Güncel Fiyatlar Üzerinden Telefon Önerisi
-
telos00 bunu yazdı
Spot dersen HTC one m9 önerebilirim. Dubai ürünü araştır istersen 700 tl civarı Şuan tahminim.
Dubai ürünü falan değil. Çinden gelen refurbished ürün hepsi. Kasa kaliteleri acayip dandik 2 aya dağılmaya başlıyor.
-
Huawei g8 kullaniyorum hocam tavsiye etmiyorum. Skype goruntulu konusmalarda donuyor keza instagram takilirken cat die telefon kapanip aciliyor. gun icinde 1-2 kere kendi kendine kapanip acildigi oluyor.
cok arastirdim benim gibi yuzlercesi var bu sorunu yasayan ve teknik destegin bir bok yapmadan cihazlari geri gonderdigini soyluyorlar. Donanimsal bir problem olmadigi cok asikar. Yeni bir guncelleme cikar bu sorunlari hallederlerse ozaman al derim.
gunluk kullanim icin guzel telefon ama bahsettigim olaylar mide bulandiriyor.
-
Absolut bunu yazdı
Huawei g8 kullaniyorum hocam tavsiye etmiyorum. Skype goruntulu konusmalarda donuyor keza instagram takilirken cat die telefon kapanip aciliyor. gun icinde 1-2 kere kendi kendine kapanip acildigi oluyor.
cok arastirdim benim gibi yuzlercesi var bu sorunu yasayan ve teknik destegin bir bok yapmadan cihazlari geri gonderdigini soyluyorlar. Donanimsal bir problem olmadigi cok asikar. Yeni bir guncelleme cikar bu sorunlari hallederlerse ozaman al derim.
hocam babam kulllanacak skype instagram filan yok.
enpara ykb akbank odur şudur budur milliyet hürriyet köşe yazısı filan.
-
Huawei gr3 bi inceleyin.
-
rapidhacker550 bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
hocam babam kulllanacak skype instagram filan yok.
enpara ykb akbank odur şudur budur milliyet hürriyet köşe yazısı filan.
Ozaman olabilirde hocam yinede siz bakin suan 5.1 surumunde 6.0 ile duzelecegini soyluyor millet bu sorunlarin ama kismet :)
-
hocam huawei "lite" modellerden uzak durmanı tavsiye ederim.
kardeşime gr5 aldım. uçuyo alet tavsiye ederim. 996ya almıştım.
-
Samsung a3. +kırılmaz cam + kılıf(yağ gibi kayıyor elde)
-
TaRuZ bunu yazdı
Samsung a3. +kırılmaz cam + kılıf(yağ gibi kayıyor elde)
Aslında Samsung'un en iyi modellerinden ancak Samsung 1.5 GB ram koyarak rezil etmiş cihazı. Boyutu, tasarımı vs ele çok iyi oturuyor.
Ancak 1.5 GB ramde arkada Whatsapp, Facebook, Messenger vs açarsan cihaz can çekişmeye başlar.
-
iphone se alsın biraz pahalı ama rahat eder
-
G3 düşünüyor musun hocam? Kronik olarak sadece kızılötesi yerinde milimlik bi çatlak oluyor ki kullanımı asla etkilemiyor. Yukarıda olduğu için belli olmuyor. Kılıf takarsa zaten görmez.
3gb ram li 32lik olanı yağ gibi akiyor. Benim ki 2 yıl olacak 1 ay sonra yenilemek için hiç bir bahane çıkartmıyor bana. Hala canavar gibi. 6 ya yükseltirsen şarj ömrünü olumlu olarak etkiliyor. Güncel olmadığı için kimsenin aklına gelmiyor ancak performans olarak bir çok yeni telefondan iyi.
Bi iki yerden haber bekliyorum eğer olumlu olursa spot telefon işine giriyorum yakında :)))) hepinize hunharca telefon satacağım.