Gta San Andreas Full Üstelik 1 Mb
-
4,7 gb herhangi bi yere bağlanmadan 1 mb a dönüşüyorsa ben neti bırakırım :D
-
1 mb bile deil 0,67 mb ama çıkarma işlemi tüm gün sürüyor sanırım
-
bu program çok uzun zamandır war arkadaşlar ama tek sorunu bunla sıkıştırması bir haftaya yakın geri açması ise 24 saate yakın sürüyor PC hızına göre bundan 3 4 sene önce karşıma çıkmıştı böle bşy :D bi hevesle indirdim kota nın artık sorun olmuyacağını düşünüyordum bi başlattım ki remaning time olarak 28:41:24 yazıyo sonra pişman oldum 15 MB kotam gitmişti xD
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
4,7 gb herhangi bi yere bağlanmadan 1 mb a dönüşüyorsa ben neti bırakırım :D-----------------------------
Dağlara vur kendini
-
az önce amd phenom la denedım :D 3 cekırdeklı falanmıs :D ıste on sekiz ila yirmi bir saat süre verdi çıkarma işlemi ile :| helal dedm :D
-
inanmayin boyle seylere :) yapmasida cok kolay unzip ile yapiliyor.forumlara bakabilirsiniz 10 senedir var bu olay:))
-
harbiden sağlam sıkıştırmış.ama açması çok uzun sürüyo bilader ya insanı sıkıyo wallaha
-
a.q ben acıcam harbi acıcammmm ben sölerim yaw (bana göre dal dassak bi durum bu)
-
HolygaN bunu yazdı:
NiGhT_SouL bunu yazdı:
4,7 gb herhangi bi yere bağlanmadan 1 mb a dönüşüyorsa ben neti bırakırım :D-----------------------------
Dağlara vur kendini
ahaha gece gece güldürdün beni hoca :D:D
lafa bak mına kii :D
-
6:23 dk. sürdü açılması, sonuç; autorun.inf dosyası haricinde tüm dosyalar bozuk.
Toplam Hit: 5920 Toplam Mesaj: 39