folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gülsuyunda Oturan Var Mı?

Gülsuyunda Oturan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

asdfghj yahu arkadaş ne kullanıyosunuz? Vallaha verin biraz da ben kafa yapayım :))))

devlet bir mahalleye giremiyor, bu yüzden uyuşturucu çetesi oluşturup oraya salıyor. ve dhkp-c liler de bu uyuşturucu çeteleriyle savaşıyorlar. öyle mi?

"La olm bi sktir git" demezler mi adama??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

asdfghj yahu arkadaş ne kullanıyosunuz? Vallaha verin biraz da ben kafa yapayım :))))

devlet bir mahalleye giremiyor, bu yüzden uyuşturucu çetesi oluşturup oraya salıyor. ve dhkp-c liler de bu uyuşturucu çeteleriyle savaşıyorlar. öyle mi?

"La olm bi sktir git" demezler mi adama??

Sana söylencez zaten fazla bi söz yok. Bunu okuyup cevap vermeyi düşünen arkadaşlara, uğraşmamalarını tavsiye ediyorum. Zaten insanları bu tip konularda öyle bi bıktırıyorsun ki şu küçücük sitede ne kadar nefret edenin vardır, kim bilir.

http://i42.tinypic.com/wvu5w2.jpg

hay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

@joe_black 

Moruk işler çok karışık. Öyle dediğin gibi olmuyor işte. Farklı kişilerden aldığım duyumlara göre. Uyuşturucu çetesinin bir ucu ağca ya kadar dayanıyormuş. Ne kadar doğrudur bilemem 6 yerinden vurulan gencecik adamın üzerindeki gömleğin ise polis tarafından çıkarılıp alındığını birçok kişi görmüş. Üzerinde başka birine ait kan lekesi olduğundan ve örtbars edilmek için yapıldığı konuşuluyor.

Polis istese tabi gider. Geçen gittim akrepler cirit atıyordu. Polis girer girer tabi ama acaba istiyormu.

Yoksa butun mesele gulsuyu halkını oradan çıkmaya-kaçmaya zorlayıp kafalarındakı villa projelerinimi yapmak istiyorlar.

Belkide bu yuzden girmeyip arada sırada göstermelik geliyorlardır

Bu arada Gülsuyunda oturmuyorum ama sürekli işim oluyor orada ve kız arkadaşım orada oturuyor

DestinatioN tarafından 02/Eki/13 18:37 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    mahzal bunu yazdı
    *

söylediklerine katılıyor ve hak veriyorum. şahsen ölen gencin hangi ırktan olduğunu araştırmadan üzüntü ve öfke ile dolmuştum bu haberi duyunca ve hala daha öyleyim.

ama çoğunluk için aynı şeyi söyleyemem. bizim insanımızın kafa yapısını halen daha çözemedim. hepimiz hrantız ermeniyiz derler, ama başkaları için aynı ses gelmez. ayran kafası desen değil, alkol kafası desen hiç değil.

milletimizin ne içtiğini çok merak ediyorum.. yada millet olarak bir dönüşüme girdik te ben mi geride kaldım ?

Gezi sonrası, gençler üzerinde bi değişim olduğu kesin. He kalıcı mıdır yoksa bi süre devam eder biter mi bilmiyorum.

En basit örnek de Medeni Yıldırım. :) Eğer Medeni, gezi sürecinde ölmeseydi; öldürülmesinin sebebi her zaman "uyuştucu satıcısı" olduğu için kalacaktı. Ama gezi sürecinde, insanlar medyanın nasıl yalanlar savurduğunu anladığı için, Medeni'nin ölümünden hemen sonra ana akım haber kanallarının "Uyuşturucu çetesi ile Jandarma arasındaki çatışma" yalanına kimse inanmadı. E herkes mi böyle? Tabi ki değil, barışı ne yazık ki yasalarla sağlayamıyorsun, barışı toplumsallaştırmak lazım. Ama hala etrafta ot kafalı kimseler olacaktır, kaçınılmaz.

sanal alemde dolaşan küçük çocukların bile gezide ölenleri ve olanları bilmesi, gezi etkisinin kalıcı olduğu umudunu veriyor. bakalım.. :)

medya etkisini kaybettiğini kendisi itiraf etti bile, geçen tv kanallarının birinde gezi üzerine yapılan bir sohbete rastladım, kanalın çalışanı bunu diyor, diyor ki aydın doğan dahil bütün medya patronları ve medya araçları büyük yıkıma uğradı bundan bizim kanalımız da etkilendi artık 90lar kuşağındaki gibi toplumu tv ile yönlendiremiyoruz. diyor.. bunu biz başardık hepimiz başardık..

