folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gün Geçtikçe Tuhaflaşan İnsanlar Ve Şahit Olduğum Saçma Sapan Şeyler.



Gün Geçtikçe Tuhaflaşan İnsanlar Ve Şahit Olduğum Saçma Sapan Şeyler.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi
    samaccc bunu yazdı

    İçim içimi yiyor lan forum . Ben çok kötü bir insan olmuşum . Bu gün .Beşiktaş metrobüs üst katta köprüde Beşiktaş tarafına inişte ilk karşıdan karşıya geçişte  bir insanı bilerek ölüme bıraktım lan . Adam bonzai yi köklemiş . Nefes almadan  yarıyor du %80 ölmüştü . Kendi kusmuğunda boğularak . Polisi aramadım  ambulans çağırmadım 😩 ama 200 m Aşşağıda polis görünce durumu izah ettim . İyice yerinde tarif ettim . Sırf başıma iş almamak için birini ölüme terk ettim  ..... lan ben kendimi çok kötü hissediyorum . ........öldümÜ acaba yardım etsem yaşarmıydı .

    En dogrusunu yapmissin panikle yanlis ilkyardim da yapabilirdin bicaklanabilirdin sonradan ben fenalasinca bu adam beni soydu diyebilirdi, iyi niyetin cezasiz kalmayacagi sayisiz olasilik var. Sen doktor degilsin polis degilsin adami tanimazsin etmezsin. Kafan cok rahat olsun olabilecek en akillica seyi yapmissin.


    sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

    İçim içimi yiyor lan forum . Ben çok kötü bir insan olmuşum . Bu gün, Beşiktaş metrobüs üst katta köprüde Beşiktaş tarafına inişte ilk karşıdan karşıya geçişte  bir insanı bilerek ölüme bıraktım lan . Adam bonzai yi köklemiş . Nefes almadan  yatıyor du. %80 ölmüştü , Kendi kusmuğunda boğularak . Polisi aramadım , ambulans çağırmadım. ߘ頡 Ama 200 m Aşşağıda polis görünce, durumu izah ettim . İyice yerini de tarif ettim . Sırf başıma iş almamak için birini ölüme terk ettim  ..... lan ben kendimi çok kötü hissediyorum . ........öldümÜ acaba, yardım etsem yaşarmıydı .

    En dogrusunu yapmissin. panikle yanlis ilkyardim da yapabilirdin, bicaklanabilirdin. sonradan "ben fenalasinca, bu adam beni soydu" diyebilirdi. iyi niyetin cezasiz kalmayacağı, SAYISIZ OLASILIK var. Sen doktor degilsin, polis degilsin, adami tanimazsin etmezsin. Kafan cok rahat olsun. olabilecek en akillica seyi yapmissin.




    Polise haber vermekle, yapabileceğin en iyi şeyi yapmışsın, bence de.


    Bu arada: @UnBalanced `e de, ayrıca tşkkür ederim buradan. Dolaylı yoldan bir konuda yardımı dokundu, sanırım. @LTcelik in de dediği gibi, sevmeyebilirsiniz, tiksinebilirsiniz, yaptığı yorumu beğenmebilirsiniz, Ama Kaliteli (Enazından -Sloganlardan öte- kendi yorumunu ekleyebilen) İnsandı.

    Haydi, Uzatma gayri, dön(Bu nasıl bir sesleniştir @@,) ^^D) ). Hakaret( yada Küfür ) edilen, kendinden birşey kaybeder mi? bence, etmez.

    Gerçi, yazılım, programlama, Algoritma üzerine pek fazla konu açılmıyor, eskisi gibi ama. Daha çok, Satış sitelerine döndü burası(1. el , 2. el fark etmiyor).

    Çok sallama, kayıtsız da kalma.

    Huuu, sana sesleniyorum @UnBalanced ^.-,)///

    Aklıma gelmişken şunları da yazayım:

    Kalk`mak isteyen İnsana, yardım edersin: yatmak isteyen adama da en fazla, Bir Somun ekmek ve bi Kova su verirsin(Hayır, bokunda boğulsun, demiyorum).

    Dost vardır, dostunu Sırtında taşır, yada Sedye`de : Dost vardır, Dostunun ruhunun, bedenini taşımasında, yardımcı olur.

    Temel Fıkraları`nın birinde anlatıldığı gibi; bu Bölgenin,Ülkenin,Coğrafyanın,Dünyanın tek askeri(?) SenBenO muyuz?

    Barış zamanında, Dünyevi yapının Sosyal yardım Kurumları varken.

    (Bunları kendime de yazıyorum.) Sondan bir sonraki ,Peygamber(Resul,nebi(?),mehdi(?) Mesih(?)) miyiz ki. değiliz. Herkese yardımda yetişebilelim(Hayır, tamamen hepten -karşılıksız-yardımı keselim, demiyorum ).

