folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Greencard Basvurusu Yapmak Isteyen?

Greencard Basvurusu Yapmak Isteyen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

tahribat buluşması yapsak hollywood tabelasının altında fena olmaz hani green kart iyidir iyi :)

,,,lel,,,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

Yesil kartlarinizi alin daha cok isimiz var , Tabribat'in sosyal sorumsuzluk projelerini Amerikanin eyaletlerine de tasiyacagiz :)

http://www.youtube.com/watch?v=rTNmR0mBcJ0

o tekme atan abimiz izmir gültepeden Göztepe afyonkarahısar macından bır karedir vay be :)

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:

mezun olduğum sene iş sıkıntısı çekersem dil eğitimi için 1 yaz yada 1 seneliğine gidebilirim

------

@irem27 ve giden hocalar

anadolu lisesi mezunuyum ingilizcem o bakımdan iyi hazırlığı sınavla atladım geçen bosnahersekte da ingilizce sunum yaptım,  (bknz: tahribat was sarajevo)

üniversiteyi bitirince üniversite mezunu olacağım zaten orasını söylemeye gerek yok  zaten bunlar yeter heralde birkaç yeteneğim ve ilgi alanım var hatta bunlar hakkında da çalıştım resmi yerlerde ve çalışmalarım mevcut gösterilebilir halde

yeter mi sizce giden varsa söylesin? yeteneklere bakmazlar büyük ihtimal de olsun yine de yazdım belki bakarlar diye

bu yilin greencard lottery si 2014 yili icin benim bildigim.

isi sansa birakmamak lazim sen yine piyangoya basvur ama al bi turist / ogrenci vizesi oyle gel.

bakarsin burda evlenirsin falan filan

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

BaBe bunu yazdı:

tahribat buluşması yapsak hollywood tabelasının altında fena olmaz hani green kart iyidir iyi :)

Bizimkiler gece gidip Hollywood'u kaldirip Tahribat yapalar cunku hepsi canafar :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

up

Freedoom is not free.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Arkadaslar bana soyle mesajlar geliyor ,

greencard 
    Mesaj : bir sene basvuru yaptıgımda ne kdr suruyo yoksa her senemi yapıcaz yoksa bir kerelikmi bide 6 kisi olunca 14 ytl demiş sadece bu kadarmi gerçekten birde sadece pasaport demi vizeye gerek yok 

lutfen yorumlari iyi okuyunuz , hic bir yere para odemenize gerek yok  ,su an icin ne yapmaniz gerektigini adim adim belirttim , daha once katilan arkaslariniz size basvurular basladiginda nasil katilmaniz gerektigini anlatacaklar,simdi tek yapmaniz gereken basvurular henuz baslamadigina gore sizlere yazdigim gibi ilk olarak resminizi belirtilen ozelliklere uygun sekilde cektirmek ve hazirlamak , o gun geldiginde bir de resminizi cektirmek icin ugrasmayalim , hepinizin dosyasini sirayla gonderebilip basvurularinizi yapmanizi saglayalim.

pasaport almaniza gerek yok once katilin .

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

arkadaslar bakin bu yil basvursaniz kazansaniz bile 2014 icin bu cekilis.

yani 2014 te greencard aliyosunuz.

insallah kazanirsiniz ama bunu bilin ona gore hayallere dalin :)

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

Kanada vizesi için de yardımcı olabilirmisiniz peki? Amerika'ya gitmek C planı da...

aynen. Kanada için tam olarak uygulanması gereken prosedür hakkında bilgisi olan? Alaska düşünen varsa yol arkadaşı olunur :)

hocam neden amerikadan önce kanada ? :) 

@heza da aynı , "work and travel"a gitsekmi diye düşünürken bile kanada da kanada derdi :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

geçen sen başvuran arkadaşıma çıktı green kart. bugün amerikadan gelen başka bi arkadaşım kartını teslim etti.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

başvuru tarihi ne zaman peki? Green kart bulunsun ya fena mı olur? Her yıl bir kez gitsek tatile hanımla, kötü mü olur :)

Ayrıca hollywood'da buluşsak tahribat olarak diyenlere de şöyle söyleyeyim.

Ben seneye kafaya koydum WAT yapmak istiyorum. Giden olursa birlikte gidelim. Şayet ben kararlıyım. Kararlılığımı gören bütün arkadaşlarım ben de seninle geleyim diye kuyruğa girdi ama bakarsın aynı şehirde ayarlarsak hep birlikte manyak ortamımız olur.

Ama green kart tarihi ne zamansa onu da tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yazarsa ona da başvuralım

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
Toplam Hit: 5683 Toplam Mesaj: 38