Gsf Fotoğraf Bölümü İçin Hazırlanıyorum Çizdiğim 1. Resim
-
puanın iyiymiş. 3 ayda kendini geliştirirsen yaparsın.
-
gölgelendirmeler yanlış ışık nerden gelio alttan mı sağdan mı üstten mi bi acayip olmuş ayrıca o kadar belirgin bir gölge olmaz. bence deneme:P
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
gölgelendirmeler yanlış ışık nerden gelio alttan mı sağdan mı üstten mi bi acayip olmuş ayrıca o kadar belirgin bir gölge olmaz. bence deneme:P
-----------------------------acemiyim tamam ama gölgelendirme yanlış değil?? Tek başıma çizdim ama kontrol eden de resimciydi..
-
Resim kötü değil ama çok geliştirmen lazım kendini daha geçenlerde liseli öğrencilerin çizdiği bi resim sergisine baktım.İnnanılmaz süper resimler vardı.Karakalem çalışması hatta birkaçı vardı ki fotoğraflar siyah beyaz yazıcıdan çıkmış zannedersin.Çaktırmadan bi dokundum hakkaten çizimdi.Yani bu nedenle sen kendini baya bi geliştirmeye bak..
-
muhabir22 bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
9 eylulde desen sınavı yokmus hoca orayıda dene ben denıycem
o zaman orada görüşürüz :) Marmara, Mimar Sinan, Dokuz Eylül'de giricem ben de ..
-----------------------------bulusuruz :D
-
hocam çok fazla bastırmışsın.. kullandığın kaleme dikkat et derim ben şimdilik 2b nin üstüne çıkma ve kesinlikle karalamak yerine tonlamaya özen göster..
ışığın geliş yönü yerine ton geçişlerine dikkat et..
cezvenin ağzındaki kalınlığı unutmuşsun detaylara dikkat et deseni ortaya çıkaran detaylar ve tonlardır..
gerekirse çizgisel tonlama yap..
her yerde aynı tonu kullanmışsın objenin bi canlılığı yok dediğim gibi özellikle şunlara dikkat et
tek çizgi kullanmaya özen göster bol bol çizgi çalışması yap tek seferde düz çizgi çizmeye çalış, bileğini değil dirseğini hareket ettir çizerken
35 x 50 kağıda bol bol düzçizgiler çiz..
elipslerine dikkat et biliyorum elips çizmesi bayaa zordur ama sürekli tekrarlarsan sonunda başarırsın bi şüphen olmasın..
eline sağlık.. :)
-
hiç fena değil. :)
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------acemiyim tamam ama gölgelendirme yanlış değil?? Tek başıma çizdim ama kontrol eden de resimciydi..
-----------------------------tamam o zaman ışığn nerden geldiğini söyle ona göre yorum yapiim sana
-
Resim konusunda daha çok fırın ekmek yemen lazım...
Perspektifin çok zayıf
Resim öğretmenliği bölümlerini hedefle bence
Ayrıca fotoğraf konusunda gelişmek istiyorsan ünlü fotoğrafçıları incele , sınavda soruyorlar diye duymuştum
Işık gölge , kompozsisyon , fotoğraf tekniği gibi konuları araştır
Teknik açıdan Fotoğraf dergisi iyidir
Felsefi açıdan Geniş Açı diye dergi vardı...
-
gölgelendirmelerine az daha dikat et
onun dışında gayet güzel