Green Card Başvuruları Başlamış
-
kanada da güzel
-
badass bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
Cahilliğimden soruyorum; ne boka yarıyo bu abd vatandaşlığı ?? işsizlik maaşı mı veriyolar ne yapıyolar ? neden sikik amerikaya gideyim ? :D aslan gibi kanada isveç norveç var
Diger ulkelerede gidebilirsin. En buyuk olanaklar Amerikadada o yuzden. Calisanin hakkini aldigi bir ulke. Rekabet cok cunku herkes amerikada basarili olmak istiyor ancak isini duzgun yapanda cok iyi duruma geliyor.
ben on iki sene once geldim simdi burda 4 tane cok basarili restoranim var, baska islerim var ve keyfim cok iyi. Lutfen kimse is istemesin, ancak bir sorunuz varsa elimden geldigince seve seve yardimci olurum.
Vay amk ne günlere kaldık.
-
Cahilliğimden soruyorum; ne boka yarıyo bu abd vatandaşlığı ?? işsizlik maaşı mı veriyolar ne yapıyolar ? neden sikik amerikaya gideyim ? :D aslan gibi kanada isveç norveç var
Diger ulkelerede gidebilirsin. En buyuk olanaklar Amerikadada o yuzden. Calisanin hakkini aldigi bir ulke. Rekabet cok cunku herkes amerikada basarili olmak istiyor ancak isini duzgun yapanda cok iyi duruma geliyor.
ben on iki sene once geldim simdi burda 4 tane cok basarili restoranim var, baska islerim var ve keyfim cok iyi. Lutfen kimse is istemesin, ancak bir sorunuz varsa elimden geldigince seve seve yardimci olurum.
-
FORMU doldurmaya yardımcı olabilecek kimse varmı çok iyi bir ingilizcem yok.
-
scarletbeard bunu yazdı
ben geçen yıl kendim halletmiştim. hala yardıma ihtiyacın varsa mesaj at.
-
scarletbeard bunu yazdı
Turkce aciklama. Kolay gelsin :)
badass tarafından 05/Eki/14 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
patates bunu yazdıHomer bunu yazdı
müridler
geçen yıl gönderdiğim resmi yeniden göndermek problem olurmu?
son 6 içinde çekilmiş olması diyordu riske atma derim
minnetdarım
-
badass bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Turkce aciklama. Kolay gelsin :)
Tşk ederim
-
Şimdi diyelim burda bi şirketin var ve green card kazandın orda bi şubesini açma hakkı kazanıyor musun ? Yoksa bi yerlerde mi çalışmak gerekiyor öncelikle ?
-
beyler green card kazandık diyelim hemen amerikaya gitmek zorunda mıyız? yoksa sürekli geçerli bir şey mi bu? istediğim zaman gidebilir miyim yani?