folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder GSS Borçlarının Silinmesi İle İlgili

GSS Borçlarının Silinmesi İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

işsizlik oranı %9 hocam, yaklaşık 3 milyon işsiz var zaten.. şimdi işsizin başka geliri yoksa o zaman gss ödemiyor ya da ailesiyle birlikte yaşıyorsa, ilginçtir aile geliri hesaplanarak borç çıkartılıyor, ama anne-baba nın sigortasından yararlandırılmıyor. işin komik tarafı bu, işe geldiği zaman senin ailenle bağın yok onun sigortasından faydalanamazsın derler ama gelir hesabında aile nin geliri hesaplanıyor.. bir Allah ın kulu da buna ses çıkarmıyor. Bunla ilgili bi eylem olsa hükümet geri adım atar.. Ben bu ülkedeki muhalefet anlayışını anlamıyorum. Herkes takım tutar gibi parti tutuyor. Ya bir şey doğruysa doğrudur diyin, yanlış ise yanlış diyin. Bu körü körüne bağlanmaya anlam veremedim bi türlü.. Ben tüm partilere dışardan bakıyorum ve eleştirebilyorum ve uzaktan bana hepsi siyah renkte görünüyor.. 

edit: işsizlik %9.8 e yükselmiş

yazdıklarının hepsinde haklısın ayrıca benim şahsi görüşüm kimse borç falan yatırmasın secim öncesi yeniden düzenleme yaparlar gibime geliyor,düzenleme gelmezse zaten elinde sonunda davalık bu konu birde bu konuda dava acma hakkımız var mı bilen varsa yazsın.......

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

benimde borcum var amk hea şu an çalışıyorum o ayrı yatırmadım eski borcu yatırmayıda düşünmüyorum. bu olay çıktıtktan sonra 1 kere doktora bile gitmedim işe girene kadar, girdikten sonrada zaten özele gttim. hoş SGK da  gözüküomu bilmiyorumda ne zike yaradığınıda anlamadım araştırmadım bile. yeşilkartı olan hakikaten ihtiyacı olana verilsin yapılsın ama yolunan kaz üstte anlatıtığın durumdaki gibi biz olunca o paralar nereye gidiyor amk yerinde laa :| 

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bu mk borcu günlük faize biniyor heralde geçen gün 800 küsürdü şimdi 1082 lira olmuş şu af çıksaydı bi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

bu mk borcu günlük faize biniyor heralde geçen gün 800 küsürdü şimdi 1082 lira olmuş şu af çıksaydı bi 

Bu af sadece faize gelecek diye okudum, var mı detaylı bilgisi olan?

Ana para dahil mi yoksa sadece faizine mi af gelecek?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Ana parayı affedeceklerini sanmıyorum. Ödeme zorunluluğu yok sanırım şuan sadece faize biniyor. Böyle olunca artar durur bir gün seçim yatırımına dönüşür belki. Çıkar halkın bilmem kaç yüz milyon borcunu siliyoruz der milyonlarca oy alır. Oy veren de demez ulan bu borç ne borcu ?

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

gelir testi yaptırınca eski borcu iptal ediyorlar zaten. yani test sonucu kaça düşüyorsanız eski dönemlerde ona düşüyor.

ama gss kadar saçma bişey yok.

1. sağlık ocağına gidip muane oluyosun ama ilacı ödemiyor, parayla alıyorsun ilacını!

2. özel hastanede parayla muane oluyorsun ! böyle saçmalık mı var. adı genel sağlık sigortası ama sadece sağlık ocağında geçerli.

hastayken işe yaramadıktan sonra hasta değilken ne yapicam bu ziktiğimin sigortasını.

yüzeysel sağlık sigortası olarak değişmeli ismi.

işin küfürlere doymayan kısmı hasta olsanda olmasanda ödüyosn. işsizsende işliysende deftere yazıyorlar.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

peki ben şimdi gitsem gelir testi yaptırsam borçlar silinir mi üzerime kayıtlı araba var ama sikinti olur mu ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

peki ben şimdi gitsem gelir testi yaptırsam borçlar silinir mi üzerime kayıtlı araba var ama sikinti olur mu ? 

Borç silinmiyor gelir testine göre belirlenecek aylık miktara göre yeniden hesaplanıyor geçmiş aylar da o fiyat üzerinden değerlendiriliyor.

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

şu devlet işleri yaşlandırdı beni . yemin ediyorum bıktım.

her şey karışık bir bakyıyorum borç var bir bakıyorum gitmiş bir bakıyorum başka bir kanun.

öde öde öde bitmiyor koyduğumun sigortası bıktım isyan ettim yahu.

ulan gözüme baktırmaya gittim bir ara operasyon olursa bakmıyorlarmış.

amına koyduklarım göze bakmıyorsunuz tüp bebeğe bakmıyonuz kullah cerraha bakmıyonuz. 

kahpe çocuklşarı neden 380 lire ödediyorsnuz o zaman.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/78505/bakan-a-kufur-eden-seyyar-satici

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

Borç silinmiyor gelir testine göre belirlenecek aylık miktara göre yeniden hesaplanıyor geçmiş aylar da o fiyat üzerinden değerlendiriliyor.

tamam hocam yarın bi gideyim bakıyım ne kadar geçirecekler  

Toplam Hit: 11977 Toplam Mesaj: 97