Güncel Fiyatlar Üzerinden Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    telos00 bunu yazdı

Spot dersen HTC one m9 önerebilirim. Dubai ürünü araştır istersen 700 tl civarı Şuan tahminim.

Dubai ürünü falan değil. Çinden gelen refurbished ürün hepsi. Kasa kaliteleri acayip dandik 2 aya dağılmaya başlıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Huawei g8 kullaniyorum hocam tavsiye etmiyorum. Skype goruntulu konusmalarda donuyor keza instagram takilirken cat die telefon kapanip aciliyor. gun icinde 1-2 kere kendi kendine kapanip acildigi oluyor.

cok arastirdim benim gibi yuzlercesi var bu sorunu yasayan ve teknik destegin bir bok yapmadan cihazlari geri gonderdigini soyluyorlar. Donanimsal bir problem olmadigi cok asikar. Yeni bir guncelleme cikar bu sorunlari hallederlerse ozaman al derim.

gunluk kullanim icin guzel telefon ama bahsettigim olaylar mide bulandiriyor.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Huawei g8 kullaniyorum hocam tavsiye etmiyorum. Skype goruntulu konusmalarda donuyor keza instagram takilirken cat die telefon kapanip aciliyor. gun icinde 1-2 kere kendi kendine kapanip acildigi oluyor.

cok arastirdim benim gibi yuzlercesi var bu sorunu yasayan ve teknik destegin bir bok yapmadan cihazlari geri gonderdigini soyluyorlar. Donanimsal bir problem olmadigi cok asikar. Yeni bir guncelleme cikar bu sorunlari hallederlerse ozaman al derim.

hocam babam kulllanacak skype instagram filan yok.

enpara ykb akbank odur şudur budur milliyet hürriyet köşe yazısı filan.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

Huawei gr3 bi inceleyin.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

hocam babam kulllanacak skype instagram filan yok.

enpara ykb akbank odur şudur budur milliyet hürriyet köşe yazısı filan.

Ozaman olabilirde hocam yinede siz bakin suan 5.1 surumunde 6.0 ile duzelecegini soyluyor millet bu sorunlarin ama kismet :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam huawei "lite" modellerden uzak durmanı tavsiye ederim.

kardeşime gr5 aldım. uçuyo alet tavsiye ederim. 996ya almıştım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Samsung a3. +kırılmaz cam + kılıf(yağ gibi kayıyor elde) 

Errare Humanum Est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Samsung a3. +kırılmaz cam + kılıf(yağ gibi kayıyor elde) 

Aslında Samsung'un en iyi modellerinden ancak Samsung 1.5 GB ram koyarak rezil etmiş cihazı. Boyutu, tasarımı vs ele çok iyi oturuyor.

Ancak 1.5 GB ramde arkada Whatsapp, Facebook, Messenger vs açarsan cihaz can çekişmeye başlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

iphone se alsın biraz pahalı ama rahat eder

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

G3 düşünüyor musun hocam? Kronik olarak sadece kızılötesi yerinde milimlik bi çatlak oluyor ki kullanımı asla etkilemiyor. Yukarıda olduğu için belli olmuyor. Kılıf takarsa zaten görmez. 

3gb ram li 32lik olanı yağ gibi akiyor. Benim ki 2 yıl olacak 1 ay sonra yenilemek için hiç bir bahane çıkartmıyor bana. Hala canavar gibi. 6 ya yükseltirsen şarj ömrünü olumlu olarak etkiliyor. Güncel olmadığı için kimsenin aklına gelmiyor ancak performans olarak bir çok yeni telefondan iyi.

Bi iki yerden haber bekliyorum eğer olumlu olursa spot telefon işine giriyorum yakında :)))) hepinize hunharca telefon satacağım.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 3394 Toplam Mesaj: 38
cep telefonu önerisi