folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Gsf Fotoğraf Bölümü İçin Hazırlanıyorum Çizdiğim 1. Resim

Gsf Fotoğraf Bölümü İçin Hazırlanıyorum Çizdiğim 1. Resim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

GÜzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümü için hazırlanıyorum. Reism dersi almaya başladım bu da tamamen çizdiğim ilk resim. Şimdiye kadar elime kağıt kalem alıp 1 kez resim çizmiş biri değilim. Sadece 3 ay içinde bu çizimle daha nerelere gidebilirim ne kadar sizce ilerleyebilirim bunu sormak için gösteriyorum. Derslerde bundan önce çizdiğim resimler de var elbet ama onda hocanın da kalemleri olduğu için kendime ait olarak bi bunu ilk görüyorum, fikirlerinizi alayım??

http://img37.imageshack.us/img37/3579/resim1c.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    10 uzerındeN 8

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

bu bölüm ne iş yapar? birde bu sene baraj kaç ? geçen yıl 170 idi acep bu senedemi aynı? ve bu bölüm için talep cokmu?:D bunun için kaç puan gerekir? yetenek sonraki iş.

güzel gibi duruyor. duruyor çünkü egik cekmişsin düzgün cekseydin hataların varsa yorumlayabilirz.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

üstteki çaydanlığın namlusu pek olmamış gibi ve alttaki büyük çaydanlığın bel kıvrımları sanki eşit hizada değil gibi geldi veya biri farklı-diğeri farklı gibi. Bunlardan hariç gayet güzel olmuş. Tebrik ederim.

Edit:

cezvenin ağzını biraz büyük çizmişsin. Cezve ve çaydanlıklar aynı zeminde olduğundan ve çaydanlığık düz olduğuna göre cezve de düz olmalı. yani o üstteki daireyi az daha kapalı yapsan iyi olur.

http://img32.imageshack.us/img32/6295/resim2f.jpg

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Gölgelendirmelerini biraz  silgi ile açmayı denersen daha güzel duracağından eminim... =))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

http://img37.imageshack.us/img37/3829/resim2.jpg

bu da düzgün çekilmiş olanı :)

Bölüm benim için çok şey yapar :) Örneğin gazetelerde fotomuhabirliği, dergilerde çalışabilirsin, sinema televizyon ve bunun gibi yerlerde. Valla bu yıl ilk kez şansımı deniycem, her okulun puanı farklı oluyormuş yani sen de girmek istiyorsan 185 i bi geçmen lazım misal marmara geçen yıl 185 istemiş. Bölüm 4 yıllık, talep az değil yaklaşık 1000 civarı kişi deniyor, kontenjan ise en fazla marmara da o da 16 :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    9 eylulde desen sınavı yokmus hoca orayıda dene ben denıycem

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

Edit:

cezvenin ağzını biraz büyük çizmişsin. Cezve ve çaydanlıklar aynı zeminde olduğundan ve çaydanlığık düz olduğuna göre cezve de düz olmalı. yani o üstteki daireyi az daha kapalı yapsan iyi olur.

Teşekkür ederim, dediklerini birdahaki çizimlerimde uygulayacağımdan şüphen olmasın..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:
    9 eylulde desen sınavı yokmus hoca orayıda dene ben denıycem
    o zaman orada görüşürüz :) Marmara, Mimar Sinan, Dokuz Eylül'de giricem ben de ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

muhabir22 bunu yazdı:

Bölüm benim için çok şey yapar :) Örneğin gazetelerde fotomuhabirliği, dergilerde çalışabilirsin, sinema televizyon ve bunun gibi yerlerde. Valla bu yıl ilk kez şansımı deniycem, her okulun puanı farklı oluyormuş yani sen de girmek istiyorsan 185 i bi geçmen lazım misal marmara geçen yıl 185 istemiş. Bölüm 4 yıllık, talep az değil yaklaşık 1000 civarı kişi deniyor, kontenjan ise en fazla marmara da o da 16 :)

peki denemelerde aldıgın puan nasıl?? ilk için güzel çalışma. figür çalışmaların varsa onlarıda görmek isteriz.

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:
    muhabir22 bunu yazdı:

peki denemelerde aldıgın puan nasıl?? ilk için güzel çalışma. figür çalışmaların varsa onlarıda görmek isteriz.

Valla bu yıl ilk kez bu özel yetenek sınavlarına giricem ama bu sınavlar ağustos sonu ve eylül başında oluyormuş, bilgin vardır belki. Öss puanım ham olarak 250yi buluyor tabi 1. bölüm. Özel yetenekten de resimi geçtiğim zaman geride dosya sunma kalıcak sanırım. Ama 3 yıldır fotomuhabirliği yaptığım için fotoğrafı geçerim diye düşünüyorum, tek istediğim de bu bölüme girebilmek. Sen de girmeyi düşünüyosn sanırım?? Bu hafta desen çalışması yapıcam, çizdiğimde paylaşırım

Toplam Hit: 11765 Toplam Mesaj: 34