Green Card Başvuruları Başlamış
-
unbalanced bunu yazdıh2run bunu yazdı
yokmu photoshop da su resme ayar cekıcek kımse :)?
bu uygulama ile online olarak bozmadan yapabilirsin hocam..
eywallah ama gec oldu reyiz :D paintde ayarladım gonderdım zaten cıkacagından degil :) adımız kayıt yaptı olsun dıye yolladım
-
scarletbeard bunu yazdı
Aramızda işi sağlam bilen dahsa önce kazanmış bize danışmanlık yapabilecek kimse varmı ? yada tavsiye ettiğiniz bir kurum.
Bende 10 yıllık vize var. Artı kasim ayında tekrar gidiyorum. Daha önce green carrd almış kimse varsa. Bir yardımcı olabilirmi profesyonel bir gözle. Tecrübeyle.
.?
-
unbalanced bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
herkese söylemeyin aaaa
kaç milyon adam başvuruyor hocam zaten söyleseler ne olacak :)
şans ya bizim hocaya çıktı bi kaç sene önce adam gitti amerikaya, gitmeden önce evlendi, eşiyle birlikte gitti.. zaten çok gitmek istiyordu.. Kısmet
benim arkadaşada çıktı üstelik formlarımızı ben doldurmuştum
-
müridler
geçen yıl gönderdiğim resmi yeniden göndermek problem olurmu?
-
Homer bunu yazdı
müridler
geçen yıl gönderdiğim resmi yeniden göndermek problem olurmu?
son 6 içinde çekilmiş olması diyordu riske atma derim
-
Cahilliğimden soruyorum; ne boka yarıyo bu abd vatandaşlığı ?? işsizlik maaşı mı veriyolar ne yapıyolar ? neden sikik amerikaya gideyim ? :D aslan gibi kanada isveç norveç var
-
SeRDaR bunu yazdı
hoca ne kadar doğrudur bilinmez ama amerikan askeri olarak alıyormış kabul edşiyorlarmış diye bir dümen mi yoksa gerçekmi böyle bir laf dolanıyor
bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Amerikada yasal bir vizeyle en az 2 sene yasamis olman lazim ve askeriyenin ihtiyaci olan bir meslekte uzman olman lazim. Muhendislik, doktorluk vs.
Veya 4 senelik bir universiteyi bitirip "opt" Optional practical tranining, hakkini orduda gecirmek icin basvurman lazim.
Eger masterin yoksa, cok bir ozelligin yoksa en kolay yolu ya bir amerikaliyla evlenmek yada hersene 1 ekimde lotoya basvurmak.
Eger paran varsa burda master veya doktora yaparsan ise girme sansin cok yuksek.
-
KuZeTaR bunu yazdı
Cahilliğimden soruyorum; ne boka yarıyo bu abd vatandaşlığı ?? işsizlik maaşı mı veriyolar ne yapıyolar ? neden sikik amerikaya gideyim ? :D aslan gibi kanada isveç norveç var
Diger ulkelerede gidebilirsin. En buyuk olanaklar Amerikadada o yuzden. Calisanin hakkini aldigi bir ulke. Rekabet cok cunku herkes amerikada basarili olmak istiyor ancak isini duzgun yapanda cok iyi duruma geliyor.
ben on iki sene once geldim simdi burda 4 tane cok basarili restoranim var, baska islerim var ve keyfim cok iyi. Lutfen kimse is istemesin, ancak bir sorunuz varsa elimden geldigince seve seve yardimci olurum.
badass tarafından 05/Eki/14 03:52 tarihinde düzenlenmiştir -
scarletbeard bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Aramızda işi sağlam bilen dahsa önce kazanmış bize danışmanlık yapabilecek kimse varmı ? yada tavsiye ettiğiniz bir kurum.
Bende 10 yıllık vize var. Artı kasim ayında tekrar gidiyorum. Daha önce green carrd almış kimse varsa. Bir yardımcı olabilirmi profesyonel bir gözle. Tecrübeyle.
.?
Hic danismanlik bir is yok burda. Formu doldur ve gonder. Turkiyedeki o danismanlarin cok yaptigi birsey yok. Cogu kulaktan dolma is yapiyorlar. 10 yillik vizeler genelde turist vizesi oluyor (b2). 6 ay kalabiliyorsun onunla buraya girdiginde, yasal olarak calisman mumkun degil ancak masa alti is bulabilirsin belki.
-
Konu takip