Gta San Andreas Full Üstelik 1 Mb
-
bizden biri çıkıp 1 gb ı 1 mb a sıkıştırdım bunuda 10 sn.de yaptım deseya yok neeerdeeeee anca keyloger yazsınlar msnde kızlara cam açtırmaya çalışıp dursunlar :)
-
Hocalar çok büyük dosyaları baya azaltan sıkıştırma yöntemleri var ve bildiğim kadarıyla bunlardan birisi "Uharc" olarak bir araştırın isterseniz kullandınız..
1.8 GB ı 250 mb a düşürdüğünü gördüm ama 1 mb diyince işler biraz daha değişyor sanki :| bi bakmak lazım
Aşağıdaki resimler uharc yöntemi ile sıkıştırılmış veriyi çıkarırkenki ekran görüntüsü..
-
TxT onlar sanırım sadece doc
doc gibi dosyalarda zaten normal sıkıştırmayla çok büyük küçültmeler ortaya çıkıyo.
Zor olan exeleri resimleri sıkıştırmak.
-
+1 Prometheus
bu arada kastettiğim program Uharc'tı Winuha diye aklımda kalmış mdos ortamında ripleri açandı bu olsa gerek zaten korsan dvd oyun paketleri olur ya bir dvde 10 tane dvdlik oyunlar falan olur bakın onlara hepsi uharc la sıkıştırılmıştır ve crackte bir sorun olmadıgı sürecede hepsi çalışır,kıscası sıkıştırma konusunda en iyisi uharc. -
5.42 Gb olan PESS2009 u 1.49 gb olarak netten indirmiştim uharc la sıkıştırılmış 2 aydır oynarım hiç bi sorun yok
-
doğrudur.. o kadar sıkıstırılabilir de 1 mb diyince tabi insan şaşırmadan edemıyor ..
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
onu değil açması 20 küsür saat 1 yıl dahi sürse içinden birşey çıkmayacak çıkanda çalışmayacaktır ! Tahribattan soğuttunuz be ! Amma çok lamer konusu görüyorum şu son günlerde !!! Birşeyi denemeden etmeden vb forumlardan copy edip buraya yazmayın ! adam deli rapid point kasmıstır sen ve senin gibiler de adamın lınkini başka başka sitelerde böyle yayarak adama yardımcı olursunuz.bi laf geldi aklıma zeki insan başkalarının da aklını kullanabilendir diye,anlar mısın bilmem..
-----------------------------1mb a point veriyor mu rapid?
-
Premium hesabınızla upload ettiğiniz dosyaların Free kullanıcılar tarafından her download edilişinden 1 puan kazanacaksınız. Dosya boyutunun 1 Mb üstünde olması ve Download eden kullanıcının son 1 saat içinde en fazla 5 Puan kazandırmıs olması gereklidir
Toplam Hit: 6261 Toplam Mesaj: 39