer için çoğu afiş ve benzeri tasarımlara senin gibilerini arar.en basitinden bi kaç üyesi olan bi topluluğu olan ev arkadaşım bir afiş için nice paralar baylıyor.bazen banada yaptırmaya çılışıyor ama bide anlasam aq.diyeceğim o ki bi kaç topluluğun başkanı ile tanışıp anlaşsan harçlığın çıkar.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

http://www.r10.net/ucretli-tasarim-isleri/

Toplam Hit: 4640 Toplam Mesaj: 27