GSS Borçlarının Silinmesi İle İlgili
-
5 bin liraydı 4bine düşmüş.. ne anladım ben bu işten ?
-
benimde bin lira cıktı.. aylıkda 120 tl cıkardılar nasıl bir saçmalıkdır anlamadım. 2 yılda doktora 1kez bi arkadaşın yanında oylesine gittim ondada doktor başka hastanedeymiş muane bile olamadım şimdi kalkıp yok yere bin lara istiyolar.
icra gelene kadar ödemicm nice secimler var onumuzde
-
Schwarz bunu yazdıJuMaN bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
1400 TL Olmuş vatana millete hayırlı olsun geçen 1kdı ne ara o kadar çıktı anlamadım.Şuan öğrenciyim bu borcu sildirmek için birşeyler yapabilirmiyim ?
Hocam öğrenci işlerine git öğrenci belgesini al neden alıyor derse GSS prim borcumu sildirecektim de ondan sonrada SGK git gss prim borcum var ama ben okuyorum şimdi ve öğrenci belgesini getirdim borcumu sildirmek istiyorum de sana yardımcı olur orda.
peki hocam ben 1 yıldır öğrenciyim 1 yıl öğrenci olduğum süre zarfı içerisin de mi silim yapacaklar yoksa komple hepsini mi kapatacaklar ?
Okuduğun yılları arasındaki borçları silerler.
-
benimde 700 civarındaydı gelir testi yaptırdım 300 e düşürdüler aylık 40 tl kitliyorlar artık ödemiyeyim bakalım belki iptal olur dedim ama geçenlerde eve kağıt göndermişler osura osura ödedim vallaha.
-
hocalarım. 2 senelik üni bitirdim. Bu sene açıkta kaldım. Aöf e de başvuramadım. Şuan gss borcu yazılıyor. Bu sene okula yerleşebilirsem bu borcu sildirebilir miyim ? Yoksa bu borç bana montelendi mi ?
-
berk93 bunu yazdı
hocalarım. 2 senelik üni bitirdim. Bu sene açıkta kaldım. Aöf e de başvuramadım. Şuan gss borcu yazılıyor. Bu sene okula yerleşebilirsem bu borcu sildirebilir miyim ? Yoksa bu borç bana montelendi mi ?
Hocam yapacagın tek şey bitirdigin üniversiteye dilekçe yazıp vermen , bende bitirmiştim mezuniyet belgesini aldım ondan sonra gelmişti aklıma yapacagın şey.
T.C. xxxxxx üniversitesi müdürlüğüneOkulunuz 2011 - 2014 yılları arasında x bölüm x okul numaralı ögrencisiydim gss prim borçu oldugumdan dolayı okulunuzda okudugum yılları arasında belge veya yazı alacaktım yaz. isim soy isim imza at. müdürlüğe ver yarın da gider dilekçeni alırsın ondan sonrada SGK gidersin borcunu sildirirsin.
-
GSS'yi çıkaranların Allah evlerine ateşler salsın.
-
Daha onceki gss konularinda da yazdigim gibi,simdiye kadar odemedim odememde.
Omur boyu hapis cezasi da verse,idam da verse odemedim odemem.
İpimle kusagim sikimle tasagim der gecerim. -
Kimse dert etmesin bu gss işini kürtler ödemeyeceğine göre sizlerden de alamazlar
-
Ya arkadaş bunu kimse ödemiyor da benim bankadaki meblağdan düşerlerse ben dağa çıkar terörist olurum he.