    RitmFarbRacourci tarafından 13/May/18 18:25 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Bu gün su sayacı mız bozuldu . 

    Görevli su sayacı na su veya rutubet geldiği için bozulmuş olabileceğini söyledi . 

    Aynı firmaya 100 tl kredi kartı ile yükleme yaptım .

    Parayı çekti kontörü yükleme di (ön ödemeli sayaçlar ) aradım . Parayı çektiğinden eminmisin iz vs vs gibi saçmalık larla başından saldı . 

    Birdaha arayıp zor bela arıza kaydı bıraktım .

    48 saatir ses seda yok .

     


    Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Bayram namazında elinde kahve bardağı (tahminen ev arkadaşı ) diğerinde su matarası . Camide namaz kılmaya gelmişlerdi . 

    Cidden ne kadar tuhaflaşabileceğiz !


    Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2017
    Homo
    samaccc bunu yazdı

    ***büyükada arka taraflarındayım kafaya koydum gezicem adayı dağ bayır (hava bozuk kışın sonu ) 3 tane kapalı kadın ( çarşaflı ) az önce aşağılarda denk gelmiştim  ulan dedim bu havada bir ben deli değilmişim . neyse 30dk sonra bunlara denk geldim ( yine içe şeytan kaçma durumu )  hafif  bayır yoldayız 15-20m gerimde kaldılar  arkadan çığlık sesleri bi baktım birbirlerine girmişler ama insan gibi değil 3ü kavga ediyor cıxxxx refleks koştum yanlarına geldim ulan dedim samaccc elleme bunları bunlar tuhaf adetleri tuhaf inançları olan insanlar . erkekle tokalaşmaz bile bunlar sen oralarını buralarını tutup ayırıcan yemin ederim seni ayırırlar 2 ye diye düşündüm kaldım 2 arada 1 derede bağırıyorum hey ayrılın falan filan ama bildiğin dalıyolar birbirlerine etraftada 200-300 m ötede  ev var oda baya yukarda bayırda. ne yapcam ne etcem ayırsam bi dert ayırmasam 1 dert .(bi yandanda aklıma terörist / hırsız / herşey geliyor )  ben polisi arıyorum siz şimdi görürsünüz dedim başladılar kaçmaya :D ana bide komikler kafam karman çorman oldu bi yandan Türk filmleri geldi aklıma erkekler saklanmak için şalvar giymiş kaçıyor gibi bi yandan it köpek olabilirler dedim . dur ben gidim cidden polise bildireyim bunları dedim . aklıma geldi bu manyaklar yalan malan bi sürü şey uydurur uğraşılmaz bunlarla konuşmalarıda düzgündü öyle tuhaf şiveleri yoktu dedim salla benmi kurtaracam büyük adayı . turuma devam ettim

    hahahaah :D :D

    Etrafta herşey oluyor, Yetişmek için lazım olan Araçta sende var, Motor kullansan daha nelere denk gelirsin hocam. Mesela şu an ara sokaklara fazla girmiyorsun motor olsa girersin, çok acayip şeyler oluyor bu ülkede, 2-3 gün önce, sanırım flakka kullanan bi gencin, otoyolun ortasında sanki tepesinden bi iple oynatılıyormuş gibi düşmediğine hayret ettim, düşecek düşmüyor, ayak bölgesi sabit, vücudun üst tarafı çember çiziyor, maltepe köprüsünün altında polis çıkardı silahı adamın birine ateş ediyordu, ben tam polisin yanından geçiyordum, Yetişme hızın iyiyse, heryerde herşey oluyor. O kadar yolu görmüyorsun tabi, orda bi olay oluyor, hep mi bana denk gelir diyorsun. Bide denk gelmeyenleri hesaplayın. :) yani gittiğin yola kıyasla :)
    Boşuna demiyorlar, Çok okuyan mı, Çok gezen mi...

     

    rahmandaburda tarafından 21/Ağu/18 18:06 tarihinde düzenlenmiştir

    1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Tuzl4 b3l3d1yes1nden geliyorum .    Kurum dışı eleman alımları var   .  Girişte kendilerince işkur tarzı kendi işkur larını kurmuşlar . Kişisel bilgileri oluşturuyorlar . Buraya kadar herşey normal . 

    Sonra sizi 3. Kata insan kaynaklarına yolluyor lar . 

    Ordaki görevli . 

    Sizi bilgilendirme için buraya yolluyor lar . Uygun görürsek biz sizi ararız deyip yolluyor lar . 

     

    Harbiden allah kimseyi bu aç orospu sıçmıkşarı na muhtaç etmesin .


    Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2010
    Erkek

    hocam belediye demek torpil demek. Yoksa mokoko.