Grip İçin Tylolhot(Taylot) ?
-
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------
Grip için tek ilaç tanırım. THERA FLU.. Yeşil kabı var fiyatıda 3 lira.burnum kaşınmaya ve hapşırmaya başladığımda bu haptan günde iki kere atarım Allahın izniyle hiçbişeyim kalmaz..tavsiye ederim
-----------------------------tabi Türkiye'de en çok satılana bok at mantığı var.Thera flu da deneyin.Fakat içindeki maddeler tylol hot kadar etkili değil (oranları vs.. ).Yani yaptıkları aynı şey.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Valla bende gribim. Öksürükte başladı hatta. Saat 1de dersim var gitmeyeceğim.
Dün gittim doktora 3 ilaç verdi onları kullanıyorum.Tylolhotu öyle bi övdünüz ki kullanasım geldi :S
-----------------------------abi öksürük ilacı değil
http://www.nobel.com.tr/urunler/large/TylolHot.jpg
üstünde ne olduğu yazıyor :-/
-
3 gün oldu dün öksürük yoktu. Bugün başladı :\ Ama doktor dün küçük bi gribal enfeksiyon demişti. Bugün dinlenelim bakalım geçer inş.
-
Bir ılık suya dökeceksin onu 1 limonu içine sıkıp 2 gribinin içindeki tozuda içine boşaltıp dikeceksin kafaya yatacaksın ertesi güne birşeyin kalmazsa adım alper değil :))
-
sağlık ocağına gittim belki ilaç falan yazar diye baktım kabalıktı geri döndüm marketten tylol hot aldım içiyorum.
@zumsuk
Kendi adıma aydınlatıcı bilgi oldu teşekkürler. -
EmQceR bunu yazdı:
sağlık ocağına gittim belki ilaç falan yazar diye baktım kabalıktı geri döndüm marketten tylol hot aldım içiyorum.
@zumsuk
Kendi adıma aydınlatıcı bilgi oldu teşekkürler.
-----------------------------ne demek hocam :) dediğim gibi kalın giyin, iç , terle.Ama sıcak suya koyup ızlı iç.Çay içer gibi içme, yana yana aç.Sonra git tv kaşısında battaniye falna örtünüp terlemeye çalış.
Sonra ılık duş.Daha iyi hissedersin kendini.
-
Valla bende evde sürekli Taylot bulunduruyorum..
hafif bi kırgınlık bile gelse hemen içiyorum..Çokta iyi geliyor..Bu konuda gördüğüm en iyi ilaç..
Çok hastalanınca ise aynen Zumsuk arkadaşın dedigi gibi yapıyorum..ve hiçbir şey kalmıyor :))
-
yıllardan beri kullanıyorum hiçbir zararını görmedim ayrıca en iyi en etkili grip ilacıdır.
-
FOXXLY bunu yazdı:
kreyzi nerde. o bilir :|
taylotu ben hasta olmasamda içerim :D çok güzel bi tadı var :P
yannız hastalığı bu kadar çabuk geçirmesi içinde benimde bildiğim kadarı ile yüksek doz ağrı kesiciler olduğundan. sen geçti sanıyosun. ama geçmiyor sadece uyuşturuyor. :| belki küçük çapta olanları filan geçiriyordur.
-----------------------------açıklama yapacaktım ama gerek kalmamış
@fiko
paracetamolun kanser filan şeylere etkisi yoktur bebeler için ateş suruplarının %90ında vardır paracetamol
tylolHOT'u 2 tane atcan yarım bardak sıcak suya içeçeksin sonra bi ter atacaksın hiçbirşeyin kalmaz
ayrıca tylolHOT sadece o anlık ağrı veya halsizliği almaz tedavi eder :W
-
bide türkçe okunuşu : taylolhot :)