GTA 5
-
mutlaka oynamak istediğim oyun
gün geçtikçe ve her yeni versiyonda gerçekçilik artıyor yakında birebir insana özgü yapacaklar sanırırm -
pesimistzombie bunu yazdı
videolar gerçek gta5 görüntüleri değil. gta5 için sadece trailerlar yayınlandı oyun içi video yok. ayrıca pcye de çıkacak sadece bir önceki oyunlar gibi 7 8 ay sonra.
aynen hocamkoyduğun ilk video sleeping dogs'un videosu sağlam oyundur
GokhaN tarafından 17/May/13 19:58 tarihinde düzenlenmiştir -
bekliyoruzz ^^
-
çıktı nihayet
-
aynen çıktıda ps3 ve xbox için neyse birkaç aya kadar pc içinde çıkacaktır konsollar maçta araba yarısında okey fakat böyle kafana göre takıldığın oyunlarda performanssız kaliyor sanki elin ayağın kilitlenmiş gibi hissediyorsun :D
-
çıktı çıkmasına ama www.odatv.com/n.php?n=tuhaf-yasak-1809131200 burdaki olay yüzünden 17 sinde elimize geçmesi gereken oyun halen kargolanmasını bekliyoruz. Gelde sövme ....
-
ben de xbox u satacaktım ha boş boş yatıyordu evde, neyse şunu oynayayım öyle satarım.
-
Gameplay ler düştü
-
sistem gereksinimleri neler acaba gt 610m nvdia ekran karıt oynatırmı 2 gb 4 gb de ram
-
oyunu aldım, biraz oynadım daha pek birşey yapamasam da güzel geldi şu anlık oyun, dedikleri gibi daha özgür yapmışlar oyunu ayrıca slow-motion hareketlendirme koymuşlar o da güzel