folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Green Card Başvuruları Başlamış

Green Card Başvuruları Başlamış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kanada da güzel

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    badass bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı

Cahilliğimden soruyorum; ne boka yarıyo bu abd vatandaşlığı ?? işsizlik maaşı mı veriyolar ne yapıyolar ? neden sikik amerikaya gideyim ? :D aslan gibi kanada isveç norveç var

Diger ulkelerede gidebilirsin. En buyuk olanaklar Amerikadada o yuzden. Calisanin hakkini aldigi bir ulke. Rekabet cok cunku herkes amerikada basarili olmak istiyor ancak isini duzgun yapanda cok iyi duruma geliyor. 

ben on iki sene once geldim simdi burda 4 tane cok basarili restoranim var, baska islerim var ve keyfim cok iyi. Lutfen kimse is istemesin, ancak bir sorunuz varsa elimden geldigince seve seve yardimci olurum. 

Vay amk ne günlere kaldık.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    badass bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı

Cahilliğimden soruyorum; ne boka yarıyo bu abd vatandaşlığı ?? işsizlik maaşı mı veriyolar ne yapıyolar ? neden sikik amerikaya gideyim ? :D aslan gibi kanada isveç norveç var

Diger ulkelerede gidebilirsin. En buyuk olanaklar Amerikadada o yuzden. Calisanin hakkini aldigi bir ulke. Rekabet cok cunku herkes amerikada basarili olmak istiyor ancak isini duzgun yapanda cok iyi duruma geliyor. 

ben on iki sene once geldim simdi burda 4 tane cok basarili restoranim var, baska islerim var ve keyfim cok iyi. Lutfen kimse is istemesin, ancak bir sorunuz varsa elimden geldigince seve seve yardimci olurum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FORMU doldurmaya yardımcı olabilecek kimse varmı çok iyi bir ingilizcem yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

ben geçen yıl kendim halletmiştim. hala yardıma ihtiyacın varsa mesaj at.

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

http://travel.state.gov/content/dam/visas/DV-2016-Instructions-Translations/DV_2016_Instructions_Turkish.pdf

Turkce aciklama. Kolay gelsin :) 

badass tarafından 05/Eki/14 23:45 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

müridler

geçen yıl gönderdiğim resmi yeniden göndermek problem olurmu? 

son 6 içinde çekilmiş olması diyordu riske atma derim

minnetdarım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    badass bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

http://travel.state.gov/content/dam/visas/DV-2016-Instructions-Translations/DV_2016_Instructions_Turkish.pdf

Turkce aciklama. Kolay gelsin :) 

Tşk ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    badass bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı

Şimdi diyelim burda bi şirketin var ve green card kazandın orda bi şubesini açma hakkı kazanıyor musun ? Yoksa bi yerlerde mi çalışmak gerekiyor öncelikle ?

Si vis pacem para bellum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

beyler green card kazandık diyelim hemen amerikaya gitmek zorunda mıyız? yoksa sürekli geçerli bir şey mi bu? istediğim zaman gidebilir miyim yani?

Toplam Hit: 4082 Toplam Mesaj: 35