folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Gta San Andreas Full Üstelik 1 Mb

Gta San Andreas Full Üstelik 1 Mb

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

trampfd bunu yazdı:
    -----------------------------
    6:23 dk. sürdü açılması, sonuç; autorun.inf dosyası haricinde tüm dosyalar bozuk.

ehehe bekledin mi o kadar :D ve bozuk çıktı çok kaymışsındır ya çok kötü bi durum walla başıma gelse sanırım çok kötü şeyler olurdu xD

AMD Rulezzz =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    NiGhT_SouL bunu yazdı:
    4,7 gb herhangi bi yere bağlanmadan 1 mb a dönüşüyorsa ben neti bırakırım :D

Dağlara vur kendini

trampfd bunu yazdı:
    6:23 dk. sürdü açılması, sonuç; autorun.inf dosyası haricinde tüm dosyalar bozuk.

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JohnD bunu yazdı:
    HolygaN bunu yazdı:
    NiGhT_SouL bunu yazdı:
    4,7 gb herhangi bi yere bağlanmadan 1 mb a dönüşüyorsa ben neti bırakırım :D

Dağlara vur kendini

trampfd bunu yazdı:

aynen hoca sabah bilgisayarı bıraktım akşam geldiğimde açılmıştı setup bile çalışmadı hepsi hatalı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bi yerde yanlış yapıyor olabilirsiniz çıkartılacak bi tane daha dosya olabilir kontrol edin

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    bi yerde tanlışl yapıyor olabilirsiniz çıkartılacak bi tane daha dosya olabilir konrtol edin

San Andras'ın orjinal dvdsi dolapta duruyor, bu işi sadece meraktan yaptım ben, sonuç beni şaşırtmadı ama :D hex editorle dosyalara bakınca içlerinin boş byte lar ile şişirildiğini gördüm, yani içinde data yok. 

Fakat ben hala bu aptal programın 6.5 saat boyunca bir core2duo işlemciyi %50~60 civarı yükle kullanarak ne gibi bir işlem yaptığını merak etmekteyim :\

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    şu var 6 saat pc açık bırakınca tükettigi elektrik zaten bi CD parası :)))

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    onu değil açması 20 küsür saat 1 yıl dahi sürse içinden birşey çıkmayacak çıkanda çalışmayacaktır ! Tahribattan soğuttunuz be ! Amma çok lamer konusu görüyorum şu son günlerde !!! Birşeyi denemeden etmeden vb forumlardan copy edip buraya yazmayın ! adam deli rapid point kasmıstır sen ve senin gibiler de adamın lınkini başka başka sitelerde böyle yayarak adama yardımcı olursunuz.bi laf geldi aklıma zeki insan başkalarının da aklını kullanabilendir diye,anlar mısın bilmem..

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    onu değil açması 20 küsür saat 1 yıl dahi sürse içinden birşey çıkmayacak çıkanda çalışmayacaktır ! Tahribattan soğuttunuz be ! Amma çok lamer konusu görüyorum şu son günlerde !!! Birşeyi denemeden etmeden vb forumlardan copy edip buraya yazmayın ! adam deli rapid point kasmıstır sen ve senin gibiler de adamın lınkini başka başka sitelerde böyle yayarak adama yardımcı olursunuz.bi laf geldi aklıma zeki insan başkalarının da aklını kullanabilendir diye,anlar mısın bilmem..

Sakin sakin :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    harbiden sakin :D

AMA

Birşeyi denemeden etmeden vb forumlardan copy edip buraya yazmayın ! -----> Şu lafına sonuna kadar kaılıyorum

ama denilene göre 1.4 cgb lık bişeyi 647 kb a kadar indiren bi sıkıştırmayı harbidende merak etmiştim.ilerde bende bişiler sıkıştırıp açmayı deniyecem bakalım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Sıkıştırma programı arıyorsanız ; WinUHA
    Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu 750Mb yi 250Mb ye çevirebilir ancak çok zamanınızı alır riplerkende,çıkartırkende ve raminizi köpek gibi kullanır ama bu programdan daha tasarruflu sıkıştıranı yoktur böyle gblik şeyleri 1mb lere sıkıştırmak falan hikayedir !

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 5918 Toplam Mesaj: 39