Green Card Başvuruları Başlamış
-
https://www.dvlottery.state.gov/
Bi resim göndersem kim 600px 600px yapıp resmi bozmadan yollabilir.
-
hoca ne kadar doğrudur bilinmez ama amerikan askeri olarak alıyormış kabul edşiyorlarmış diye bir dümen mi yoksa gerçekmi böyle bir laf dolanıyor
bu konu hakkında bilgisi olan var mı? -
SeRDaR bunu yazdı
hoca ne kadar doğrudur bilinmez ama amerikan askeri olarak alıyormış kabul edşiyorlarmış diye bir dümen mi yoksa gerçekmi böyle bir laf dolanıyor
bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Amerıkaya gıden kısıler amerıka askerı olup kısa sürede vatandaşlık alabiliyorlar. Tabi bununda bazı kuralları var onlar hakkında fazla bilgim yok.
-
bende konuyu açmıştım geçen günde
http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/instructions.html
şurdan türkçe pdf yi indirip okuyun işte.
bundan 2 3 yıl önce yanlış hatırlamıyorsam tbt dende birine çıkmıştı filan . varsa hatırlayan ne oldu o arkadaşa.
gideyimmi giymeyeyeimmi diye soruyordu sanırım
-
herkese söylemeyin aaaa
-
FahrenHeiT bunu yazdı
herkese söylemeyin aaaa
kaç milyon adam başvuruyor hocam zaten söyleseler ne olacak :)
şans ya bizim hocaya çıktı bi kaç sene önce adam gitti amerikaya, gitmeden önce evlendi, eşiyle birlikte gitti.. zaten çok gitmek istiyordu.. Kısmet
-
Aramızda işi sağlam bilen dahsa önce kazanmış bize danışmanlık yapabilecek kimse varmı ? yada tavsiye ettiğiniz bir kurum.
Bende 10 yıllık vize var. Artı kasim ayında tekrar gidiyorum. Daha önce green carrd almış kimse varsa. Bir yardımcı olabilirmi profesyonel bir gözle. Tecrübeyle.
scarletbeard tarafından 04/Eki/14 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
yokmu photoshop da su resme ayar cekıcek kımse :)?
-
h2run bunu yazdı
hocam image resize diye ararsan online yapan birkaç site var.
Bende de photoshop kurulu değil, böyle çözüyorum.
-
h2run bunu yazdı
hacı bence riske girme. fotostüdyasına git. greencard için çektiricem dersen yapıyorlar.
-
h2run bunu yazdı
bu uygulama ile online olarak bozmadan yapabilirsin hocam..