folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Grip İçin Tylolhot(Taylot) ?

Grip İçin Tylolhot(Taylot) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Bundan 1-2 ay önce grip belirtisi başlamıştı.Markete gidip 5 tane tylolhot aldım daha sonra birini akşam diğerinide sabah içtiğimde kırgınlık ,grip falan ne varsa geçmişti.

Gel gör ki 1 hafta öncesinde ailemde ve çevremde taylot'un - Türkçesini yazıyorum diğeri zor oluyor - kansere yol açtığı,kısırlık yaptığı ciğerlerde probleme yol açtığı,felç belirtilerinin olduğu ve Amerika , Avrupa gibi ülkelerde yasaklandığını söylediler.

Bende dünden beri gripim bunları dedikleri içinde içemiyorum taylotu , acaba resmi bir açıklama falan var mı , taylotun zararları ile ilgili yoksa ,burnumu silmekten hapşurmaktan yazıları bile zor yazıyorum.

Ekşi sözlükte okuduğumu dair herkes iyi diyor bazılarıda zararlı kafa yapıcı...
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tylol+hot

birde boyle bir konu var
    http://www.maxicep.com/saglik-kosesi/grip-icin-etkili-ve-mutluluk-verici-bir-ilac-ama-tylolhot-guvenli-mi-81075.html

Sizin görüşleriniz nelerdir kullanan var mı ? zararını gören var mı ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla içerisinde parasetamol var. uyuşturucu etkisi olan bir madde araştırıp detaylı öğrenebilirsin. ilaçla ilgili pek birşey bulamasan bile bu maddenin zararlarını araştırırsan aynı sonuca ulaşırsın.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kreyzi nerde. o bilir :|

taylotu ben hasta olmasamda içerim :D çok güzel bi tadı var :P

yannız hastalığı bu kadar çabuk geçirmesi içinde benimde bildiğim kadarı ile yüksek doz ağrı kesiciler olduğundan. sen geçti sanıyosun. ama geçmiyor sadece uyuşturuyor. :| belki küçük çapta olanları filan  geçiriyordur.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Grip için tek ilaç tanırım. THERA FLU.. Yeşil kabı var fiyatıda 3 lira.burnum kaşınmaya ve hapşırmaya başladığımda bu haptan günde iki kere atarım Allahın izniyle hiçbişeyim kalmaz..tavsiye ederim

Sabreden Zafere Ulaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bende seviyodum,

3 tanesini içiyosun hiç bi halt kalmıyo,

ama harbiden birsünü bişi yaptığına dair cok fazla şey dolaşıyor ortalarda...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

geçirmez sadece üst solunum yollarını açar.

zararlı mı? dersen..

geçen gün köyden fasulye gelmişti yediğimde burdakilerin naylondan farksız olduğunu farkettim.. diyeceğim şudurki dünyanın çivisi çıkalı çok oldu koy götüne gitsin ölsen ne olur.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

DeMi_R bunu yazdı:
    -----------------------------

Grip için tek ilaç tanırım. THERA FLU.. Yeşil kabı var fiyatıda 3 lira.burnum kaşınmaya ve hapşırmaya başladığımda bu haptan günde iki kere atarım Allahın izniyle hiçbişeyim kalmaz..tavsiye ederim

-----------------------------

daha bu sabah gittim hafif kırgınlık vardı doktor dediğin ilaçtan yazdı şuan önümde

ii gelir heralde

kgd
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Herkese gecmis olsun.Dediginiz gibi halsizlik v.b şeyler hissettigimde taylot icerdim bende ama onun yerine adacayı ıhlamur iciyorum.Veya gece yatarken 1 limonu sıkıp fondip yapıyorum.Bitti gitti.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

parasetamol agrı kesici olarak tıpta kullanılmaktadır 600 mg var diye hatırlamaktayım muhteviyatında gunde 2 posetten fazla içilmezi böbrekleri aşırı zorlar ve içilmeye devam edildiğinde bazı böbrek rahatsızlıkları görülebilir ancak kanser v.b. sebeplerden dolayı yasaklanmış olması ihtimal bile değil :) sağlık kodexi olarak avrupa ile birlikte calısmaktayız sadece isteğe bağlı reçetesiz ilaçlar avrupa sağlık kodexine bağlı değil onlarda örneğin aşılar, zayıftıcılar, pastiller v.b.

edit: terimleri kelimeleri eksik yada yuvarlamış yazmış olabilirim acil yazdım

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

annem tylol hot firmasının araştırma geliştirme bölümünde(edit: yanlış anlaşılmasın kendisi yardımcı doçenttir, anadolu üniversitesinden oraya gitti).Kanser falan karalama haberidir.Annemde bende kullanıyoruz aldırmayın.

Adamın kalp rahatsızlığı varmış 8 tane içmiş kalp krizi geçirmiş.Tuttular tylol hottan dediler.Tabi öyle olmadığı anlaşıldı ama bilen yok.

-----

ekişsözlükmüş forummuş yada komşunuzmuş inanmayın.

NAsıl coca colada sümük var, bok var diyorlarsa bunda da kalp krizi yapıyor diyorlar.

Nobel ilaç tamamen Türktür.Fazlasıyla büymüştür 12 farklı ülkede fabrika açmıştır.Dünyada fazlasıyla yere ilaç gönderiyor.Hadi Türklerin sağlık bakanlığı aptal kriz yapan maddeleri serbest bıraktılar yabancılar ?

İnanmayın şunlara..

edit:

10 tane atmanıza gerek yok.Bir tane için giynin, yatın ve terleyin.Sonra ılık duş birşeyiniz kalmaz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla bende gribim. Öksürükte başladı hatta. Saat 1de dersim var gitmeyeceğim.

Dün gittim doktora 3 ilaç verdi onları kullanıyorum.Tylolhotu öyle bi övdünüz ki kullanasım geldi :S

Toplam Hit: 36662 Toplam Mesaj: 30