Grip İçin Tylolhot(Taylot) ?
-
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------
Grip için tek ilaç tanırım. THERA FLU.. Yeşil kabı var fiyatıda 3 lira.burnum kaşınmaya ve hapşırmaya başladığımda bu haptan günde iki kere atarım Allahın izniyle hiçbişeyim kalmaz..tavsiye ederim
-----------------------------bu dedıgın ılacda cok uyku yapıo ama lan hocam :|
-
KGD bunu yazdı:
DeMi_R bunu yazdı:
Grip için tek ilaç tanırım. THERA FLU.. Yeşil kabı var fiyatıda 3 lira.burnum kaşınmaya ve hapşırmaya başladığımda bu haptan günde iki kere atarım Allahın izniyle hiçbişeyim kalmaz..tavsiye ederim
-----------------------------daha bu sabah gittim hafif kırgınlık vardı doktor dediğin ilaçtan yazdı şuan önümde
ii gelir heralde
-----------------------------evet hocam şuan grip olmuyosam erkenden hasta olmadan o ilacı kullandıgım içindir..
-
zumsuk bunu yazdı:
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------tabi Türkiye'de en çok satılana bok at mantığı var.Thera flu da deneyin.Fakat içindeki maddeler tylol hot kadar etkili değil (oranları vs.. ).Yani yaptıkları aynı şey.
-----------------------------Tabi herkese ne kadar etki eder onu bilemeyiz bu thera flu..bağışıklık sisteminin sağlamlığına bağlı..ben memnunum -
mosquit0 bunu yazdı:
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------bu dedıgın ılacda cok uyku yapıo ama lan hocam :|
-----------------------------O sana öyle geliyo hocam :) bende aksine uykumu kaçırıyo :f
-
renegadealien bunu yazdı:
bende seviyodum,
3 tanesini içiyosun hiç bi halt kalmıyo,
ama harbiden birsünü bişi yaptığına dair cok fazla şey dolaşıyor ortalarda...
-----------------------------Ablam Eczacı onun dedigine Gore Vucuda asırı zararı Var .. Avrupanın bir cok ulkesinde yasakanmış.
-
Bende gribal enf. hissettiğim anlarda içerim 1 sabah 1 akşam ve bi zararını göremedim fakat içindeki maddeler herkezede şifa olmayabiliyor..
1 Tylolhot içerisinde Parasetamol 500 mg , Klorfeniramin maleat 4 mg, Psödoefedrin HCI 60 mg varsa 2 veya daha fazla içildiğinde sadece Parasetamol oranı 1000 mg üzerinde vücuda alıyoruz demektir bununda yan etkilerini araştırmak gerek..
Tylolhot arkasında yazılanlar ;
Her bir 20 g'lık poşet 500 mg Parasetamol, 4mg Klorfeniramin maleat, 60 mg Psödoefedrin HCI; koruyucu olarak sodyum benzoat, sitrik asit anhidrit; tatlandırıcı olarak şeker ; boyar madde olarak kinolin sarısı ve toz limon aroması içerir.
Ruhsat Tarihi : 19.03.1998 Ruhsat Sahibi : NOBEL İLAÇ
-
Taylot Kral İlaçdır, Gripsen 3 Kere Düzenli İçtinmi Birşeyin Kalmaz Ancak Derse Girmeden Önce Önemli İşlerinizden Önce İçmeyin Acayip Uyku Yapar Bir Nevi İlaçlı Gazoz :D
-
Arkadaşlar dün akşam bu ilaçtan bi tane kullandım. Girdim yatağıma terledim sabah turp gibi oldum :S
Harbiden çok iyi bir ilaçmış..
-
ben çok içtim her zamanda kullanırım bence rakip firma safsatası