ama senin de dediğin gibi ot kafalılar olacaktır, onları da öyle kabullenmek lazım..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

@joe_black 

Moruk işler çok karışık. Öyle dediğin gibi olmuyor işte. Farklı kişilerden aldığım duyumlara göre. Uyuşturucu çetesinin bir ucu ağca ya kadar dayanıyormuş. Ne kadar doğrudur bilemem 6 yerinden vurulan gencecik adamın üzerindeki gömleğin ise polis tarafından çıkarılıp alındığını birçok kişi görmüş. Üzerinde başka birine ait kan lekesi olduğundan ve örtbars edilmek için yapıldığı konuşuluyor.

Polis istese tabi gider. Geçen gittim akrepler cirit atıyordu. Polis girer girer tabi ama acaba istiyormu.

Yoksa butun mesele gulsuyu halkını oradan çıkmaya-kaçmaya zorlayıp kafalarındakı villa projelerinimi yapmak istiyorlar.

Belkide bu yuzden girmeyip arada sırada göstermelik geliyorlardır

Hacım yukarıdaki arkadaş olayı gtünden anlamış. ben olayda polis yoktur dedim mi? ya da herhangi devletten bir kişi?

olabilir doğrudur vardır belki polis emniyet müdürü, belki istnbul emniyet müdürü. belki mit işin içinde. belki orda polis gibi görünenler pkklı nerden biliyorsunuz? 25 dk gidiş 25 dk geliş olmak üzere her gün E5 den geçiyorum. o 25dkde en az 3 4 tane kırmızı mavi ışıklı elemanlar geçiyo arabayla. ve belli ki polis değiller. yani polis kılığına girmek çok zor değil. ha onlar polis değildir demiyorum olabilir de.

lakin ordaki kendini bilmez 3 5 kişi yüzünden " devlet giremedi de çete yaptı" diyen mongolun önde gidenidir.

ağcaya da dayanabilir. ona da lafım yok. bu işte emeği geçen herkesin mk. beter olsun pkksı da dhkpc si de uyuşturucusu da, görevini yapmayan devlet memuru da..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ben pendikliyim ama 99-2000 lerde oraya gider çalıntı anfi + kolon falan alırdım

demek şimdi işleri ilerletmişler :D

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

hoca ! olay devlet giremedi çete gönderdi değil. kim devlet giremedi çete gönderdi diyorsa onun aklından şüphe ederim zaten.

mahalle sakini devletin yapacağı dönüşüm mü her ne boksa onu istemiyor bu bu kadar basit. devlet te kazancı olduğu için doğal olarak mahalle sakinini siklemiyor. yapacam diyor ne dediysem yapacam nokta.

insanlar diretip devlete zorluk çıkarırsa devlet ne yapar ? polis gücüyle isyanı bastırır. e zaten geziden gelen bir nefret var polis ve devlete karşı, zorla polis gücünü kullanarak insanları ikna etmeye kalksa bu sefer isyanın kralı çıkaccaktı da araya çeteyi soktular, bir nevi üstü kapalı ibnelik yaptılar. bu kadar basit. anlamayacak ne var ortada ?

bu olayın apaynısı gezide de yaşandı. satırlı esnafı hatırlayın.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Devlet, insanları "düşünmek" eyleminden uzak tutmak için "uyuşturucu"yu serbest dolaşmasını sağlar.

Bazı insanlar da  devletin ahlaksızlığını savunuyor.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı
    Devlet, insanları "düşünmek" eyleminden uzak tutmak için "uyuşturucu"yu serbest dolaşmasını sağlar.

Bazı insanlar da  devletin ahlaksızlığını savunuyor.

Aha bu sözün altına imzamı çakarım hacı.

Bir de ek olarak, Bir zamanlar Gazi'ye de polis giremezdi. Siyasal olarak çok aktiflerdi. Kimseye papuç bırakmıyorlardı açıkçası.

Sonra ne oldu ? Eroin, esrar, kumar orada serbest (!) oldu.

Sonra da yıllar içinde siyasal düşünceleri bırakıp böyle bok işlere bulaştı çoğu.

İnanmıyor çoğunuz ama öyle. Bizzat biliyorum bunu.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

hocam gülsuyuna yakın olanlar bilir nasıl bi yer oldugunu o yuzden cok garıpsenecek bi durum söz konusu değil

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
Toplam Hit: 9013 Toplam Mesaj: 65