Greencard Basvurusu Yapmak Isteyen?
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar bana soyle mesajlar geliyor ,
greencard Mesaj : bir sene basvuru yaptıgımda ne kdr suruyo yoksa her senemi yapıcaz yoksa bir kerelikmi bide 6 kisi olunca 14 ytl demiş sadece bu kadarmi gerçekten birde sadece pasaport demi vizeye gerek yok lutfen yorumlari iyi okuyunuz , hic bir yere para odemenize gerek yok ,su an icin ne yapmaniz gerektigini adim adim belirttim , daha once katilan arkaslariniz size basvurular basladiginda nasil katilmaniz gerektigini anlatacaklar,simdi tek yapmaniz gereken basvurular henuz baslamadigina gore sizlere yazdigim gibi ilk olarak resminizi belirtilen ozelliklere uygun sekilde cektirmek ve hazirlamak , o gun geldiginde bir de resminizi cektirmek icin ugrasmayalim , hepinizin dosyasini sirayla gonderebilip basvurularinizi yapmanizi saglayalim.
pasaport almaniza gerek yok once katilin .
-----------------------------Mesajı atan arkadaş Greencard'a başvurmadan almış senelerdir de abd'de yaşıyo farkında değil, YTL ne hocam ?
-
Bende kanada diyorum yokmu oranın kartı ;) Ecdadımız görse gavurun memleketine gitmak için ne çektiğimizi ağlardı ya
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------
Bende kanada diyorum yokmu oranın kartı ;) Ecdadımız görse gavurun memleketine gitmak için ne çektiğimizi ağlardı ya
-----------------------------Ben de aynı fikirdeyim...
-
greencard çıkması halinda eşlerin ve 21 yaş altı bekar çocuklarında direk greencard lı olacağı yazıyoda, başvururken bekar olsak sonra evlensek gene geçerli m ki bu acaba?
-
şu sakallara kıyabilsem gidip fotoğraf çektirip başvuracamda, kıyamıyorum bi türlü uzattık o kadar(=
-
beyler başvurular ne zaman? nereden takip edebilirim?
*yeni konu açmak istemedim bu konuyu summonladım k.bkmyn :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı
beyler başvurular ne zaman? nereden takip edebilirim?
*yeni konu açmak istemedim bu konuyu summonladım k.bkmyn :D
https://www.dvlottery.state.gov
su an basvurular acik